Ambient on/off

Join the new world

 

La JFK Foundation torna a obrir les portes

Day 2,156, 02:49 Published in Egypt Cuba by Ali Gual


Avui tornem a obrir la JFK Foundation per a aquells que vulguin aportar o augmentar la seva aportació. Com molts sabeu, la JFK Foundation es dedica a generar patrimoni des de les aportacions que fan les persones o organitzacions, i a enviar part d’aquest benefici a accions solidàries i de beneficència en el joc. No es un banc que ofereix un rendiment “X” sobre l’inversió realitzada en un període “Y”. La JFK Foundation es una fundació que reparteix equitativament els beneficis, reservant una part a projectes que es considerin viables i sense ànim de lucre.


Aquesta és una estimació del que del que els passa als que ja han aportat a la fundació

La JFK Foundation la conformen 3 jugadors sense cap mena d’interés diferent al d’ajudar a d’altres a millorar i crèixer. Aquests són Mr Edahi, Jo1sei i el gran Ali Gual. Depenent de l’activitat d’aquest mes, no es preveuen noves incorporacions, però si s’aconsegueix fer crèixer aquest projecte, hi haurà més col·laboradors en la [http://bit.ly/155bxBS]JFK Foundation[/url]. Tots tres controlen i dirigeixen el grup optimitzant els recursos.

Potser encara us estareu preguntant com funciona el tema dels beneficis. Doncs bé, ens regim per una sola fòrmula invariable:

Benefici individual = Benefici total * % sobre el capital base inicial - Beneficiència


Encara que penseu que és millor un interès fix, que no uns beneficis variables, això significa que no contempleu la gran diferència amb la JFK Foundation. Es pot treure l’aportació en uns dies concrets del mes sense cap mena de penalització. Part del vostre patrimoni nou, s’inverteix en projectes per fer créixer l’economia (si Plato no fa res, alguna cosa caldrà que aportem la resta) ajudant als novells. I el més important, no és apersonal, hi ha tracte directe amb els membres de la JFK Foundation.


Segurament us han entrat més dubtes i preguntes, però penseu que tot això troba la seva resposta al lloc a la xarxa, on podràs informar-te millor i aclarir aquells punts on no acabis de veure-ho clar. Els ja membres de la fundació segueixen els moviments financers i són informats de les diferents situacions mitjançant la web. Transparència total (però amb privacitat dels membres). Clica en el logotip per a entrar-hi.Recorda, una aportació a la JFK Foundation pot ajudar a més dels que et penses.


Ens pots trobar en el canal IRC
#JFK-Foundation
Servidor @Rizon
A més de la nostra web http://bit.ly/155bxBS
 

Comments

GGarriga
GGarriga Day 2,156, 13:46

Pole, votat, i me la jugo aportant amb 1000cc, espero que surti guanyant;)

kamikaze o7
kamikaze o7 Day 2,157, 00:46

vote

Naboal
Naboal Day 2,656, 10:44

Si algú vol invertir a la JFK que sàpiguen que són uns lladres els seus gestors, totalment desaconsellat ho perdreu tot.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.