Ambient on/off

Join the new world

 

Igaz magyarnak lenni...

Day 1,889, 13:28 Published in Austria Austria by II. Dexx


Adjon az Isten!

http://www.erepublik.com/en/article/-mk-muntenia-piros-s-kongresszusok-t-rl-se-2198322/1/20

A magyar kormány, konkrétan Istencsaszar kom. miniszter a fenti linken elérhető cikkben arra buzdít, hogy muntineában román oldalon üssünk a magyar oldal ellen, azért, hogy a lengyelek végül el tudják foglalni a román régiókat és ezáltal megakadályozzák a román kongresszus felállítását.

Kurucok, székelyek, magyarok úgy mindenki aki ezt eltudja olvasni google fordító nélkül..

Magasról teszek a román kongára. Baromira nem érdekel, hogy van-e vagy nincs. Persze jobb ha nincs, de vannak dolgok amiket nem fogok megtenni azért, hogy ne legyen. Arra kérek minden magára egy kicsit is adó, magát magyarnak valló, egy leheletnyi nacionalizmust, patriotizmust, hazaszeretetet /vagy nevezd aminek akarod/, szóval aki egy picit is érez valami hasonlót az román oldalon ne üssön.

Sőt. Ha arra kerülne a sor akkor üssetek magyar oldalon. Ne érdekeljen a román konga. Ne váljatok pusztán technokrata játékosokká. Ha csak az eredmény érdekel, a száraz érvek és tények ami a győzelemre vezet minket, akkor mire elérnétek a győzelemig, az már nem fog jelenteni semmit. Csak egy újabb állomást a rutinszerűen folytatott játékban.

Jelentsen valamit az, hogy román zászló alatt nem ütünk. Tökmindegy ki mondja. Én vagy valaki más. Jobboldali, vagy baloldali. Kedveled az illetőt vagy sem. A játékban nincs egyértelmű győztes. Ez addig folyik amíg van pénz szerverekre. Innentől kezdve nem lehet olyan célt találni a magyarok számára, hogy román oldalon üssenek.

Kérlek add ezt tovább bárki is vagy. Üziben, cikkben, shoutban.

Szebb jövőt!
-
dexx
 

Comments

Imredy Bela
Imredy Bela Day 1,889, 13:33

Nagyon helyes hozzáállás.
Éljen a király!

stevest
stevest Day 1,889, 13:44

VOTE!

DrFeherKonrad
DrFeherKonrad Day 1,889, 13:50

Akartam erről én is cikket írni, de minek? ... Leírtál mindent, amit le kell!

Wad Malacz
Wad Malacz Day 1,889, 14:03

Mekkora baromsag! Legyszives nezz a tanyer szelen tul! Ha a romanoknak nem lesz kongajuk, akkor honapokra keptelenek teljes beleadassal harcolni. Miert csak egy pofont adni amikor tökön is rughatod a jetiket?

Wad Malacz
Wad Malacz Day 1,889, 14:06

Inkabb a romanok utasitasat követed? Mert ök pont most a magyar zaszlo alatt harcolnak, hogy ne szabaduljon fel muntenia! Gondolkozz es hasznaljuk ki hogy hatarozatlanok!

Tabitha Maganti Day 1,889, 14:08

Comment deleted

Jol nezunk Miki
Jol nezunk Miki Day 1,889, 14:09

Ezaz, ha nincs kongájuk, akkor a szervezett hadvezetésük is lefejeződik. Aztán kedvünkre alázhatjuk őket. Ukrán szintre alacsonyodott Románia... Fincsi, mi? : ]

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,889, 14:33

Sajnálom, de azt kell, hogy mondjam, hogy buták vagytok. De, hogy ne csak beszéljek bele a nagyvilágba, nézzük meg a két végkimenetelt: Megtartjuk Munteniát most, a román kongresszus megmarad. Mi fog történni? Amint vége a választásnak, NE-t adnak ránk, és kezdődik a határtologatás ide-oda, váltakozó sikerrel, mint most. A lengyelek sem lesznek itt örökké, mert nekik semmi érdekük a románok elleni harcban. (megjegyzem, nekünk se) Nézzük meg a serpenyőn: nyerési oldal: semmi. Megtartunk egy gazdaságilag, katonailag és megkockáztatom, hogy érzelmileg is értéktelen régiót. vesztési oldal: ellenségeinknek lesz kongája, azaz lesz pénzük, lesz vezetésük, lesz erejük.

Másik kimenetel: felszabadítjuk ma a régiót - a románokkal ellentétben - mit veszítünk: egy értéktelen régiót. Mit nyerünk: a románoknak egész hónapban nem lesz egy deka pénzük se, mert az államkasszából nem tudják kiutalni, nem fognak tudni osztani, káosz lesz a vezetésben, belpolitikai válság lesz az elnök egyszemélyi hatalma miatt és még sorolhatnám.

Megéri tényleg azért hisztizni, hogy egy nappal tovább tartsuk azt a régiót? Megéri ezért kedvezni a románoknak egy egész hónapon át?

Mert kétségeink ne legyenek, most is csak azért van esély megvédeni a területet, mert a románok és a horvátok ütik a magyar oldalt. Amint elmúlik a veszély, simán visszaveszik RW-ben.

gyika
gyika Day 1,889, 14:33

atfogalmazom.
lephetunk-e hatra egyet, hogy nekirugaszkodva messzebb erjunk utana?
nem, nem, soha?

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,889, 14:38

és nem pontos a cikk, mert nem arra kérlek, hogy román oldalon üss a magyar oldal ellen, hanem arra, hogy üss a megfelelő oldalon a románok ellen. A románok pedig a magyar oldalon ütnek, így a megfelelő a román.

Az érvekről és a racionalitásról meg annyit, hogy lehet nélküle játszani, csak nem érdemes egy taktikai-stratégiai játékban.

ZoltanB
ZoltanB Day 1,889, 14:40

ebben a játékban már a taktika meg stratégia mint emeszpészben (hogy ingame maradjak:KARD vezetőben) a becsület : D

Mogyi
Mogyi Day 1,889, 14:46

annyi eszetek sincs mar mint 1 marekny szaritott lepkenek.... azon kivul hogy mocskolodtok masra nemvagytok jok... aljanep

ZoltanB
ZoltanB Day 1,889, 14:48

Mogyi: kikre gondolsz egészen pontosan?

gyika
gyika Day 1,889, 14:51

atfogalmazom:
melyik jobb: piros-sarga-kek box/kesztyuvel behuzni egyet egy romannak, vagy egy kokardassal egy magyarnak? es nincs harmadik lehetoseg.

ZoltanB
ZoltanB Day 1,889, 16:26

Én a magam részéről inkább kimaradok a csatából. Megértem és helyesnek tartok a taktikát de nem visz rá a lélek hogy romi oldalon üssek.Ütök máshol.

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,889, 18:19

ZoltanB: ez egy helyes és korrekt megoldás. Nincs is ezzel semmi gond. A probléma azzal van, amikor valaki ilyen esetben magyar oldali ütésre buzdít.

II. Dexx
II. Dexx Day 1,890, 23:56

ics látom nem sikerült felfogni a cikk lényegét, egy szemellenzős ló vagy aki képtelen megérteni, felfogni más álláspontját, csak nyomod a technokrata süketelést

Mogyi
Mogyi Day 1,890, 03:53

zoltanB: csakk ugy altalanosan.... ahogy mi is kapjuk tolletek a romanozast, ciganyozast egyebet....

praetorianus74
praetorianus74 Day 1,890, 17:30

: - )

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.