Ambient on/off

Join the new world

 

Kandidatura za predsjednika Liberalne stranke eBosne i Hercegovine!

Day 1,874, 07:54 Published in Bosnia and Herzegovina Croatia by Van Der Vorth II


Pozdrav...
Ja Van Der Vorth, kandidujem se za predsjednika Liberalne stranke eBosne i Hercegovine.
Ova stranka je nekad bila najjaca stranka u eBiH koja je vodila nasu zemlju kroz njeno zlatno doba, ekonomija je tada cvala, i bili smo jedna od vodecih ekonomskih sila u eSvjetu. Borbeno nismo bili bas nesto razvijeni ali opet smo mogli da napravimo znatan damage.
Liberalna stranka eBiH je vrsila razne donacije eBebama, finansirala izgradnje DS-a i bolnica, bila u posjedu drzavnih i stranackih firmi koje su bile kicma eBiH ekonomije, cak je i samostalno izradjivala i sprovela plan za eBiH baby boom koji na zalost nije uspjeo.
Liberalna stranka eBiH je crtala put buducnosti eBosne i Hercegovine! Ovoj stranci mozemo zahvalit i prelazak eBiH iz neutralnosti u EDEN alijansu!
Bili smo najveca stranka, i iz nasih redova su nastala neka od najpoznatijih imena eBiH igraca!Ali sad su druga vremena... Vrjeme nas je unistilo...
Vise nismo ni sjena onog sto smo nekad bili, vrjeme je da se pokrenemo opet, vrjeme je da pridobijemo nove clanove! Ja ne govorim o 2 ili 3 nova clana, ja govorim o desetinama, mozda cak i stotinama novih clanova! Vrjeme je da ponovo organizujemo akcije prikupljanja donacija eBebama, vrjeme je da opet nas glas bude vazeci u eBiH i u eSvjetu, vrjeme je da opet budemo na vlasti!! Vrjeme je da opet Liberalna stranka eBiH crta put buducnosti nase drzave!! Vrjeme je da Liberalna stranka opet vlada!!!
Clanovi Liberalne stranke, glasajte za mene ako vam je stalo do svega navedenog! Ne garantujem da cu uspjet da nas vratim na stari put, ali cu bar pokusat!I krv svoju za eBosnu moju!!

Signed:
Van Der Vorth
 

Comments

Henry Hull
Henry Hull Day 1,874, 08:06

Sta imas stavljat u novine kad znas da cemo te podrzat. 😃

Aj dolazi na chat. 😉

Brdar Dragan
Brdar Dragan Day 1,874, 09:11

Naprica ti puno toga, ali zasto izostavi ono najvaznije.
LSDSS je najaca koaliciona snaga koja je ikad vodila eBiH.

Jedan je Pasha, ostali su Sokolovi!

Ezio Auditore da Bosona
Ezio Auditore da Bosona Day 1,874, 09:11

*vrijeme :😘

v

MuhaOWS
MuhaOWS Day 1,874, 10:27

podrska o7

Aleks M
Aleks M Day 1,874, 12:45

urano je malo xD

Bosnian Patriot
Bosnian Patriot Day 1,874, 12:56

Podrska 😃

pasha_the_one
pasha_the_one Day 1,874, 13:46

Sretno u naumu.

Ako sta zatreba a da mogu pomoci, tu sam. 🙂

Henry Hull
Henry Hull Day 1,874, 14:41

pasha, manje po komentarima, a vise na #lsbih 😃

Henry Hull
Henry Hull Day 1,874, 14:41

: D

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.