Giveaway 30Q7 Tanks

Day 4,356, 13:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Cyprus by The Bunny Killer

Здраво дечки.Конечно за последен пат пишувам статија во врска со мисијата,знам дека деновиве бев напорен ама тоа е тоа.Затоа сакам да дадам на подарок 30Q7 тенкови по случаен избор.Се што треба да направите е да коментирате,утре од прилика ова време ке биде прогласен победникот.
П.С ке биде објавен СС накнадно да не мислите дека дубару правам
Со почит.
Happy Winner
http://prntscr.com/po5iem

https://prnt.sc/pobwsm