Ambient on/off

Join the new world

 

Kik az évforduló nyertesei?

Day 1,827, 02:25 Published in Hungary Hungary by Loxa

Boldog születésnapot!

5 éve rázzák a bőrt a kukidon, neked nincs más dolgod, mint élvezni!
Kényeztetve vagy, de arra biztos rájöttél, hogy semmi sincs ingyen. Az, aki elvisz a csúcsra és még a gatyádat is kimossa utána, az a feleséged! Mindenki más akar valamit tőled. Leginkább a pénzed.
A játék hajnalán, a beetetés időszakában nem voltak ilyen promóciók. Jómagam még a Loyality Programot sem ismertem. Tudtam a létezéséről, de meg sem fordult a fejemben, hogy megnézzem mi az. Nem volt rá szükség. Lehetett játszani nélküle, nem érződött, hogy hátrányban lennének azok, akik nem vesznek aranyat. Egyszer csak megjelentek a ma is ismert arany vásárlási promóciók. Ezt gyorsan követte a játék változása, ami egyre jobban kezdte éreztetni a hatását. A mezőgazdaságot és a génkutatást hoznám fel hasonlatnak, mint az égig érő paszuly, vagy a hirtelen termőre forduló 3 szoros hozamú gabonafélék. Ma ott tartunk, hogy ha van aranyad, akkor nem számít milyen régóta játszol, átélheted a játék nyújtotta "élményeket". Vehetsz hírnevet, olvasókat, fegyverarzenált és örök életet. Amiért régen küzdeni kellett, azt most paypal-on keresztül tálcán kínálják. Akik szeretik ezt a fajta kényeztetést, azok most összemérhetik vágyaikat! Ki mit képes elérni.
Itt az alkalom! 5 éve kezdődött a beetetés, és most kezd kiteljesedni a cél. Aki hozzá szokott a számlájához, az megmutathatja mire képes!

Van itt minden kérem szépen, plussz 5 meg 50 minden.
Félsz hogy a másik többet pénzel?
Kérjél kölcsön mert hitel nincsen.
Hátrányban érzed a karaktered?
Most fél áron vannak az épületek.
Vegyél szépen mindből egyet,
És kezdődhet a hadművelet.

Elősegítve a felzárkózást a második napon megjelent a soha nem látott kedvezmény.

Most aztán behozhatod a lemaradást.
Azért lenne ez a promóció, hogy a kisebbeket felzárkóztassák? Aligha erről lenne szó, hiszen ami az egyszerű játékosnak most elérhetőnek látszik, az a beetetett játékosoknak könnyű pénz. Legjobb példa erre a +5 strength-et adó 7 napig álló épület, a Birthday BootCamp. Nem éri meg megvenni, mert 5 aranyért 35 erőt kapsz. Viszont akik minden nap maximum erőre gyúrnak, nélkülözhetetlen, ha nem akarnak lemaradni a "versenytársaiktól".
Az 5 éves évforduló hűen jellemzi a játék mai formáját. Egyszerű játékosoknak marad a mindenkinek járó ajándék! Ezek a plusz 5% erőtöbblet, a plusz 50% sebzés, a plusz 50 tapasztalati pont, majdan az 5 bazooka, azt követően a plusz 5 bazooka booster, azt követően az 5 csoki és végül az 5 arany. Akinek van fegyvergyára, most fele annyi fegyverből készíthet rakétát. Igazából ezt kapják azok a játékosok az 5 éves évfordulóra, akik le vannak szarva. A többiek, akikért a fejlesztőknek érdemes minden nap felkelni, kaptak egy olyan lehetőséget, amiért megéri, bizonyos esetekben muszáj beruházni. A legjobban azok a játékosok járnak, akik a játék adta lehetőségeket kihasználva jelentős vagyonra tudtak szert tenni! Ők tudnak élni az ajánlatokkal, nem fognak lemaradni jelenlegi pozíciójukhoz képest. Ők az igazi nyertesei ennek a játéknak! Lehetnének ők a példaképeink, csak tudnunk kellene kik is ők valójában.
Kik azok a játékosok, akik csupán cégeikből vagy tőzsdei beruházásokból élnek?! Biztosan ismer mindenki ilyen játékost, például én is. Létezik ilyen kimutatás, hogy kik lehetnek ezek a játékosok? Amennyiben nincs még ilyen, úgy valaki kitalálhatná hogyan mérhető fel!
Vannak statisztika gyártó lelkes játékosok, lássuk tudnak e ilyen kimutatást produkálni!

 

Comments

fabyzol
fabyzol Day 1,827, 11:39

Ma ott tartunk, hogy ha van aranyad, akkor nem számít milyen régóta játszol, átélheted a játék nyújtotta "élményeket" - erre jó példa a mostani voralbergi csata osztrák oldalon...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.