Ambient on/off

Join the new world

 

La Revista Presei, Maestrul Zen îşi face de cap

Day 1,836, 23:55 Published in Romania Romania by Ministerul Media


Revenim la Revista Presei după câteva zile de pauză, RL ţinându-ne ocupaţi. Tot răul spre bine însă, deoarece azi vom avea multe articole amuzante, nu se va simţi faptul că ziua 1829 a fost una cu foarte puţine articole şi nici nu va trebui să ne lovim de ziua 1830, care a fost foarte puternic axată pe politic, datorită alegerilor pentru Congress care urmau în ziua următoare. Mai trebuie notat şi că Omae a fost “enervant” de activ, spre disperarea unora 🙂Într-un articol în care îi “laudă” pe domnii templieri şi liberali, Maestrul Zen a venit cu un pamflet, care a făcut deliciul cititorilor.Dorind să fie politically correct (sau erect), Omae a scos o continuare privind viaţa e-sexuală a partidelor de la noi, de această dată fiind vizate alte două partide, TMP şi eLAM.Astăzi articolul zilei este povestea vinului scris de către Dan Pop, iar data viitoare ne promite că ne va prezenta povestea pălincii.După toată muncă depusă pentru a scrie cele 6 tutoriale, Kelstein, a ajuns la finalul proiectului său, astfel că scoate un articol unde le mulţumeşte tuturor celor care au participat cu sfaturi, voturi, shout-uri şi celor care au suportat spam-ul.

După o lună în care nu am avut Congress, luna aceasta avem o grămadă de noi congressmani tineri, aflaţi la primul mandat, aşa că Darkslowstar a luat iniţiativa de a scoate un tutorial unde le explică lucrurile de bază care ţin de această funcţie pe care o deţin.La secţiunea de politică, vom alege să nu pomenim nimic despre vreun articol legat de Congress, întrucât lumea e deja sătulă de acest subiect, atât cei care au participat activ la aceste alegeri cât şi cei care au stat pe margine. Trebuie notat însă, că acestea au fost cele mai decente alegeri din ultima vreme, în ceea ce priveşte limbajul folosit. Felicitări tuturor partidelor, pentru acest lucru.

pista2 a venit cu un articol informativ, în care a expus o dată în plus motivul pentru care nu am atacat Bulgaria şi a ridicat chestiunea MPP-ului cu Ucraina. Decizia cu privire la acest MPP va fi luată de către Congress.

Vic of Thor publică un articol unde ne zice că la început erau mai multe planuri, dar la ora actuală nu mai este nici un plan de acţiune. Încheie articolul zicându-ne că îi este milă de cel care va urma la cârma ţării din cauză că lumea, având nevoia de a critica o să critice persoana indiferent cât de bun va avea planul.

PaladinPhoenix ne anunţă prin acest articol, că demisionează din paritdul România Unită din cauză că se votează mereu aceiaşi oameni şi astfel îşi va crea propriul partid. Totuşi, el menţionează în articol că obiectivele sale sunt “Acesta va fi un partid ce sa dezvolte economia si resursele” şi “Sa depasesc Garda Nationala ca eficienta.”, dar tot nu am îneţeles, el face partid sau UM? 🙂

Adiemus are o nouă dilemă, de această dată ea fiind legată de liberalism.

Dacă tot se apropie 2013, Omae, ne prezintă calendarul politic pe anul care urmează şi ne face şi câteva recomandări.Marius Muntean a expus câteva idei despre ce înseamnă, după părerea lui, liberalismul.

Într-unul dintre cele mai amuzante articole ale zilei, avem ocazia să facem haz de necaz într-un stil pur românesc, după ce Steaua a …. făcut-o de oaie 🙂 Iată un mic fragment din articol : Vorba aia, dacă 2-0 e cel mai periculos scor, 4-0 este de două ori mai periculos. Vai de capul nemților, nici nu vreau să văd ce urmează.

Andre.Andre a primit o scrisorică, în care sunt criticate într-un mod acid mai multe neologisme pătrunse cumva forţat în vocabularul nostru.

În ziarul lui 0000ZERO0000 avem din nou ocazia să citim un articol deosebit, de această dată fiind vorba despre Scrisoarea unui avatar.

Andre.Andre apare cu îmcă un articol, de această dată făcând o analiză cu umor a crizei din Olanda. Se mai întreabă de asemenea : Oare cum o arata Black Friday in Groenlanda?

Taromon ne-a povestit o păţanie de-a lui petrecută în viaţa reală şi pentru a mai îndulci lucrurile, a postat o serie de bancuri şi de caricaturi.

