Ambient on/off

Join the new world

 

Grčka - mogući saveznik

Day 1,881, 08:36 Published in Serbia Serbia by Helm Hammerhand
Maksimalno propagandni članak.

Svi su izgledi da prisustvujemo jednom istorijskom trenutku u eRepu koji bi mogao ostati zapamćen kao sunovrat demonskog drveta.
Godinama ova zla biljka napajala se strahom, patnjama, krvlju i suzama našim junačkim i sada njena moć polako ali sigurno jenjava .
Ovo nije prvi put da se EDEN nalazi u nezavidnom položaju i da se čuju priče o tome kako je taj savez u raspadu ali njihov đeneralštab ne želi da prihvati činjenicu da su ostali obnaženih guzova budući da EDEN želi da sačuva epitet najstarijeg saveza u igri i nisu navikli na često "menjanje gaća" kad dođe do kakve frke što je bilo osobeno našem savezu/savezima.
Međutim ovoga puta se sa sigurnošću može reći da EDEN ulazi u poslednju fazu svoje zlokobne egzistencije i da se ljulja poput dupeta kakve gogo igračice na periferiji Frankfurta kada subotom gostuje Mitar Mirić

Glavna prepreka daljem raspadanju đavolske šume je tvrdo jezgre njeno, tj. sveto trojstvo koje čine Hrvati, Grci i Rumuni i dok god se ljudi koji ih vode ne do'vate za guše drvo edensko će nastaviti da širi svoje usahle grane ka našim zelenim pašnjacima u krugu dvojke tj. TWO-a.

To su mesta gde treba rovariti, zavaditi pa zalivaditi. Na tom polju do sada postojala su dva može se reći pokreta.
Prvi je svakako iluminatska i judeomasonska i ekumenistička tvorevina Balkanika na čelu sa svojim idejnim tvorcem, Paunom.
Koliko je Balkanika ozbiljna ili neozbiljna mislim da niko nema pojma, ne želim da je potcenjujem ali mislim da je to ideja koja se završila na lepim željama uprkos tome što je izazvala potrese gaća mnogih saveznih moćnika.
Uglavnom najbitnije je bilo da se izmirimo i izljubimo sa Hrvatima a oni nisu bili nešto radi tako da je od svega ispao samo laki peting bez srećne završnice.
Na čelu drugog recimo pokreta stoji harizmatični i opušteni zafrkant, đeneral i traktordžija Vlajko. Dobro, jeste da to što Vladislav radi deluje kao da i nema neki cilj osim ljubavisanja sa svime što je ćeralo Turke na buljuke ali opet, čak i puko i besomučno "hejlovanje" među rajom može gurnuti stvari u pravom smeru.

Ovo što ja pokušavam da vam prezentujem je, pogodićete, lizanje sa našom pravoslavnom braćom Grcima.
Okej, mislim da nema spora o tome da sam grekofil, šta da radim, kao mali sam bio zadojen grčkom mitologijom i istorijom u periodu pre nego što sam dobio računar i izgubio mozak.
Već sam ovo jednom radio, debilisao se i lajao na tadašnje saveznike, slao tikete da se naši južni susedi uvedu pod kompromisnim imenom UN-a - FYROM i ispravljao razne "krive Drine", nešto sam trebao, nešto nisam ali tako je kako je.
To nisam radio jer ih mrzim, naprotiv, volim sve Slovene ali mislim da su Grci jednostavno u pravu i da znam dovoljno o toj temi da donesem sud za sebe.
Mada dovoljno je imati malo zdravog razuma i zamisliti kako bi bilo da u Srbiji na vlasti bude neka stranka kojoj je Deretić glavni ideolog pa da krenemo da dižemo spomenike "antičkim srpskim junacima".



Međutim, moj glavni motiv je nostalgija iz V1, sećam se kad sam kao mladi Gardista učestvovao na zajedničkim udarima sa Mađarima, atmosfere na kanalu i rezultatima na bojnom polju. Imao sam utisak da je tim ljudima stvarno stalo do nas i do našeg saveza, sećam se vrlo dobro kako su Slovenci jurišali "viljuškom na tenk" da bi nama pomogli, sećam se kako su Mađari bili brisani radi nas i kako smo mi za njih poturali leđa pa mislim da postoji mogućnost da od RL prijatelja i virtuelnog neprijatelja napravimo saveznika, pravog saveznika, pošto mi se čini da je takvih danas jako malo.

