Ambient on/off

Join the new world

 

Kako se lotiti novih misij

Day 2,122, 13:15 Published in Poland Poland by apzfpk

Pa se le oglasim po dolgem času.

Dragi novinci in ostali. Najprej ena splošna informacija - članke in igralcev se naroču (gumb subscribe za tiste, ki imate v angleščini) in glasuje (vote gumb), da ga vidi čim več ostalih igralcev. Velja za vse članke, ki jih boste prebirali v igri.
Poleg tega dodajte čim več igralcev za prijatelje, saj le tako lahko vidite njihova obvestila!

Zdaj pa k misijam:
Admini so se z zadnjo misijo odločili dodobra ''spucati'' vse nižje divizije in uravnotežiti tudi trg s hrano. Veliko bojevanja namreč pomeni hitrejše napredovanje v višjo divizijo, možnost 2x, 3x ali celo 4-krat hitrejšega polnjenja healtha pa pomeni močno povečano potrebo po hrani.
Lovilci BH-jev (Battle hero) bodo tako te misije skoraj v celoti prešpricali, saj kasneje v nižjih divizijah skoraj ne bo več konkurence, za ostale je pa NUJNO, da upoštevate spodnja navodila:
- na začetku se NUJNO borite samo v EPSKIH bitkah. Le te namreč prinašajo kar TROJNE točke prestiža, ki nas vodijo do raznih nagrad. Z bojevanjem v navadnih bitkah boste namreč porabili kar 5000 healtha (dobra dva dneva s porabljenim kompletnim healthom), da boste prišli šele do prve nagrade. Z bojevanjem v epski bitki, pa lahko ta čas skrajšate za 3x. Če pa porabite še kakšno čokolado, pa še toliko bolj!
- katere bitke so tiste, v katerih se v času bitke doseže določena škoda (škoda se šteje v vsaki diviziji POSEBEJ!) Dokler bitka ni epska, so tudi prestižne točke samo navadne, zato je pomembno, da spremljate bitke večkrat in se ji pridružite šele, ko se ob njej pojavi znak za epsko bitko!
- ena najpomembnejših nagrad se dobi pri doseženih 625 prestižnih točkah - to je 2x hitrejša obnova healtha. Pred tem pride še damage booster za 8 ur - tega NE vzemite takoj, ampak počakajte na primeren trenutek, da boste polni healtha in ga kot nagrado šele takrat kliknite, ker se v tistem trenutku aktivira za naslednjih 8 ur!
- Zelo pomembno - točke prestiža dobite z vsakim HIT-om, ali še enostavneje - vsaka točka se dobi za porabljenih 10 healtha (v epski bitki pa celo 3 točke). Za osvojitev teh točk NE POTREBUJETE orožja! Tepete se lahko tudi brez, kar samo pomeni, da boste naredili malo manj škode na bojišču, točk prestiža pa dobite ravno toliko, kot s Q7 tankom.

 

Comments

DragicaB84
DragicaB84 Day 2,122, 13:25

vote
dobro napisano!
hvala

M O R R O N C I T O
M O R R O N C I T O Day 2,122, 13:27

"Admini so se z zadnjo misijo odločili dodobra ''spucati'' vse nižje divizije"


ne vem če... sej nimaš nč od tega turnirja. Več wellnessa za 10 dni, hvala lepa 😃

M O R R O N C I T O
M O R R O N C I T O Day 2,122, 13:29

Če mene uprašaš, je to še en turnir za divizijo 4 🙂 drugače pa maš vote, upam da bo komu kaj pomagalo.

apzfpk
apzfpk Day 2,122, 13:48

exp points z bojevanjem hitreje letijo... pri 2-3x healthu gre pa zaradi tega tistim mnogo hitreje, ki ga bodo kurili... Zato sem mislil ''pucanje'' nižjih divizij

kramp.ek
kramp.ek Day 2,122, 13:47

z več welness hitreje napreduješ po divizijah

M O R R O N C I T O
M O R R O N C I T O Day 2,122, 14:13

vem, ampak kaj dobi nekdo iz D1-3 tuki razn več wella za 10 dni? Nič. Torej se jim ne splača sploh igrat tega turnirja, če nočejo prist hitro v D4 oz. višjo divizijo.

Kawl
Kawl Day 2,122, 13:28

v+s

mufekk
mufekk Day 2,122, 13:30

uporabnoooo, bravooo financar !!! - fant si je vse uspešno preračunal! hvalllaaa! objavim link v TROLI! 🙂

apzfpk
apzfpk Day 2,122, 13:51

Hvala mufekk, tole je namreč koristno tudi na nacionalnem nivoju, ker si vsak posameznik z dobrim startom lahko v zadnjih dneh pridobi kar nekaj prednosti v mogoče odločilnih bitkah, če bo vsak lahko sekal za štiri 🙂

SVNBlazer
SVNBlazer Day 2,122, 13:37

v

Drugakava
Drugakava Day 2,122, 13:47

vote

dha
dha Day 2,123, 07:50

Fajn!

krasevec
krasevec Day 2,123, 22:37

še Prešern ne bi tako napisal 🙂
v-s

Solinar
Solinar Day 2,123, 23:44

Vote

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.