Prim Imperator a scris încă un episod din seria sa de articole, numită O parte din România.

Mihai ML a scos un articol controversat despre reabilitarea legionarismului, lucru ce a stârnit destule comentarii.

În articolul lui yonutz_torres, putem vedea o poză foarte amuzantă, care ironizează perfect chinurile prin care a trecut de multe ori un jucător de erepublik.

MrPilu ne-a lansat tuturor o invitaţie să venim la Alba Iulia, pentru a sărbători împreună ziua naţională. În acest sens, are şi un program foarte bine pus la punct, pentru trei zile.

Vic of Thor a scris un articol destinat jucătorilor noi, sfatul său către ei fiind acela de a păstra o minte deschisă în alegerile pe care le vor face.

Taromon a scris un nou articol, de această dată povestindu-ne despre e-copilăria lui. Un articol care te zgârie pe ochi, dacă eşti printre cei care ţin la gramatică.

Ionut Moldovan a scris în articolul său cum s-a trezit cu nu ştiu câte mesaje venite de peste tot, iar unele încep : cu miau, altele cu bau, altele cu vrei sa votezi nu o sa regreti, altele cu bisnita … .

Andre.Andre ne-a spus un banc inspirat, iar ca bonus avem şi o poză foarte simpatică.

0000ZERO0000 a venit cu o poveste abstractă despre întuneric.

nikol_nikol vine în faţa noastră cu un banc amuzant, dar cu un titlu care ne păcăleşte.

Equinoxx apare în presă cu un articol scurt unde pune întrebarea “De ce doreste Plato sa il infrangem pe el si pe gasca lui ?”, unde aşteaptă un răspuns.

yonutz_torres văzând că adminii au băgat misiuni a venit şi el cu un articol amuzant, unde vorbeşte despre noua misiune şi bonusul misterios care ne aşteaptă după ce-i omorâm pe Plato, Lana şi Găina fără cap.

wrath345 ne anunţă că a revenit în joc scoţând un articol foarte lung la care te opreşti pe la jumătate şi-n plus, articolul nu are nicio imagine care să atragă atenţia cititorului pentru a continua să-l citească. 😁Ziare ale Unităţilor Militare româneşti :

FAR (recrutare: N/A) |
FSR (recrutare: N/A) |
FAR Bravo (recrutare: N/A) |
Vulturul Negru (recrutare: ON) |
Iron Cross (recrutare: ON) |
Romania Unita (recrutare: ON) |
Nemesis (recrutare: N/A) |
Gryphons Power Soldiers (recrutare:N/A) |
Praetorian Guard (recrutare: ON) |
Dracones (recrutare: ON) |
Forţele Militare Române (recrutare: N/A) |
Octogon (recrutare: ON) |
Legiunea Umbrelor (recrutare: N/A) |
Garda de Fier (recrutare: ON) |
Templierii (recrutare: N/A) |
Vanatorii de Munte (recrutare: ON) |
Nemesis Galaxy (recrutare: ON) |
Haiducii (recrutare: N/A) |
Cruciaţii (recrutare: N/A) |
Braţul de Fier (recrutare : ON) |
Şoimii Patriei (recrutare : ON) |
Forţele Terestre Române (recrutare : ON) |
Angry Birds RO (recrutare : ON) |
SPP (recrutare: ON) |
Garda Naţională (recrutare : ON) |


Dacă doriţi să recomandaţi articole româneşti din alte e-ţări, semnalat linkuri aiurea, sugestii şi reclamaţii, sunteţi rugaţi să folosiţi secţiunea de comentarii sau puteţi trimite un mesaj unuia dintre cei doi miniştri, Fagiani şi mib_boby.

 

Comments

Black Amorphis
Black Amorphis Day 1,836, 00:00

bravo lenesilor

S Y N A P S I S
S Y N A P S I S Day 1,836, 00:14

frumos, dar cam rar...

Lucia38
Lucia38 Day 1,836, 00:36

felicitari, baieti!!!

Mlendea Horatiu
Mlendea Horatiu Day 1,836, 05:46

tam tam taaaaaaaaam

o777
frumosilor : P

Taromon
Taromon Day 1,836, 08:50

fara suparare
dar seara dupa treaba si mort de somn te cam p**i pe ea de gramatica

Suciu Ionut
Suciu Ionut Day 1,837, 09:01

mai este si de precizat ca o anumita suma de pupaturi adanci in cur nu fac dintr-un epigon un geniu 😁))

gabila
gabila Day 1,837, 09:47

jos Omae!

Tudor Jianu
Tudor Jianu Day 1,837, 16:07

sus Omae!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.