Trenutno stanje
Rumuni su nezadovoljni, sve češće postižu dogovore sa Mađarima, ni Grci nisu najsrećniji što se situacije u EDEN-u tiče.
Ali kod Grka se javlja problem to što oni u poslednje vreme sasvim dobro sarađuju sa svojim RL i bivšim eL arhineprijateljima - Turcima.
Da vas podsetim prošlosti, nekada, pre nego što je Srbija bila na mapi eSveta, Turci i Grci su živeli skladno u PEACE-u do trenutka kad je u Grčkoj štampi došlo do razgonjenja Turaka na buljuke, Turci su okupirali Grčku a ATLANTIS, to seme zla iz koga je niklo đavolje drvo, šalje desantne odrede u pomoć Grčkim gerilcima i tako prevodi Grčku na tamnu stranu.
Ovo pričam samo da bih vas uputio na razmišljanje o tome koliko je u današnjim savezima bivših ljutih neprijatelja koji sada sarađuju.
Povodom toga, evidentno je da se mi i Grci ovde nikad nismo mirisali. Mnogo toga su oni uradili nama i mi njima, oni su tenkovali za Hrvate kad su nas okupirali, mi smo pomagali Turcima da ih drže pod onom epskom okupacijom i pomagali smo ovim našim, slavljanskim Makedoncima da ih okupiraju.
Takođe mi smo bili jedan od ključnih faktora za vreme dodavanja njihove zemlje pod ovakvim nazivom, podsetiću da je naziv FYROM kompromis jer u suštini ne odgovara ni jednima ni drugima, Skopljancima ne odgovara da se njihova zemlja vezuje isključivo za bivšu Jugoslaviju a Grcima ne odgovara da se ime Makedonija vezuje za bilo koju drugu zemlju. Naziv za koji su se admini odlučili je dupla nepravda prema Grcima zbog čega je dobar deo njihove igračke populacije napustio igru.
Grci su sa druge strane većinski glasali za naše interese u vezi sa kosovskim pitanjem.
Mnogi će reći da nas Grci vole skoro isključivo kad nadrljaju i kad postoji mogućnost da imaju neku korist od nas.
U pokušaju da ih opravdam reći ću da će svako preispitivati savez u kome je i razmotriti nove saveznike u slučaju da ne može održati svoju eZemlju na mapi a ni mi im dosad nismo dali puno povoda da nam veruju.

Prednosti i mane
Što se prednosti tiče, drugovanje sa Grcima bi nam prvenstveno donelo dobrog saveznika, razlike se u eRepu obično lako prebrode dobrom saradnjom vodećih ljudi, obostranim udaranjima i hejlovanjem po komentarima.
Grci imaju staru igračku populaciju i siguran sam da i dalje mogu da doprinesu u zajedničkoj borbi i ne treba otpisivati njihovu snagu tako da bi mislim da bismo dosta dobili i što se "damagehooda" tiče.
Mana je prvenstveno što će nas bivši RL sunarodnici razapinjati gde god stignu i da će "bathrtovati" maksimalno što je normalno, ljudski i očekivano.



Međutim, pogledajte stvar iz ovog ugla, trenutno naspram raspadajućeg EDEN-a stoje TWO i CoT, ukoliko EDEN prizna svoj konačni raspad male su šanse da dođe do bilo kakve rekonsolidacije sa istim članovima i novoizabranim vođstvom saveza kao što je to običaj kod nas.
U tom slučaju države članice EDEN-a će morati da biraju između TWO i CoT a onda će ova dva saveza morati da iznađu načine da međusobno zarate u potrazi za zabavom.
Molim vas da ne odbacujete ovu mogućnost, ona je postojala još pre ali je bila jako mala, ja sam o ovome počeo da mislim otkako je to izneo Miloš Feldmaršal (sada pod zahebanim nikom južnohamburgerskog đenerala Robarta Lija) i verujem da će do toga pre ili kasnije doći po nestanku zajedničkog neprijatelja koji nas drži na okupu.
Ja prvi ne bih voleo da udaram protiv Čilea i Bugarske, i pitanje je koliko će CoT biti jak suparnik ali ne treba ih potcenjivati kao mogućeg protivnika, naročito sa promenama u njihovom članstvu koje će se vrlo verovatno desiti i to u bliskoj budućnosti.

