Ambient on/off

Join the new world

 

Hai sa cheltuim

Day 1,805, 01:29 Published in Romania Romania by Club 28

In ultima perioada am inceput sa-mi repet in cap: "n-are rost ma....stii prea bine ca or sa inceapa cu gura, unii nici nu te cunosc, altii or sa faca misto, etc".
Ceea ce incepe sa ma enerveze la culme este ca observ romanii ca se dezbina. De mai mult de 3 ani jumate am stat si-am invatat sa joc eRepublik alaturi de niste oameni super, am invatat si pe altii sa joace, am conceput impreuna strategii si ma apuca din nou melancolia numai cand imi aduc aminte de imperiul ce se numea Romania. Multi dintre voi nu stiti cum a fost, dar va spun si va asigur ca eram invidiati de 99% din populatia "eLumii". A trecut timpul. A trecut timpul si pe zi ce trece vad ca nu mai e legatura de odinioara intre romani si ma intreb de ce?
Numai daca as pune la socoteala ultima saptamana in care am cheltuit intre 20-40 roni pentru deplasarile in care iti cerea "armata" ajungi la un rezultat de aprox 200 de roni/persoana. Sa nu exageram in calcule ma gandesc la restul oamenilor, iar in saptamana ce tocmai a fost, sa zicem ca au fost 200 de romani zilnic, pe aceeasi perioada de timp (7 zile). Cat? 40.000 de RONI. Cel putin.

Deci sa recapitulam:

Intr-o saptamana Romania a cheltuit cel putin 40.000 de Roni doar pe biletele de "transport" pentru a ajunge in campul de lupta dorit de unitatile militare.
Strategia care-i?
"Mi se rupe!" Cam asta este "proverbul" dupa care luptam si suntem organizati!
De ce pe harta lumii Romania nu mai apare decat uneori?
Pentru ca organizarea nu mai exista de mult. Ce mama dracului o fi asa greu sa punem Romania la punct si sa dovedim cine suntem? In viata reala am stiut sa ne facem de tot rahatul pe tot globul, o facem si-ntr-un joc virtual? Si stiu, si sunt ferm convins ca, daca voi intra din nou in politica, vor fi mai multi care vor sari cu gura adaugand comentarii total pe dinafara ("ooo flucian.... ai revenit...") ...etc.

Mi-e dor ma! Mi-e dor de zilele alea!
Mi-e dor de Sebahmah!
Mi-e dor de articolele pe care le adaugam atunci!
Mi-e dor de continutul textelor de-atunci.


Va salut,
fLucian.

 

Comments

TheYakuzini
TheYakuzini Day 1,805, 01:35

si eu as fi vrut sa joc in acele vremuri

soy malo
soy malo Day 1,805, 01:41

Am plecat din eRep. pe o perioada de 7 luni, m-a apucat dorul si uite-ma, iti dau subcribe daca revii si faci treaba buna 😉😉

Cipi0tul
Cipi0tul Day 1,805, 01:44

organizarea nu mai exista ca ajung la conducerea Romaniei doar mascarici care vor sa faca circ si spectacol ...

soy malo
soy malo Day 1,805, 01:46

@Cipi0tul, luna ce vine nu se va mai intampla asta.

Naufragiatu
Naufragiatu Day 1,805, 01:50

uuuuu, adu-ne FBI-ul inapoi!! sau confund? oricum mi-e dor de Geobumbum (:

amu... de care seba? ala care a muncit pe branci sau ala care a dat cu mucii-n fasole indemnand comunitatea eRO sa dea delete account?

Club 28
Club 28 Day 1,805, 01:54

@Naufragiatu - seba, ala care a "rupt" in perioada lui de glorie...nu ala care a dat cu mucii-n fasole.. 🙂

hritcucos
hritcucos Day 1,805, 04:35

@flucian: parerea mea este ca nu ai dreptate. Vremurile s-au schimbat enorm... pe "vremuri" eram primii (sau aproape primii), faceam parte din aliante extrem de puternice. Nu mai e asa acum. Eu zic sa nu mai lamentam, ca pana la urma e doar un joc, dupa un timp iar vom fi tari si apoi iar vom decadea.

Evident ca intotdeauna va exista solutia implicarii, adica daca nu-ti place ceva, poti sa te implici, sa incerci sa schimbi lucrurile, sa incerci sa aduci experienta in echipa de conducere.

numaiaunumelibere
numaiaunumelibere Day 1,806, 01:12

Foarte simplu de ce suntem aici , din cum vad eu problema: Sunt 2 mari categorii de jucatori: cei care pun accent pe modulul militar si cei care pun accent pe cel economic(cand exista cu adevarat si chiar si in prezent) Problema cu diviziunea vine de la faptul ca majoritatea conducatoriilor au pus accent doar pe partea militara in defavoarea partii economice(da bonusurile).Cand esti pasionat de partea economica dupa cum este cazul meu si vezi ca bonusurile eRomaniei stau pe la 0-0, 20-20 ,20-40

numaiaunumelibere
numaiaunumelibere Day 1,806, 01:18

si vezi ca aliatii stau cu bonusurile pe la 60-80, 80-80, si 100-100 cu lunile si chiar anii te apuca damblageala(in cazul meu) si te pui pe ganduri.. deci eu eRoman progresez in joc mai putin decat un aliat cu 50-75 % si asta de ce? Pentru ca mereu jucam acelas ping-pong cu eUngurii ceea ce pe termen scurt e amuzant pe termen lung e devastator in dezvoltarea economica si militara (pentru ca nu am aceleas resurse sa lupta ca un aliat) a eRomanilor.

numaiaunumelibere
numaiaunumelibere Day 1,806, 01:24

In concluzie (in cazul meu) stau frumos unde sunt bonusuri si lupt sa le apar ca sa ma pot dezvolta cat mai bine. Acum mai conteaza si pozitia noastra in alianta si cum stim sau nu sa ne aparam interesele/ sa cerem drepturi si sprijin. Cu tot respectul dar definitia nebuniei este sa faci mereu acelas lucru si sa te astepti alte rezultate...

zmeuNY
zmeuNY Day 1,806, 06:33

In plus, nu uitati, mai exista si SMR

O organizatie care in loc sa se ocupe cu coordonarea militara, se ocupa de:

Racolarea membrilor din GN doar catre anumite Unitati Militare
Incercari repetate de deturnare de fonduri conform intereselor din organizatie, din taxele platite de toti romanii (inclusiv cei care nu fac parte din SMR)
Amenintare cu non-conbat, daca nu e cum vor ei

Supafly Romania
Supafly Romania Day 1,806, 11:50

"In concluzie (in cazul meu) stau frumos unde sunt bonusuri si lupt sa le apar ca sa ma pot dezvolta cat mai bine. Acum mai conteaza si pozitia noastra in alianta si cum stim sau nu sa ne aparam interesele/ sa cerem drepturi si sprijin. Cu tot respectul dar definitia nebuniei este sa faci mereu acelas lucru si sa te astepti alte rezultate..."

x2

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.