Ambient on/off

Join the new world

 

Kauan eläköön diktaattori WP attak

Day 1,983, 11:09 Published in Finland Finland by IsoMasa


Nyt kun Suomi vieraan vallan omistuksessa, niin Mossad/kauppaliitto saapuu vihdoinkin paikalle valittamaan diktaattorin toiminnasta. Missä lie ovat kaupanneet takamustaan muutamasta pullasta.


kuvassa kauppaliiton vihaama likainen uushomo

Heti ollaan ehdottamassa paluuta takaisin vanhaan eli uusihomot helvettiin ja vain Zakke, sekä sen kaverit saa pelata tätä peliä. Minun mielestä Zakke ja autisti jengi voi mennä katsomaan my little poniesin DVD extroja ja pelata COD:ia pikkuveliensä kanssa.


eliitti pelaa kaiken aikaa ereä, koska ovat kieltäytyneet seurustelemasta kaksirintaisten naisten kanssa

Seuraavat asiat tekevät WP attakista suuren johtajan:
-Palkkojen nostaminen korppitehtailla
-Pullan ja tankkien jakaminen KAIKILLE tasapuolisesti eikä vain eliitille

Liberaalit kassavarkaat eivät tajua miten paljon paremman systeemin WP attak on tehnyt pelistä uushomoille. Nyt minullakin on mahdollisuus pelata tätä peliä ilman Mossadin pikkukurkkujen imeskelyä.

Diktaattorin pahin kompastuskivi on ollut Asgard, jota Mossad/Liberaalit/Kauppaliitto ovat itse hehkuttaneet ja luoneet ! Nytkö se on paska juttu ? Jos kakkaatte omaan housuunne niin siivoatte jälkenne.

Soitan tämän diktaatturin kunniaksi

http://www.youtube.com/watch?v=CIGHCoVzqtk&list=FLWkin9c0JyEgsEjCg5FJSUw
 

Comments

Vohvelimies
Vohvelimies Day 1,983, 11:19

Heil WP_Attak! Yhdyn Masaan tässä asgard hommassa. Itsehän olin aikanaan asgardia vastaan ja kun se tehtiin niin lähdin ja aloitin jihadini suomea vastaan. Nyt minulla on viron toiseksi suurin truepatriot ja jatkan tätä sotaa niin kauan kunnes Asgard on tuhottu kokonaan.

Tuhkasta suomi syntyi, tuhkaksi se olkoon tuleman!

IsoMasa
IsoMasa Day 1,983, 11:23

Syötkö sä koskaan lettuja ?

Paroni havok
Paroni havok Day 1,983, 11:46

Lettuja kakaon kera!

Tse Kim
Tse Kim Day 1,983, 11:54

"Seuraavat asiat tekevät WP attakista suuren johtajan:
-Palkkojen nostaminen korppitehtailla
-Pullan ja tankkien jakaminen KAIKILLE tasapuolisesti eikä vain eliitille"

Ja miksi tähän tarvitaan presidentteyttä tai diktatuuria?

Poriseva Tursas
Poriseva Tursas Day 1,983, 17:47

poroerottelu on pian tehty, joten ei se taida enää niin välttämätöntä olla.

IsoMasa
IsoMasa Day 1,984, 06:46

Koska te jaatte VAIN omalle väelle IRC:issä ja pakotatte palkat alas. Ne teidän kassavarkaudet/ASGARDfanitus ja my little poniesin katselu ei auta ainakaan Suomea. Minä en arvosta huoria, jotka tekevät mitä tahansa kullasta.

Tse Kim
Tse Kim Day 1,984, 07:05

Taisit missata pointtini. Mihin tarvitaan johtajuutta, että tuota voisi tehdä? Attak voisi tehdä samaa asiaa ilman presidentteyttä, mutta sen sijaan käyttää tuota tapaa vain pönkittääkseen valta-asemaansa, et ehkä arvosta ******, jotka tekevät mitä tahansa kullasta, mutta ite teet niin tankeista.

IsoMasa
IsoMasa Day 1,984, 07:09

Joo, onpa hieno pointti. Mihin sä tarvitset sun kikkeliäs kun sä kuitenkin pelaat ereä ? Ensinnäkin valtion orgien hallitsemiseen ja valtiontukien tasaiseen jakoon tarvitaan poliittista valtaa. Kuten te omassa artikkelissanne jo iloitsitte, että aseita voidaan jakaa pian ainoastaan OIKEILLE irc pelaajille. Kuka vittu roikkuu IRC:issä päivät pitkät ? Do u even lift, brah ? Itse pistän tankeilla vain Suomen vihollisia kasaan.

hailuotolainen
hailuotolainen Day 1,983, 21:49

Niin paljon vihaa :<

IsoMasa
IsoMasa Day 1,984, 06:48

Höhöhöö ! Jos joku pelaa paskamaisesti peliä, niin kyllä se paska joskus tulee takaisinkin siihen katalaan kaviaariin. Elämän kiertokulku. Pelastakaa Willy, jne.

hailuotolainen
hailuotolainen Day 1,984, 07:42

viittaatko diktatuuriin ja suomen wipeen, vai...?

IsoMasa
IsoMasa Day 1,984, 07:44

Viittaan eliitin kahmintaa, ennen uljasta diktaattoria. Jätkä jakoi keskenään launtaipussit kuin pahaiset kepulaiset. Mä vaan sanon asiat suoraan. Olenhan ehdottomasti eren parhaimpia populisteja.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.