Kada EDEN propadne, "mešanje špilova" je neizbežno, a nama bi svakako koristilo da dobijemo nove saveznike a izgubimo stare neprijatelje.
Bilo bi pametno od nas da delujemo brzo i pomalo iskoristimo nezavidan položaj u kome se trenutno Grčka i pa bi i oni koji su protiv ovoga bili zadovoljni time što bi u tom slučaju mi bili u povlašćenom položaju i diktirali uslove.
A ako do toga dođe neće nas biti briga šta ko misli o našem slizavanju sa Grcima jer će biti na suprotnoj strani a i ovako naš savez čine samo Mađarska, Poljska, Španija, UK i Slovenija.

Dotle treba skinuti braću za zlog drveta a povodm toga kanal #srb.gr je oživljen pa ako želite da šurujete sa Grcima i izdajete zemlju ili da nas špijunirate, pominjete "makata i tatkata" i pričate nam da vas "fatimo" za sve i svašta, pridružite nam se, ovih dana ćemo krenuti sa okupljanjem ekipice.

Mi smo se inače već zbratimili sa Grcima, možda najbolji dokaz o tome možete naći ako malo bolje pogldate listu odobrenih državljanstava.

I tako, rekoh i ostah živ, šitstorm može početi.

Maksimalno zgrčen, vaš Helm
 

Comments

Roxyem
Roxyem Day 1,881, 08:41

pa kad je USA mogla u CoT moze i grcka u TWO

ne vidim razliku ??

Helm Hammerhand
Helm Hammerhand Day 1,881, 08:52

@Roxyem, upravo, ako Ameri budu primljeni kao punopravni član CoT-a a znamo u kakvim smo odnosima sa njima, onda stvarno ne treba zamerati nama ako želimo da isto to uradimo sa Grčkom.

Mire tica Feniks
Mire tica Feniks Day 1,881, 08:53

Jeblo mater, ožež ožež đerleze, neć' se Tursko vijorit'

AttilaBleda
AttilaBleda Day 1,881, 08:54

hail orthodox brotherhood!!!

take greece and gtfo together : )

N4zGuL
N4zGuL Day 1,881, 08:56

Delete FYROM
FYROM is Serbia

Thorin II Oakenshield
Thorin II Oakenshield Day 1,881, 08:58

o/

delete this
delete this Day 1,881, 08:59

What is the name of the country north of Greece?

Nik7deputa
Nik7deputa Day 1,881, 09:00

fyrom is Serbia

momars
momars Day 1,881, 09:03

O/
jbg, kad sam glavonja

VOREIOHPEIROTHS
VOREIOHPEIROTHS Day 1,881, 09:07

real words. v
Vardarska Banovina is Serbia.

mijatov92
mijatov92 Day 1,881, 09:08

HAIL GREECE

Colonel Landa
Colonel Landa Day 1,881, 09:09

Iako je u rl obrnuto, ovde ne bih menjao Makedonce za Grke.

Arn.Magnusson
Arn.Magnusson Day 1,881, 09:09

Kao prvo napisao si "F-word" so the shit storm is coming : )
A kao drugo, grci se nece odreci turaka i hrvata tako da racunica ne postoji.

Jos nesto...Zasto svi pisu da kada EDEN pukne moramo podeliti njegove ostatke izmedju TWO i CoT ???
Zasto ne bi pustili da se podele u 2-3 manja saveza koja ce manje ili vise medjusobno saradjivati i lepo ih pregazili sve?Ne razumem potrebu da se CoTWO menja na bilo koji nacin,zasto menjati tim koji pobedjuje???
Pa ako neko moze da odgovori,voleo bih da cujem...

Nerazuman Lavirint
Nerazuman Lavirint Day 1,881, 09:12

Ја сам ЗА!

