Ambient on/off

Join the new world

 

Kiitos ja hei

Day 1,926, 03:56 Published in Finland Estonia by Megga M

Alkuni loppuu heti lyhyeen, olen päättänyt lopettaa tämän kivalta vaikuttaneen pelin näin alussa. Miksi teen tämän julkisesti, koska tahdon tuoda esiin muutammia juttuja.

Keskusteltuani erään herra cendorin kanssa eilen illalla olen vielä miettinyt tätä, mutta nyt ei voi muuta. hän kertoi myös että kannattaa kertoa omat mielipiteet tässä lehtijulkaisussa.

tapahtumia

Sain yllättäen liikaa julkisuutta heti alussa. tein ensimmäisen lehteni ja sitten menin armeijassa kyselemään sopivasta puolueesta. Sinne minulle vastatiinkin ja kerroin siellä meneväni liberaaliin edistys puolueeseen. eräältä jäseneltä sain sieltä myös suurehkon lahjoituksen ja kerrottakoon nyt: se ei liittynyt valintaani. Armeijatoverini kuitenkin varoittelivat minua tuosta henkilöstä ja hätäännyin hieman kun luulin että olen pinteessä henkilön vaarallisuuden takia. nyt myöhemmin keskusteltuani hänen ja parin toisen pelaajan kanssa en ole ihan samaa mieltä mutta ihmeissäni silti. Miksi pilata toisen mainetta julkisesti kuten cendorrin yritettiin? Luulin olevani vaikeassa tilanteessa koska en voinut palauttaa rahoja vielä, mutta nyt tämä sotku vain naurattaa.

Kiitän kaikki lahjoittajia ja neuvoja erityisesti cendorria. lopetan tämän vaikka hienosti yritit väistämätöntä estää, minun on mentävä. ihan kiva peli on tämä ja vaikutti mielenkiintoiselta, mutta ensikokemusten perusteella en usko että selviäisin näin julmassa maailmassa.

 

Comments

feelsfrogman
feelsfrogman Day 1,926, 04:01

ilmotan kaikille että toi "vaarallinen henkilö" on cendorr!!!

Cure
Cure Day 1,926, 04:03

Tää on ihan multihommaa, joku vetää ny nenästä porukkaa ihan kympillä : )

Paroni havok
Paroni havok Day 1,926, 04:16

Cendorrin juonia. Itellänikin kävi mielessä jo aiemmin.

Cendorr
Cendorr Day 1,926, 04:26

Tää on aivan uskomatonta touhua.. Nyt toi ei ainakaa tule takasin, kun jo multiksi leimataan. täällä ihmiset tekee näköjään kaikkensa, ettei kukaan vain jatkaisi peliä.

JNJK92
JNJK92 Day 1,926, 04:36

Melko viihdyttävää, tosin hahmot hiukan pinnallisia ja näyttely koostuu pelkästä dialogista. Tulee hieman Persona mieleen.

3/5

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,926, 04:26

Seems legit.

GimliPertti
GimliPertti Day 1,926, 06:33

Ei Cendorr vaarallinen ole, häiriintynyt ehkä. Pienissä annoksissa nautittuna kuitenkin täysin turvallinen.

Vohvelimies
Vohvelimies Day 1,926, 07:20

nonii nyt loppuu tommonen multaaminen prkl

Namiskuukkeli
Namiskuukkeli Day 1,926, 07:23

multi multi multimultimulti

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,926, 07:45

Nyt alkoi haiskahtaa

Cowberry
Cowberry Day 1,927, 10:33

😃:D:D

Cowberry
Cowberry Day 1,927, 10:34

"Citizen permanent suspended for usage of multiple accounts"

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.