Háztámogatási program - Beszámoló és verseny!

Day 4,256, 10:04 Published in Hungary Hungary by Szocialis Miniszterium
Kedves e-magyar polgárok!

A múlt hónapban került meghirdetésre az állami háztámogatási program, melynek keretében a játékosok fejlődésének elősegítése érdekében kedvezményes, 10.000 Ft-os nettó áron juthatnak Q2 házhoz a programba jelentkezők.

A program keretében eddig 33 játékos kapott, összesen 80 db Q2 házat. A programra költött összes támogatás 2019.06.24-től a mai napig bezárólag 528.163 Ft volt.

Sajnos vannak kiesők a programból, 2 játékos permabant kapott, illetve voltak olyan játékosok, akik az első után nem jelentkeztek a következő házért.

Az állami támogatás felhasználását, illetve a támogatott játékosok listáját az alábbi linken tudjátok megtekinteni:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1i6EEanvgWGu5OaErD-WtNsdOmIIQJIFMs-nuJWfdJR8/edit?usp=sharing


Aktivitási verseny

A háztámogatási programhoz tartozik egy aktivitási verseny, melynek keretében az adott hónapban a legnagyobb fejlődést felmutató játékosok közül az első 3 ingyen Q3 házat kap.
A versenyben csak azok kaphatnak jutalmat, akik nem rendelkeznek a rangnövekedést befolyásoló pakkokkal (Blitzkrieg,Maverick, Assault és Power Pack,Infrantry Kit.)

Eredetileg úgy terveztem, hogy az elért rangnövekedés alapján hirdetem ki a győzteseket, de nem sikerült olyan metódust kifejleszteni, ami egyaránt méri a földi, és a légi fejlődést, illetve közös nevezőre hozza az eltérő rangokon elért eltérő növekedéseket.
Így végül a legegyszerűbb, XP alapú növekedést választottam mérőszámként.
Tudom, hogy ez sem feltétlenül tükrözi a valós katonai fejlődést, főleg, ha az illetőnek sok cége van, és sok manageri munkát végez, de aki tud jobb, megvalósítható módszert, az ne tartsa vissza, a következő hónapra bevezetjük.

A verseny aktuális állása: 1.Razak1989, 2.Alexander von Trencsenyi, 3. Big Bambino.

A további helyezetteket, illetve a részletes állást a fent megadott táblázat 3. munkalapján találhatjátok meg. Az első hónapot 2019.07.24-én fogom zárni, és azt követően fogok majd győztest hirdetni.

A háztámogatási programba még mindig lehet jelentkezni, bár a résztvevők számát nem szeretném már jelentősen emelni, inkább a Q3 ház támogatásának irányába szeretném továbbfejleszteni, ha lesz rá kormányzati szándék, illetve forrás.

A programba való részvételt az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelezni:

https://docs.google.com/forms/d/1MeQLCBzwGOoHmvssJOtrm66CqrXy_RlX6uty4MFmp9Q


A program keretén belül kiosztott házakat magyar gyárosoktól szeretném megvásárolni a jövőben is, aki szeretné felajánlani a termelését, az ezen a linken keresztül teheti meg:
https://docs.google.com/forms/d/1HIz3tIybf3cmZE_82jEjuzbLm2oW288jkifmIQgG_wo

Üdvözlettel

goobee
szociális miniszter, a háztámogatási program vezetője