Ambient on/off

Join the new world

 

Korpit eduskuntaan!

Day 1,889, 10:33 Published in Finland Finland by Kendo Yana r
(Sori, tänään syntyi aika väsynyttä tekstiä kun suurin osa energiasta meni tuon propagandajulisteen muokkaamiseen. Lukekaa tämä mielummin: http://www.erepublik.com/en/article/el-auml-k-ouml-ouml-n-evallankumous--2195123/1/20)
KORPIT EDUSKUNTAAN!
Miksei? Ajamme Sinunkin asiaasi. Tulimme palauttamaan peli-ilon ja murskaamaan LEPin harjoittaman hirmuvallan, jonka takia sinäkään et voi ilmaista mielipiteitäsi päätymättä "lainsuojattomaksi".Päästä äänesi kaikumaan! Kuljettakoon se Korpit viimeiseen taistoon, viimeiseen voittoon vapaan eIsänmaan puolesta!

Murskatkaamme LEPpäkertut!
 

Comments

Cendorr
Cendorr Day 1,889, 10:46

Olen lepiläinen. Olen siis hirmuhallitsija? Kiva tietää.

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,889, 10:48

Huvittavaa sinäänsä, että puolueemme on ollut useamman kuukauden enemmän tai vähemmän telakalla ja silti olemme onnistuneet hallitsemaan eSuomea.

Helvetin hieno tietää, että langat pysyy käsissä vaikka puolue ei pysyisikään!

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,889, 10:55

Elikkäs palvelette kansaa nostamalla verotuksen niin korkeaksi, ettei kukaan suomalainen voi tulla toimeen eSuomessa.

Matrim Cauthon
Matrim Cauthon Day 1,889, 10:59

Korppi on oikeus!

Tse Kim
Tse Kim Day 1,889, 11:09

Aika vähän energiaa jos tuon kuvan tekemisestä väsähtää, eihän tuossa ole muuttunut kuin lippu ja alapahvi sekä keskelle isketty teksti. Ja taas kerran turhaa propagandaa, vieläpä "LEP:n hirmuvallasta", ei jumaleissön.

Cendorr
Cendorr Day 1,889, 11:19

Mä en oo vieläkään saanu vastausta, millä verokikoilla teette yritystoiminnasta kannattamatonta? Kertokaa minulle mihin asentoon ja mitkä verot asetatte, jotta yritystoiminnasta tulisi kannattamatonta ja kaikkien olisi liityttävä Korppipuolueeseen jos haluaa yrittää. Sillä tämä suunnitelma on Vihtorin kynästä, mutta herra kynäilijä ei viitsinyt kertoa miten teette mahdottomasta mahdollista? Sinänsä ymmärrän vaitonaisuuden, koska muutenhan kusetuksenne paljastuisi.

Kendo Yana r
Kendo Yana r Day 1,889, 11:20

Lepillä en tarkoittanut nykyistä Spurdo-lepiä, vaan wanhoihin partoihin ym. suurpuolueeseen liittyneitä "entisiä" Lepiläisiä, jotka vetelevät niitä lankoja niin itse pelissä kuin pelin ulkopuolisilla foorumeilla ja IRCissä. Heillä on siis kaikki valta päättää, ketkä kytketään näiden ulkoisten elementtien ulkopuolelle.


"Aika vähän energiaa jos tuon kuvan tekemisestä väsähtää, eihän tuossa ole muuttunut kuin lippu ja alapahvi sekä keskelle isketty teksti."

Jep. Päivä meni aika ketuiksi, joten energiaa oli erittäin vähän.

Kendo Yana r
Kendo Yana r Day 1,889, 11:22

Niin ja pelin ulkoiset keskustelufoorumit ovat vain korruptiota. He jotka käyvät foorumeilla, omaavat vallan. Tai näin ainakin aitolepiläiset ajattelevat.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,889, 11:56

Toisin sanoen siis kannattaa liittyä foorumille. erepublik.fi ja sieltä sitten eduskunnan alue ainakin. Mikäli puoluetoiminta kiinnostaa, niin esimerkiksi Kauppaliiton alueella on ilmoittautuminen jäseneksi. Tätä kautta pääset myös IRC kanavalle, missä tarjoilla on runsaasti auttavaa porukkaa.

