Isprika ili zašto dSoKrea nema na izborima

Day 1,049, 11:00 Published in Croatia Croatia by HLD stranka
HLD glasnik 4.listopad 2010.

Prvo pozdrav svima, a sada prijeđimo na stvar. Ova isprika je posvećena dSoKre-u jer je on ovom pogreškom izukao deblji kraj. Dakle ide prvo mali flashback koji će nam reći što smo ja, kao i drugi HLD-ovci radili ovih dana, naime, bili smo jako zauzeti.

NAPAD NA eSLOVENIJU - HLD DIJELI HRANU
Znate da je eHrvatska pred par dana napala eSloveniju, znate da se tražio wep i kruh gdje god se moglo, a netko je sve to morao i dijeliti. Tako je i HLD dijelio, i to na veliko. A treba i promovirati tu akciju, netko treba osigurati sredstva za to, netko treba donirati ... Dakle iza ove akcije bilo je dosta ljudi, a to su:
Carica Ivana, Filemona, retrodevil, sladjan slatki, Dalibor i mnogi drugi.


EDEN Liberal Movement
Preko naših novina ste sigurno saznali da postoji ELM, i on sudjeluje u dosta aktivnosti. Tako je pred neki dan bila jedna od tih akcija, a i inače je suradnja sa ELM-om dosta bliska, ponekada se i dosta dugo dogovaramo oko aktivnosti. Inače su na tom kanalu dosta aktivni sljedeći HLD-ovci:
Marcus Aurelius Antonius, Filemona i Dalibor


Tu su još neki naši projekti, a to su HLD promo team (HLD glasnik), HLD Mladež, HLD Caritas, Sokolovi itd. U te projekte je više-manje uključen cijeli HLD, a u neke su i Sokolovi koji su već prepoznati kao uzorna i vrijedna paravojna jedinica. Voditelji i neki od članova ovih projekata su:
HLD Mladež: Carica Ivana
HLD Caritas: djevojka sa sela
HLD promo team: Filemona, Markan1989, dalmatinac123, big moki, Techo08...
Hrvatski Sokolovi: TinaKA, Ante General, Jambrek, Denis Radman, WalterFurst, Pankoholic...
Klub kongresnika HLD-a: Filemona, blackarow, kloksi222 i ostali kongresnici

Dakle kao što vidite, svi smo jako vrijedni i zauzeti, a takvi smo bili i u vrijeme izbora.


KRIVA INFORMACIJA
Ako ste kao mali igrali igru gluhog telefona u kojoj se jedna rečenica treba prenijeti do zadnjeg člana grupe, a najčešće iz krušaka ispadnu jabuke, onda znate što kriva informacija može učiniti. Tako je bilo i u ovom slučaju. Prekprekjučer (1. listopad) sam pitao što ćemo sa predsjedničkim izborima, kako ćemo to organizirati, koji su kandidati tražili podršku (mene osobno nitko nije pitao), do kada se treba predložiti kandidata i sve što treba, na sva pitanja sam dobio točne odgovore, osim na ovo zadnje, a ono je po meni najvažnije. Naime od ljudi sam dobio odgovor da je krajnji rok 4. listopada u 9 sati ujutro. Ostali su se s time složili, nitko nije rekao: ne to je krivo treba se do tad i tad, ili tako nešto, pa sam ja došao do zaključka da je to tako. Da sam znao do kada je rok, onda bi se sve održalo u skladu s time, a to isključuje svaku mogućnost da sam ja namjerno izostavio dSoKre-a iz utrke za predsjendičku fotelju. Uostalom, već smo ga jednom kandidirali i nema razloga zašto to nebi napravili ponovo.

Na kraju krajeva, nismo puno ni izgubili, jer dSoKre ostaje ME, kao što i razz-vu postaje MoD, naravno ako Srdant pobijedi te mu ovim putem HLD daje podršku. Nadam se da se dSoKre ne ljuti na mene, kao ni na HLD, te da ćemo nastaviti suradnju.

predsjednik HLD-a,