Зашто бисмо били са копијом (бјрм), кад можемо да будемо са оригиналом? \o/

Radenko Montana
Radenko Montana Day 1,881, 09:13

Јадно ..

delete this
delete this Day 1,881, 09:13

Helm Hammerhand to smee again | one minute ago
I really have no idea why are you acting silly man.
You know well as I do that FYROM/Skopje/Vardarska or whatever has nothing to do with Macedonia but also you know that we call them by that name, not because Serbs think that Alexander was FYROmanian but because we're used to doing so.

The Other One
The Other One Day 1,881, 09:14

Dje si Dereticu, nisam te prepoznao! xD

Helm Hammerhand
Helm Hammerhand Day 1,881, 09:15

Smee, I'm glad you finally got it

BeDva
BeDva Day 1,881, 09:18

atlantidu treba razoriti!!!!

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,881, 09:21

Срби су давно растурили ЕДЕН дрво!

http://www.erepublik.com/en/article/serbian-super-powerful-and-secret-weapon-2048788/1/20

D O N G S A L
D O N G S A L Day 1,881, 09:22

Ima traktorista ima vote... 😃 😃 😃

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,881, 09:23

Правда за Јована И. Деретића!

Left666
Left666 Day 1,881, 09:24

V

coolinbun
coolinbun Day 1,881, 09:26

ovoga mi krsta, a ne onog!

dal` da se svi smestimo na jednu stranu pa da udaramo u zid, a da admini pomeraju na 50,01 stalno?!

a?

a?

CTEBAH 88
CTEBAH 88 Day 1,881, 09:26

nikad grci nece izdati hrvacane i obrnuto,a mi nikad necemo u savez sa hrvacanima, tako da...

Alex.L
Alex.L Day 1,881, 09:28

"Mnogi će reći da nas Grci vole skoro isključivo kad nadrljaju i kad postoji mogućnost da imaju neku korist od nas.
U pokušaju da ih opravdam reći ću da će svako preispitivati savez u kome je i razmotriti nove saveznike u slučaju da ne može održati svoju eZemlju na mapi a ni mi im dosad nismo dali puno povoda da nam veruju."

A da li su oni ikada nama dali povod da mi njima verujemo? Kad god smo bili na kolenima uvek su nas napali, sa najmanje 2-3 države uz sebe, nikada 1 na 1.

U suštini, ne bih imao ništa protiv alijanse sa njima (ako već USA stvarno uđe u CoT), ali da ih smatram za braću - ne smatram.

Ne smatram nijedan narod za bratski, možda Crnogorce... mada njih i ne doživljavam kao poseban narod s obzirom da i sam imam delom crnogorsko poreklo.

KlNG MINOAS
KlNG MINOAS Day 1,881, 09:28

Delete FYROM
FYROM is Serbia

djole1122
djole1122 Day 1,881, 09:28

hail EDEN o/

D O N G S A L
D O N G S A L Day 1,881, 09:35

Ja bih iskreno voleo da se taj savez zaista i ostvari. Svakako bih pola zemalja za koje ne bih ni pomislio da cu ratovati za njih dao za Grcku.

FriedmanPAS
FriedmanPAS Day 1,881, 09:36

fyrom is servia!
makedonia is a greek region!

rocco s
rocco s Day 1,881, 09:38

Koji ce nam grcka, ja se drzim makedonaca.

Robert E.Lee 1861
Robert E.Lee 1861 Day 1,881, 09:41

Strahinjic te uzeo pod svoje....

I da ja jesam pisao sta ako USA pristupi CoT,jer USA u CoT vidi slamku spasa Hrvate i Eden su odhebali sada ne preostaje ni 1 opcija osim CoT.
Opet USA je nas arhineprijatelj i pristupanje CoTu bi donelo konfuziju i mesanje raznih interesa izmedju CoT i TWO.

Ne mogu ni da pomislim da su Grci sa nama u savezu jer Hrvatska nece bez Grka nigde i obrnuto.
Grci se sete Srbije iskljucivo kada su obrisani i RL ne moze da se prenese ovde mislim da je taj voz prosao i da je raspolozenje prema Grcima nikakvo.
Grci bi trebali da grebu i rukama i nogama da prisupe TWO a sta oni rade?
Pitaju nas da li cemo da prihavtimo Cro za saveznika? LOOOL
Sto bi opet znacilo odbacivanje CoTa i rat sa Bugarskom i Makedonijom sa kojima imamo odlicne odnose koliko su puta Bugari pucali za nas MrCoder,Tablov i ostali.