Cendorr
Cendorr Day 1,889, 12:03

Ismo, olet keskuskomiteassa. Kerros nyt, miten saatte verotuksellisin keinoin yritystoiminnasta kannattamatonta. Kai sun pitäs tietää? Se on puolueenne linja ja olet puolueen keskuskomiteassa.

Golpel
Golpel Day 1,889, 12:10

Ismo aka Vihtori!!?

HIRVEETÄ MULTAUSTA!!!!11

Kendo Yana r
Kendo Yana r Day 1,889, 12:12

"Toisin sanoen siis kannattaa liittyä foorumille. erepublik.fi ja sieltä sitten eduskunnan alue ainakin. Mikäli puoluetoiminta kiinnostaa, niin esimerkiksi Kauppaliiton alueella on ilmoittautuminen jäseneksi. Tätä kautta pääset myös IRC kanavalle, missä tarjoilla on runsaasti auttavaa porukkaa."

Mutta kun ketkään muut kuin asberger-lepiläiset eivät jaksa käyttää näitä kanavia, kun on käytössä täysin toimivat feedit ja YV:t.. Mutta silti, vain että eliitit saisivat mahdollisimman hyvin porattua rivipelaajien persreikään, niin näiden käyttö pakollistetaan. Spurdothan saivat tämän jotenkin murrettua, mutta eivät tarpeeksi hyvin.


"Ismo, olet keskuskomiteassa. Kerros nyt, miten saatte verotuksellisin keinoin yritystoiminnasta kannattamatonta. Kai sun pitäs tietää? Se on puolueenne linja ja olet puolueen keskuskomiteassa."

ALVi kattoon vaan. Tässä on kuitenkin donate-ostosysteemi ongelmana, mutta eiköhän tuolla vitun korkealla verotuksella saada pysäytettyä suurin osa kaupankäynnistä.
Ja toiseksi, itse äänestin tyhjää näissä talousjutuissa, joten uskon että Vihtori osaa ja voi vastata näihin paremmin. Taisin sanoakin tämän joskus aiemmin.

Cendorr
Cendorr Day 1,889, 12:32

aseiden alvi on jo katossa, loppuiko suomesta asetehtailu? ei loppunut. alvilla ei ole mitään merkitystä jos pelaaja ei myy markettiin.

Vihtori I
Vihtori I Day 1,890, 05:57

Nostetaan asteittain eri aloilla tuloveroa ja ALVia. Asteittain siksi, että pystytään mukautumaan talouden muutoksiin ja pysytään kehityksen perässä.

KKP listaa yritykset (pelaajat), joilla on oikeus laskennallisiin veronpalautuksiin, jolloin ne voivat palkata pelaajia ja myydä tuotteitaan kilpailukykyisemmin hinnoin. Tämä keskittää tuotantoa jonkin verran.

Kun tarvittava määrä pelaajia on KKP:ssä, voidaan systeemiä asteittain purkaa.

Cendorr
Cendorr Day 1,890, 07:37

@ Vihtori

Tuloveroa ei voi nostaa eri aloilla erikseen. On vain yksi tuloveroprosentti koko maassa. Ja mitenkäs tuloveron nostaminen vaikuttaa yrittämiseen? Eihän työnantaja sitä korotusta maksa, vaan työntekijä kärsii. Alvilla taas ei ole mitään merkitystä, jos tuotteet myydään suoraan toisille pelaajille.

Millään veroratkaisuilla ei ole mahdollista tuhota yrittämisen kannattavuutta, vaikkei se tälläkään hetkellä kovin kannattavaa ole.

Vihtori I
Vihtori I Day 1,890, 11:35

Tuon takia se tulovero pitää nostaa asteittain, anteeksi lipsautus. Työnantajille korvataan se, että he joutuvat maksamaan kormeampaa palkkaa.

Kannattavuutta ei voi tuhota, eikä se ole kannatettavaakaan. Sen sijaan voidaan tehdä houkuttelevammaksi työskennellä Korppien yrityksessä.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.