Impeach!

7 days ago Published in Romania Romania by costin1989

Daca trece legea aceasta va fi probabil cel mai scurt mandat de Presedinte

https://www.erepublik.com/en/main/law/Romania/249400

Motivele sunt expuse pe scurt si in chatul Romaniei, dar putem dezbate mai pe lung si aici pentru ca de fapt se lupta 2 principii.

De unde au plecat discutiile?
Este luni, ora 10-11. Imediat dupa ora 10 am intrat in posesia mandatului de CP si am primit mesaje sa atac Croatia.
Ma uit pe harta, la ce razboaie mai exista, strang date: Romania are avantaj NE pentru inca vreo 12 ore, USA are RW cu determinare 1.33, Ukraina poate deschide RW.
Am urmatorele optiuni: atac - risc sa pierd initiativa si trebuie sa blocam granitele (inca 2 regiuni core la aliati), marti la DC stam la mana croatiei, probabil nu vom avea o lupta importanta, probabil unii vor lupta in alte epice sau vor da damage bun in lupte contra aliatilor, oricum ar fi fost, era total ineficient. unii vor urma ordinele si vor pastra damage pentru atunci cand va veni lupta importanta. dar unii nu.

A doua optiune era sa astept pana marti, sa atacam in jur de DC, facem epica, da fiecare cat poate, mergem la 20k, 40k PP, ambele tari avand NE. Posibil sa pierdem lupta dar acelasi risc este si la prima varianta.

Avand in vedere presiunea "membrilor echipei" am ajuns la urmatorul compromis: atacam azi daca ataca si Ukraina si SUA si fac PUSH. Pana la lansarea legii de impeach nu s-a intamplat acest lucru.

Concluziile le trageti voi si vom actiona in consecinta!

Pentru mine concluzia este clara, era nevoie de un puppet care sa munceasca luna asta fara sa comenteze. Nu sunt genul, multumesc!


costin1989

Acesta este PUSH-ul Americanilor contra Croatiei, pentru ultima lor regiune, cand s-a dat impeach