Ambient on/off

Join the new world

 

L-M-Z-s

Day 1,825, 14:20 Published in Hungary Hungary by rRonin

Honfitársaim!

Már egy ideje fontolgatom, hogy visszatérek a kedvenc témámhoz: Harctéri közvetítést próbálok nyújtani, hiszen hiánycikknek mondható manapság.

Izrael és Szaud-Arábia:
UPDATE: Dúl a harc Al Jawf régióért!
Első körben rögtön a napjainkban való világunkat (innentől RL -szerk.) foglalkoztató harcokra térek ki. Igen, Izrael a célkeresztben. eVilágunkban mondhatni szó szerint.
Majdhogynem óráról -órára követhetjük az RL-eseményeket Shaok jóvoltából itt, és itt. Sokan éreznek szimpátiát a Gázai -övezetben szenvedőkkel, ennek hangot adva, és tiltakozásul, felkeléseket indítottak Izrael ellen, eredeti szaudi régiókban, felszabadítva azokat. (Norhtern Borders és Al Jawf) Sok magyar is ütött, BH-t is hoztunk szép számmal oldalukon.
Mostanra már a hadüzeneteken is túl vagyunk, a kezdeményezés az izrealieké, így hamarosan már közvetlen háború nyílik, ámde mpp-ken keresztül közel sem azonos súlycsoportban lévők között.


Ajánlom figyelmetekbe ICS ezen cikkét
Argentina - Chile:
Argentina ellen jól összehangolt RW-kel kombinált direkt csatát nyitott Chile. A CoT szövetség más csatája nem lévén sikerrel hozta csatáit, továbbá sorra szabadultak fel az argók elnyomása alól bolíviai, paraguayi, és uruguayi területek is a chilei mellett.
Ámde a CoT szövetség egy igen kétes kimenetelű hadjáratba fogott az európai fronton, minek köszönhetően az eloszló sebzés, és a koordinációban jelentkező hiányosságok megmutatták az EDEN erejét. Mégis mindinkább a Csendes-óceánra tolódott a harc, bár továbbra is szoros csatát vívnak RW-k formájában Dél-Amerikában.

Új-Zéland jelenti a kapcsot Dél-Amerika és Ausztrália (Chile új eHazája) között, így muszáj kivédeni az otagoi argentín támadást, és felszabadítani (ezáltal elzárni magukat) Wellington új-zélandi tartományt. Épp az imént zárultak le a csaták, sikerrel szövetségesünk számára. Most Otagot RW-zik-zik -el visszaadni Z-landnak, miközben a szokványos kemény ausztrál felkelés zajlik.

Macedón -görög -bolgár trió:
Mint az várható volt, az eRep goldvásárlásának kb. 11%-át adó, no meg hosszú ideje háborítatlanul sok bónuszon ücsörgő görögök mindkét támadást kivédték (nem kis EDEN segítséggel és persze stratégiai érzékkel) és ellentámadásba mentek át. A bolgár Plovdiv régió elesett, és most a macedón Campania régió jön. Nagyon úgy fest, akár ez még bajt okozhat számunkra is. ICS cikkét ajánlom részletekért, addig is itt a térképes vázlatom, melynek alcíme lehetne:

bohócot csináltak macikból és bolgárokból...

Üss a HK szerint
Ronin

 

Comments

kUk0R!cA jAn0s
kUk0R!cA jAn0s Day 1,825, 17:11

vote!

Tibigrafix
Tibigrafix Day 1,826, 08:37

kösz a tájékoztatást, mióta feltörtek nem sok kedvem van fent lenni és figyelni az eseményeket.

HuMaVi
HuMaVi Day 1,827, 00:47

sz

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.