Guvernul (proiect)

Day 2,231, 01:14 Published in Republic of Moldova Serbia by t150
Stimati jucatori si e-cetateni a eMoldovei,
Incepand cu ziua de astazi, am inceput formarea echipei de guvernare din eMoldova.
Aceasta ar fi echipa, pentru care optez, si cu care as fi onorat sa lucrez, daca voi fi ales Presedinte.
Este bazata partial pe comentariile venite la articolul precedent, si, in mare parte pe dorinta mea (poate utopica) de a vedea o echipa a unei eTari social-integre.

Trebuie sa lasam de o parte orgoliile, daca ne dorim sa schimbam ceva in acest joc.

De altfel, vom ramane inca pentru ceva timp la acel nivel de primitivism social la care suntem acum, iar pe masura degradarii acestei e-societati, vom degrada si noi (si nu doar e-), fara sa mai observam acest lucru.


pentru o imagine mai buna, faceti click pe imagine sau aici

Tin sa explic cateva momente legate cu acest proiect de guvernare:
1. Nimeni din cei vizati in Guvern nu a primit pana acum vre-o careva invitatie privata din partea mea. Mai mult decat atat, majoritatea dintre acestea se vor vedea pentru prima data invitati sa lucreze in aceasta echipa.
2. Respectiv, aceasta organigrama si este invitatia pentru lucrul in viitoarea echipa de guvernare.
3. Daca doriti, impreuna cu mine si alaturi de cei nominalizati, sa puneti umarul, va rog sa confirmati in comentariu la articol. "Neconfirmat pana in prezent" este indicat in rosu, "confirmat" - in negru.
4. Responsabilitatile membrilor Guvernului sunt definite in acest articol.
5. Va fi un "guvern de razboi", ceia ce implica ca trebuie de lucrat. Saptamanal se vor face revizuiri al echipei de Guvernare, dar promit, ca se va face totul civilizat, transparent si fara isterie. Posibil, vor fi si demiteri, posibil, schimbari de adjuncti.
6. Indiferent de aceasta, eu, t150, imi asum toate riscurile pentru actul de guvernare si cer, ca toti membrii echipei, sa fie protejati de atacurile si invinuirile posibile.
Sunt responsabil pentru actiunile Guvernului de orice natura ar fi acestea.
7. Inainte sa va dati acordul, tin sa va mai atentionez o data, ca va fi o perioada, in care vom incerca sa demontam un sistem bazat pe stereotip, respectiv, vom avea de infrant rezistenta celor, ce nu-si doresc acest lucru.
Mai mult decat atat, vom avea de infrant, in unele situatii, si mecanica jocului.

Cu respect,
t150
candidat

DACA DORITI SA FITI IN ALTA FUNCTIE, VA ROG SA INDICATI ACEST LUCRU, CHIAR DACA IN ACEL POST ESTE DEJA NOMINALIZARE - DORIM SA AVEM O EHIPA IN CARE FIECARE SA FACA CEIA CE II PLACE SI CE II REUSESTE MAI BINE !

SI, DESIGUR, ASTEPT DE LA ORICE CETATEAN, CARE DORESTE SA AJUTE EMOLDOVA SI VREA SA FACA PARTE DIN GUVERN, SA SCRIE UN COMENTARIU, VOI ANALIZA CU ATENTIE TOATE CERERILE !