Institutul National de Statistica [Prezentare]

Day 2,123, 11:19 Published in Romania Romania by INS eRO


Buna ziua dragi prieteni eromani. Am onoarea sa va anunt ca o data cu noul guvern al eRomanie a luat fiinta si Institutul National de Statistica , organizatie care functioneaza in cadrul Bancii Nationale a Romaniei si care se pune atat in slujba guvernului cat si a e_cetateanului roman. Scopul nostru si obiectul de activitate este monitorizarea zilnica a pietelor e_romanesti , produse si preturi, stocarea si analizarea ulterioara a datelor. In vederea realizarii unor studii si analize cat mai profunde vom face sondaje la care asteptam o cat mai mare implicare a e_romanilor de toate nivelele.Un alt obiectiv al nostru este acela de informa consumatorii asupra celor mai bune oferte de pe piata iar pe producatori ii vom informa in legatura cu rentabilitatea pe care o au firmele eRepublik observand astfel care sunt cele mai bune decizii de productie. Institutul National de Statistica si Dezvoltare va publica saptamanal un buletin informational despre evolutia pietei e_romanesti impreuna cu alti indicatori macroeconomici.


In momentul de fata economia eRepublik este o economie libera statul neavand prea multe parghii in acest sens. Zis acest lucru singura optiune ramasa este acea de a ne autoeduca, de a pune de la noi si a ne dedica cateva minute in plus pentru a analiza lucrurile mai bine.
Vreau sa rog in acest sens pe toti e_romanii sa va dati silinta si sa ne ajutati pentru a avea rezultate cat mai bune. Ne puteti ajuta foarte mult atat prin citirea articolelor noastre si prin complectarea chestionarelor publicate. Vreau sa precizez ca acest institut este organizatie fara culoare politica care a luat fiinta pentru a sluji cetatenilor si care o sa functioneze sub toate guvernele daca o sa aiba aprobarea acestora.

Ajutandu-ne pe noi ajutati eRomania.

Echipa Institutului National de Statistica si Dezvoltare este urmatoarea :
Presedinte : Cronos28
Vicepresedinte : Col.Miller
Vicepresedinte : Damian2013
Observator : sf_petru
Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina Institutului National de Statistica.Va multumim pentru tot sprijinul pe care sunt sigur ca o sa ni-l acordati si o sa revenim cu articolele de care am vorbit mai sus. Asteptam comentarii, sugestii, critici;...Cronos28!


Calculatoare eRepublik :