Ambient on/off

Join the new world

 

Ieri, Azi, Maine.

Day 1,786, 09:56 Published in Croatia Croatia by Sir.Devil

Ieri este ieri. Ieri a fost. Ieri este trecutul. Ieri este ziua pe care o putem analiza. Ieri este ziua in care stim ceea ce am facut. Ieri este ziua care in teorie o sa ne ajute sa invatam din greseli. Ieri devine ziua la care o sa ne raportam, o zi importanta din viata noastra. Dar este sanatos ca ziua de ieri sa detina cu adevarat o asa greutate? Multa lume cred ca merge pe principiul ce a fost atunci a fost si asta este. Eu chiar consider ca ziua de ieri merita cel mai mult analizata, intoarsa pe dos si iar intoarsa pana in clipa in care intelegem adevaratul sens al tuturor lucrurilor intamplate ieri. Cele mai importante aspecte ale zilei se ieri tot timpul se regasesc in ceea ce putem denumi- banalitati. De ce spun asta? Pai simplu: banalitatile sunt lucrurile pe care le trecem cu vederea si le acceptam firesc si tacit ca parte integranta. Dar ele sunt cele care conteaza cu adevarat, pentru ca aceste lucruri daca le intelegem cu adevarat si incepem sa ne raportam la ele atunci putem intra in ziua de Azi cu un bagaj imens si cu implicatii in comportamentul nostru Azi.

Azi este azi. Azi este ziua pe care o traim. Azi este ziua in care simtim totul la un nivel diferit de cel de ieri. Simtim asta pentru ca azi este acum. Azi ma doare mai mult ca ieri daca ma ""lovesc"" de un ""birou"". Dar oare azi e mai importanta ca ieri? Pentru majoritatea oamenilor raspunsul este Da si replica lor vin imediat ca o sageata: de ce sa traiesti in trecut? De ce sa te cramponezi de el? Azi este azi, ieri nu mai conteaza. Au dreptate, asta doar daca ai reusit sa intelegi cauza si efectul zilei de ieri. Daca nu ai reusit sa intelegi acest aspect, atunci imi pare rau dar pentru mine acesti saritori prin viata traiesc tot in ziua de ieri mai mult ca mine pentru simplul motiv ca eu am inteles ziua de ieri si traiesc cu un bagaj de cunostiinte interioare mie care le lipseste lor si eu devin mai castigat. Cu siguranta comentarii o sa gaseasca, este si normal acest lucru dar e normal doar la oamenii dintre noi care au totusi mai mult de un neuron, spre deosebire de restul maselor. Dar totusi este vorba de mine si de sa zicem plastic lumea mea. Lumea in care eu decid. Si decid in cunostiinta de cauza si nu doar insumand anumite principii insusite de prin vorbele generale cum fac restul.

Atat ieri, cat si azi, ma pot gandi la maine si sunt obligat de viata noastra sa fac lucrul asta. Daca gandesc excesiv la ziua de maine nu ma face automat un visator si un zburator al zilei. A gandi la ziua de maine este in acelasi timp un spirit uman cat si lucru sanatos in viata asta bolnava in care traim

Maine. Ce este maine? Maine este maine si maine devine o zi importanta atat pentru ieri cat si pentru azi. Maine, spiritul decadent al vietii nu ne poate impiedica sa speram ca este o zi mai buna ca ieri si ca azi. Maine este o zi plina de necunoscut si este o zi preponderent necunoscuta. Acest avant in meandrele necunoscutului zilei de maine facut azi si facut ieri are un insemn mare. Inseamna atat acea visare necesara a umanitatii, inseamna acel exercitiu de planificare a lucrurilor necesar si necesar si necesar si iar necesar tuturor oamenilor pentru a putea avansa ca si personalitatea, ca si dezvoltare ca si multe altele. Fara acest avant este ca si cum viata s-ar sfarsi. Nu multa lume considera asta, dar sincer in opinia mea chiar asta inseamna. Si a face lucrul asta nu inseamna lasitatea de a infrunta ziua de azi, inseamna a folosi tot bagajul de care dispunem noi ca oameni, inseamna a dori sa ne dezvoltam.

Piedici au fost, sunt si vor fi la orice moment, puse in general de catre cei ignoranti dar nu trebuie sa le dam atentie, pentru ca ei sincer nu inteleg cu adevarat ce inseamna: Ieri, Azi, Maine.

Ieri, Azi, Maine inseamna simplu: VIATA.

 

Comments

Vircati
Vircati Day 1,786, 10:09

Sf. Augustin aplicat... : ) Suna bine...

bchon
bchon Day 1,786, 10:29

drac filosof, cine a mai vazut?

Jeneralu o7
Jeneralu o7 Day 1,786, 11:25

Vlad Sabau
Vlad Sabau Day 1,786, 11:52

doar ca nu pentru toti

alpho
alpho Day 1,786, 22:20

Astazi ca si maine, pururi si acum

Zelet
Zelet Day 1,788, 11:34

Prea complicat 🙂 !

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.