Ambient on/off

Join the new world

 

Hello

Day 2,056, 06:21 Published in Austria Serbia by Bane999

Unosili Mujo i Haso namještaj u stan na 10 sprat,
kad su došli do 9-og kaže Mujo Hasi
"jarane imam jednu dobru i jednu lošu vijest"
Haso
"ajde reci prvo onu dobru"
Mujo
"došli smo na 9-i sprat"
Haso
"a koja je loša"
Mujo
"jarane pogriješili smo zgradu"
Setao se Mujo ulicom i prolazio pored Hasine kuce,kad ono tamo kuca od milion dolara a u dvoristu igraju tenis Rafael Nadal i Novak Djokovic.Udje Mujo i pita Hasu kako je to moguce a on mu rece:
- Idi do onog velikog potoka iza moje kuce i videces zlatnu ribicu.Ako je pustis da zivi ispunice ti dve zelje.Samo pazi malo je nagluva.
I ode Mujo do potoka i upeca zlatnu ribicu a ona mu rece:
-Ako me pustis da zivim ispunicu ti dve zelje.
-Hocu kucu kao Hasinu i u njoj mnogo seksa.
Otisao Mujo do kuce i tamo kuca kao Hasina i hteo je da otvori vrata ali nje mogao.Napokon je otvorio ali je u kuci bilo mnogo keksa i otiso je do Haase.A Hasa mu rece:
- Sta ti mislis da sam ja trazio vrhunsi tenis?!Razgovara advokat s klijentkinjom koja želi da se razvede.- Pije li vaš muž?-Ne, ne pije- Droga?- Ma nema pojma šta je droga.- Malo zarađuje?- Ne, ima platu dve hiljade eura.- Tuče li vas?- Ne, ne pada mu na pamet!- Ne brine se o deci?"- Vrlo se brine o njima.- Vara vas?- Nikad me nije prevario, nije on takav.- Ne pomaže vam u kućI?- Pomaže. Radi mnogo stvari.- Pa koji je onda razlog za rastavu draga gospođo?- Sve on to radi, ali da ga vidite s kojim izrazom lica.

 

Comments

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.