Jos jedna kandidatura

Day 1,070, 06:08 Published in Croatia Croatia by AlenDuia
Kako se preseliti?

Da se se preselite (premjestiti se u drugu eRegiju) morate za početak imati Moving ticket. Važno je da izaberete odgovarajuću Moving distance kako biste mogli preći željeni broj Moving zona.


Mapa prikazuje Moving zone

Npr. ako se želite preseliti iz zone B3 u zonu A3 potrebna vam je karata sa moving distance 2 Dakle, ako se selite u istoj zoni (npr. iz C1 u C1) onda vam treba Moving distance 1, a za svaku udaljeniju zonu će vam trebati veći Moving distance.

1. korak
Odite na Market --> Marketplace potom odaberite Moving tickets pa onda odaberite Health i Moving distance. Odaberite proizvod i količinu pa kliknite Buy.2. korak
Otiđite na svoj profil i kliknite na riječ Change (promjeni regiju stanovanja) ispod avatara. Kada kliknete otvoriti će se ovo:1. Vaša trenutna lokacija
2. Odaberite državu u koju se želite preseliti
3. Odaberite regiju države u koju se želite preseliti
4. Prikazuje Moving distance
5.
6. Prva karta u vašem inventoriju koja će zadovoljavati potrebnu distance će biti iskorištena.


Odaberite novu lokaciju i stisnite Move.

3. korak
Ako ste se preselili u državu čiji Citizenship nemate pojavit će vam se poruka u kojoj vas se pita želite li promijeniti citizenship. Ako želite stisnite Apply for citzenship u suprotnom No, thanks.
PAŽNJA! Ako promijenite svoj CS (ako ga neki kongresnik zemlje čiji ste CS zatražili odobri) gubite onaj stari, a njega možete dobiti jedino ako vam ga kongresnik države čiji ste stari CS imali odobri.
Idem probati još jednom! Opet sam se javio za Kongres i želim konačno ući u njega jer mislim da dobro poznajem aspekte erepublika i da sam dovoljno aktivan da bih tu dužnost odradio kako treba.
Kao i prošli mjesec, prilažem svoj životopis:

eŽivotopis:
eRođen sam 752. dana eRepublika. Već sam u igri preko pola godine. Prijavio sam se u Vatrene Guštere, ali sam zbog RL-a morao odustati od njih. Bio sam u mnogo stranaka u svom ranom eživotu. Nakon nekog vremena sam postao eHrvtaski veleposlanik u Španjolskoj, Rusiji, Peruu i Izraelu (najaktivinija ambasada u Izraelu - preko 100 odgovora i 500 views). Nažalost te funkcije više ne obnašavam jer sam postao vMoFA za veleposlanike što sam dosada uzastopno (ja mislim ) 3 mjeseca ili 4. U lipnju(?!) sam postao vMI i od tada obnašam i tu funkciju. Prije mjesec dana sam postao MI jer je tadašnji MI dao ostavku. Bio sam MI dva mjeseca, a sad sam to mjesto prepustio svom kolegi McPingvinu i postao sam vMI. Prošli mjesec sam se kandidirao za Kongres i nažalost nisam ušao ali evo ponovno pokušavam!

Placam putne troškove za one koji mi se jave preko PM-a!
HDS --> Cnetral Croatia