Ambient on/off

Join the new world

 

Jelentkezés kormámymunkára és a kommunisták kiközösítése

Day 1,886, 03:57 Published in Austria Hungary by Cratinus

Nemrég levelet írtam az Elnökünknek, miben arra kértem, hogy azonnal rúgja ki a kormányából a kommunista pártban jelenlévőket, konkrétan az Oktatási Minisztert OEBerndt (én csak róla tudok) a kormányban.

Mivel magyar/székely elnökről van szó így remélhetőleg teljesül is kérésem. Az Elnök szerint viszont a kormányban hiány van aktív emberekből a munka pedig nagyon sok, így nem lehet eltávolítani a komcsikat onnan.

Ezért ezúton jelezném mind a kormánynak mind a Pártelnökömnek akihez az Elnök is irányított, hogy jelentkeznék kormánymunkára, a cikket pedig azért írtam, hogy buzdítsak minden magyart aki megteheti, hogy kövesse a példám.

Nem plusz munkaerőre kell gondolni, az én véleményem szerint minden magyar aki jelentkezik, helyettesítsen egy kommunistát, aki azonnal repülhet a kormányból.

Valamint javaslom, hogy a jövőbeli kormányok, tisztségek közelébe se engedjük azokat akik az első napokban nevüket adták a sarló kalapácshoz (most már levették hál'Istennek), de a név még mindig ugyanaz, és ugyanott csücsülnek: a kommunista pártban napok múltán is. Bármi is legyen a jövőben ezek már színt vallottak, és magyar-székely ezekkel szerintem nem közösködhet.

A következő játékosok a kommunista párt büszke tagjai jelenleg:

OEBernd
exkrementensammler
Prince of Austria
GazonkFoo
C E R O V I N A
Kate N
Insidiator
andy30
Nataja
Sherlock Holmes 912
Eldjotnar
BosnianV
republik austria


Mellesleg amit elfelejtettem kérni, de most mégis kérném az Elnöktől, hogy nyílt levélben határolódjon el és ítélje el a kommunista pártot és annak minden egyes tagját.

Köszönöm!

 

Comments

ZoltanB
ZoltanB Day 1,886, 04:06

Sajnos kétlem, hogy bármelyik kérésed is teljesülni fog : )

Cratinus
Cratinus Day 1,886, 04:07

Miért?

csiripapa
csiripapa Day 1,886, 04:26

Kérném az Elnöktől, hogy nyílt levélben határolódjon el és ítélje el a kommunista pártot és annak minden egyes tagját.
Szívesen vállalok én is munkát amennyire az időm engedi!
Inkább egy Kuruc mint egy gyökér komcsi!

vote

Tabitha Maganti
Tabitha Maganti Day 1,886, 04:37

Nem tudom észre e vettétek, de a Crusader Cell (Breivik fanclub MU) avatarját törölték az adminok az én általam inditott reportozás, ticketezés után! Igaz, a MU törlése volt a célom, de ez is jobb, mint a semmi. Múltkor az adminok még védték ezt a MUt és azt mondták, hogy semmi baj vele.

Tegnap ez a kommunista párt ellen is ticketeztem, reportoltam és cikket írtam, de azért csak 4 fp büntetést kaptam.

Törölték az egyik kommentemet ahol azt írtam, hogy sok hozzátartozómat ölték meg a partizánok ezért engem bánt a kommunista párt. Ezért is kaptam büntetést!

II. Jemby
II. Jemby Day 1,886, 05:49

Éljen MH!

Tuzerjanos
Tuzerjanos Day 1,886, 06:53

látom a kommunista erők visszatértek- el kéne pár hadosztály 😳 főleg nehéz páncélosból.......

csiripapa
csiripapa Day 1,886, 10:49

Tuzerjanos: el bizony

Rockwell 88
Rockwell 88 Day 1,887, 01:21

Nagy vote és ment a sub is.

Rangeley
Rangeley Day 1,887, 08:26

Just because people are in a party that was renamed does not mean their views changed as quickly as the party's title. Some have already left the party now that they realized what happened, such as OEBernd.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.