Ambient on/off

Join the new world

 

Intoarcerea acasa

Day 1,800, 15:20 Published in Romania Bulgaria by Ionut Moldovan

Si iata cum ne intoarcem noi acasa, din tarile frumoase, exotice si pline de rechini, batuti, infranti, cizelati si dornici de a face vesnicul si nemuritorul nostru joc etern de ping-pong cu cei mai buni prieteni ai nostrii, ungurii.

Ne-am facut-o cu mana noastra, am plecat spre bonusuri mai bune, daca nu catre o viata mai buna, macar catre una mai usoara, departe de degringolada din balcani si de intentile bunilor nostrii vecini. Am cheltuit resurse importante si o gramada de banutzi si ne-am ales cu o mare durere de cap.

Ce se mai bucura bulgarii sa ne vada, pacat ca intre timp a inceput sa le placa lor mai mult plaiurile noastre mioritice si acum cand ni se termina concediul, se pare ca sunt cam reticenti in a pleca si opun o rezistenta prea mare pentru soldatii nostrii batuti in cap de soarele indonezian si de tancurile noastre impotmolite in nisip, care "once upon a time" faceau ravagii pe orice camp de lupta.

Sarbii rad de noi, si cred ca o sa faca din ziua de 22 octombrie, o noua zi nationala, ungurii, nu stiu cat de mult se bucura sa ne simta respiratia in ceafa lor, si nu cred ca din cauza ca avem o respiratie urat mirositoare. Moldovenii sunt dusmani, nu credeam sa scriu vreodata lucrul asta, fratii nostrii, prietenii noastrii, romanii nostrii de peste Prut sunt acum dusmani, din pacate.

Sa fim seriosi, ne-au tras papuanii de nu am stiut cateva zile de noi, nici in momentul asta nu cred ca stim ce ne-a lovit. Suntem la pamant si vom mai fi ceva vreme, pana la urma o vom duce si pe asta la capat, cum am facut-o de multe ori, dar ramanem cu amaraciunea unei infrangeri daca nu dureroase fizic, cu siguranta care o sa ne zguduie ceva vreme destul de urat.

Multa vreme nu cred ca vor mai fi airstrike-uri din partea Romaniei, dupa ce prima oara FAIMOSUL IMPERIU MALAYSIAN, cu putin ajutor, ne-a facut sa ne amanam vacanta si acuma din nou, infranti de Regatul Unit Al Papuanilor, Malucilor, Java 5.5 si neinfrantilor Sundani.

Proud Citizen Of Romania
Location:Dobrogea, Bulgaria, Terra, Sol System, Alpha Quadrant, Milky Way Galaxy.
 

Comments

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,800, 16:04

nu ne-au tras-o papunii, ci ONE, CTRL si CoT impreuna

adrian11
adrian11 Day 1,800, 18:16

Nu ne-au tras-o Nici cei din ONE, CTRL, CoT, ci cei care au propus actuala conducere(The Manele Party, eLAME si gasca) + "cei care v-au votat" (sa fiu sincer nush care ar fi aia da mnoah). Hai sa pasam din nou pisica in ograda vecinului, ca la asta Teh Manele Party + elame+gasca se pricep cel mai bine. E amuzant ca dupa ce cloneaza, is incompetenti, acuma is si nerusinati sa ceara "ajutor", de fapt......... nu mai au ce fura, ca de condus tara nu i-a interesat niciodata si s-a vazut!

Cruciatu
Cruciatu Day 1,800, 22:17

adriene 😁)) mai usor bre, sa nu iti plesneasca vreo vena

Ionut Moldovan
Ionut Moldovan Day 1,801, 02:22

prea multa politica baieti, daca e sa o luam asa ne-am tras-o singuri, ca presedintele a fost votat, si pana la urma nimeni din afara tarii nu o sa spuna ca ne-am autodistrus, ci ca ne-au batut papuanii prin forta lor si bine inteles cu putin mai foarte mult ajutor.

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,801, 02:42

Ionut, in afara de spamul politic facut de indivizi de genul lui adrian11 (adrian1 pana la 10 prob au fost banati 😛), trebuie sa intelegi un lucru. EDEN < ONE, CoT, CTRL. CTRL nu ne sunt direct dusmani, dar jumatate din ei au MPP-uri cu dusmanii nostri directi. Suntem mult inferiori ca numar si putere de foc. Nu numai noi, ci jumatate din EDEN are problemele noastre.
Evident ca e mai usor sa faci scandal decat sa pui umarul la urnirea corabiei din loc

Ionut Moldovan
Ionut Moldovan Day 1,801, 02:52

dark stiu asta....dar uite ca trebuie sa fie un vinovat, mno ca asa-i tipic romanesc si acuma sper ca nu te superi ca-ti zic da si actualu nostru presedinte cam lasa de dorit.

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,801, 04:49

pe partea politica da, si de asta l-am si sanctionat prin singurul mijloc aflat la indeamana la moemntul respectiv. pe partea militara mai putin, a facut cam tot ce putea sa faca

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.