Ja nikada ne bih odbacio Bugarsku zarad Grcke zato sto su nam Bugari dokazani savezici a Grci po obicaju samo mute bez rezultata.

Zajedno smo unistili Grcki stronghold u Arabiji i tresemo i dalje zasto stati na tome idemo na Kinu
da im istrosimo sve one pare sto su skupljali godinu dana za odbranu.
Tek posto SRB-MKD-BG budu drzali Grcku 3 meseca pod okupacijom mozemo pricati do tad nista.

BUcER
BUcER Day 1,881, 09:55

@Robert E.Lee 1861
+ 10000000000000000

Helm Hammerhand
Helm Hammerhand Day 1,881, 09:58

Miloše, znam ali kad se EDEN raspadne Grci neće imati koga da izdaju, a ako budu uslovljavali onda će ostati baz saveza.
Ne bih ni ja odbacivao CoT, naročito Čileance i Bugare ali ako se EDEN raspadne nama jedino preostaje da popunimo saveze bivšim EDEN zemljama i da zaratimo međusobno.
I onda što da ne izvučemo ono što možemo iz toga?
A Amerika na pragu CoT-a mi upravo deluje kao polarizacija onoga što ostane od EDEN-a na CoT i TWO.

United Macedonians
United Macedonians Day 1,881, 10:01

Makedonija i Bugarska moguci neprijatelji ... 😕


Preracunajte se

Takimanija
Takimanija Day 1,881, 10:02

Moram se složiti sa ovim da ih treba držati 3 meseca pod okupacijom pa tek onda.

Ali takođe verujem da postoje ljudi koji za razliku od mene, mogu da vide bolje i dalje za dobrobit eSrbije.
Tako da mogu da vidim potrebu ovakvig tekstova, čisto da ikakva volja postoji. Jer istina je da će se karte morati izmešati. Pa da jednom i mi stignemo prvi devojci. ( Bile ćak one ružne koliko su istini za volju Grkinje i jesu zaista ružne)

JovanJovanovic1988
JovanJovanovic1988 Day 1,881, 10:06

Robert Lee x2

Ако нам Грци постану савезник одбацујемо Чиле, Македонију, Бугарску, Нови Зеланд... По мени Чиле је већ веома јака држава и будућа суперсила. Воле нас и захвални су нам на помоћи у почетку игрице. Наставимо да градимо добре односе са њима. Баталите Грке. У ерепу Грци су тројански коњ. Држава са којима нам не треба савез. Исто као и Турска, Иран, Украјина и Аргентина. Најгоре државе у ерепу.

Зато газимо их и даље. У ЦоТ неће ући сигурно. Ако их ни ми не примимо у ТВО значи остаће неки дрндави остаци Едена увек и облику Хрватске, Грчке, Турске, Аргентине, Кине и сателита.

Robert E.Lee 1861
Robert E.Lee 1861 Day 1,881, 10:09

Sa CoT treba biti iskren i reci istinu i razloge zasto USA ne bi trebala biti clan CoT.
Ne treba nikome nista braniti daleko od toga ako zele USA u CoT neka ih prime ali jasno reci sta Srbija ima sa USA i izneti sve razloge protiv,sve do jednog.

Prvenstveno ne bih prvi povlacio poteze ovakve vrste Eden nije mrtav a Grci su u nezavidnoj poziciji ne mogu u CoT,nalaze se u propalom savezu a ne mogu ni u TWO (ni ne zele bez CRO nigde kao sto sam vec rekao)

CarevicFTW
CarevicFTW Day 1,881, 10:18

Ovo je ludilo, LUDILO KAZEM!!! xD

Pelgarian
Pelgarian Day 1,881, 11:33

usa in COT.... hell no...

