Hot Summer (Days of Mayhem)

Day 4,606, 01:10 Published in Bulgaria Bulgaria by recycled_bin

Бърз превод (лично производство) на пребоядисания Days of Mayhem

Горещо лято 2020

Пригответе се за дълго и горещо лято, пълно със събития.

През юли и август летците и танкистите (ветерани и запасняци) са призовани да се бият рамо до рамо, за да прославят своята родина и себе си. Координацията ще бъде ключова, тъй като решението кога и къде да изхарчиш енергията си може да обърне битката, а дори и войната.

По време на събитието, всеки рунд от кампанията ще бъде оспорван и по въздух, и по земя едновременно. Всяка дивизия ще се състои от 3 различни бойни полета и за да се вземат точките за победа в дадена дивизия, съответната държава трябва да победи в 2 от 3-те бойни полета.

Продължителност на събитието

Горещото лято ще стартира ден 4,609 [00:00] и ще продължи два месеца. Може да се ориентиране по часовника на събитието, който е наличен на главната страница.

Кампании

Всички кампании, които стартират по времето на събитието, ще разпределят точки, които ще се печелят от съответните победители в рундовете, както следва:

Дивизия 1 - 2 точки
Дивизия 2 - 3 точки
Дивизия 3 - 4 точки
Дивизия 4 - 5 точки
Въздух - 6 точки

По време на събитието, най-оспорваното бойно поле (това, в което е направена най-голямата щета) ще се превърне в "епик". В момента, в който дадено бойно поле стане епик, другите 2 бойни полета в дивизията също ще се превърнат в "епик".

Въздух

Въздушните рундове ще се оспорват в 3 сектора (A, B, C) като всеки сектор ще отговаря на отделна бойна зона със свой собствен въздушен ас (SH). Така повече пилоти ще имат възможността да обърнат хода на битката за слава или за собствена печалба.

Тези, които нанесат най-голяма щета за всяка страна от даден сектор, ще бъдат възнаградени с медал (SH) и 8 злато

Играчите могат да изберат сектор, в който да се бият, по всяко време на битката, използвайки бутона за превключване на секторите или чрез картата на кампанията - по същия начин, по който се превключват дивизиите в наземните битки.

Земя

Рундовете в наземните дивизии ще бъдат оспорвани в 3 различни бойни полета. За всеки рунд ще бъдат отворени едно стандартно бойно поле и две бойни полета със специфичен "терен".

Стандартните бойни полета ще следват вече установените правила от гледна точка на нанесената щета.

Терени

Наземните битки ще се водят на 14 различни вида терени, които зависят от избора на атакуващия военоначалник (президент, диктатор, министър на отбраната и министър на външните работи). Играчите могат да разпределят тяхната текуща сила спрямо 14-те различни терени. По време на събитието, специфичното умение за даден терен на боеца ще бъде използвано за изчислението на щетата, която той ще нанесе, замествайки силата в познатата ни формула.

Видовете терени са:
Industrial (Индустриален)
Urban (Градски)
Suburbs (Предградия)
Airport (Летище)
Plain (Равнина)
Wasteland (Пустош)
Mountain (Планина)
Beach (Плаж)
Swamp (Блато)
Mud (Кал)
Hills (Хълмове)
Jungle (Джунгла)
Forest (Гора)
Desert (Пустиня)

Може да разпределите всички свои точки сила или само част от тях. Разпределянето на точки по уменията може да бъде направено по всяко време, стига да имате налична неразпределена сила (например сила, която сте получили след тренирането за деня). Разпределянето на точките по уменията не влияе по никакъв начин на щетата, която играчът може да направи в стандартното бойно поле.

Точките за военен ранг, които се получават по време на бойни действия в специфичните терени, ще се изчисляват на база общата сила на играча.

Максималното умение за даден терен, което играч може да използва, зависи от дивизията на играча (както следва):

Дивизия 1 - 20 000 точки умение
Дивизия 2 - 25 000 точки умение
Дивизия 3 - 30 000 точки умение
Дивизия 4 - 40 000 точки умение

За да нулирате разпределението по уменията, трябва да използвате специални жетони (токени) за нулиране на уменията (skill reset tokens).

Всеки играч ще получи определен брой безплатни жетони за нулиране на уменията, а ограничен брой жетони ще бъдат продавани в магазина на бойното поле. Всеки жетон ще нулира всички разпределени точки умения и общата сила на играча ще бъде свободна за преразпределение.