JovanJovanovic1988 +111
Robert E.Lee 1861 +111

Грци са етиопци. Они не са от балканите. Да си ходят! XD
България Сърбия и Македония нам треба една обща држава и Балканите ће бъдат наши. XD

Alex.L
Alex.L Day 1,881, 11:44

JovanJovanovic1988 x2 :😁

Nik7deputa
Nik7deputa Day 1,881, 11:45

Greek-Serbian Orthodox brothers - the truth
http://tinyurl.com/a4wgtk4

sasa55555
sasa55555 Day 1,881, 11:59

hteo sam da citam tekst,ali onda sam video sliku deretica stari srbi protiv atlantide i ahahahaahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahah

da li je moguce da neko moze u to da veruje ahahahahahahahahahhahahahahahahahhahaa

Lupus domini
Lupus domini Day 1,881, 12:57

Daleko im lepa kuca.

F@nis
F@nis Day 1,881, 15:38

Delete Skopja
Skopja is Serbia

banovano magare
banovano magare Day 1,881, 16:03

Počeo si odlično, a onda si usrao sa Grcima.

Nadrqan
Nadrqan Day 1,881, 16:05

Politicki avanturizam. Ljudi se ne zadovoljavaju ovim sto imaju nego hoce nesto... da njima bude savrseno...
Isto kao sto Vladislav suruje sa Rumunima, svi vuku na svoju stranu.
Paun hoce sa Hrvatima, ma fantasticno...

Nekada davno je Srbija bila zemlja gde smo svi disali i mislili kao jedan, a sada smo ko zna sta...
Svi imaju neki svoj "interes" u ovoj igri, hoce sebe da zadovolje i svoje potrebe, pa sto se mene tice neka masturbiraju koristeci erepublik koliko god hoce.


Neki zaboravljaju koliko je bilo tesko Srbiji da stigne tu gde jeste i da ni sam ONE ne bi bio toliko jak da nije bilo Makedonaca, jer su nas onda Bugari izdali.

Caskom situacija moze da se okrene i da TWO bude slabiji savez.

Ja licno zelim da Srbija bude u savezu sa Turskom. Oni su nam najbolji saveznici.

War3hous313
War3hous313 Day 1,881, 19:28

o7

Angeldim
Angeldim Day 1,881, 19:51

bravo bravo ne zaboravajte deka ste na 10 resursi poradi nas a vie tuka gluposti pisuete sekoj den ccc

Georgian Shield
Georgian Shield Day 1,881, 20:51

"У ерепу Грци су тројански коњ. Држава са којима нам не треба савез. Исто као и Турска, Иран, Украјина и Аргентина. Најгоре државе у ерепу."

I nije bas tako, Grci su lojalan saveznik, svome savezu. Iran smo mi izdali a od Iranaca nema postenijih i blizih saveznika, i uz Madjare koji su ruku u vatru za nas stavljali sto puta, u v1 lojalnijeg saveznika nismo imali. A iskreno radije bi zapoceo pricu sa Grckom kako bi mogli da poravnamo racune sa FYROM, izmedju ostalog. Pogledajte samo ove komentare:

"bravo bravo ne zaboravajte deka ste na 10 resursi poradi nas a vie tuka gluposti pisuete sekoj den ccc "

Jeste, zbog njihove moci i blagodarstva srbija je na mapi, inace nas ne bi ni bilo. Rade u sustini isto sto i turci pre no sto su najureni iz ONE, s tim sto turci nisu udarali masovno protiv saveznika i onda se izvlacili tipa lupam "nah, its just lazokrats". FYROM to radi, i to svakodnevno, a ako bi neko rekao da FYROM ne moze da kontrolise Dark Side Wolves (tu im je vecina jacih igraca, zamislite tipa da se svi nasi tenkovi i polutenkovi skupe u jednu jedinicu i krenu da biju protiv saveza, koliko bi nam koristilo "its just xyz"), onda moze da kontrolise svoju vladu koja je pretila clanici saveza, Sloveniji, koja je pretila UK, koja se sprdala sa spancima. Druga je stvar sto su kod nas predsednici i vlade sisice i bice sisice dok god moraju da strahuju dal ce ih drugi tabor istrolovati. Inace, da li je chileu recimo FYROM ispred Srbije - ne bih bas rekao, za Bugare vec nisam siguran. Medjutim, takvim ponasanjem FYROM docice na mesto nikad prezaljene bivse im brace - Turaka. Koliko vremena ce to zahtevati - ne znam, ali docice. A za sve 10/10file, nabijte si bonuse u cmarni kolutic. Pozdrav! o/

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.