Gia “PARTY” soy re nouba!

Day 1,185, 02:44 Published in Greece Greece by barakObamias
Ένα party για την πάρτη σου Νέε μου!
Ν.Ε.Ε.

Ξεκινώντας, θα ήθελα να επισημάνω πως το άρθρο αυτό αποτελεί μια εξαίρεση και δεν αποτελεί άρση της αναστολής δημοσιεύσεων από την παρούσα εφημερίδα. Το άρθρο αυτό έχει σαν στόχο να ενημερώσει και να «κινητοποιήσει» τους νέους (ή όσους αισθάνονται νέοι) κυρίως παίκτες.

Πρόσφατα λοιπόν, επέλεξα να προχωρήσω σε ένα PTO Τούρκικου κόμματος και να το διαθέσω σε όλους τους νέους παίκτες για «πειραματισμό»! Όπα, χαλάρωσε ρε παλιέ. Αμέσως να κινδυνολογήσεις. Επικίνδυνο είναι κάνεις ψαροτούφεκο ενώ έχεις καταναλώσει 1.5 μπουκάλι τεκίλα και έχεις φάει μισό κιλό παϊδάκια. Και μη μου πεις ότι δε σκέφτηκες αμέσως ότι αν μπουν νουμπάδες στην πολιτική θα καταστραφεί η e-χώρα μας; Ε, λοιπόν σου λέω να μην ανησυχείς… Εξάλλου, εδώ είσαι κι εσύ για να βοηθήσεις. Σωστά;

Το παιχνίδι έχει αρχίσει και γίνεται επικίνδυνα βαρετό. Τα νέα economic modules, η καταστροφική πορεία του Monetary Market, οι δεκάδες επιχειρήσεις που ξεφυτρώνουν καθημερινά, τα ίδια άτομα που ανακυκλώνονται στις μάχες, στην εξουσία, στην ενημέρωση, οδηγούν σε μια de facto αδρανοποίηση των νέων παικτών.

Νέο παίκτη θεωρώ και τον εαυτό μου. Αναγνωρίζω τη βοήθεια παικτών όπως: Kikooo, Neo_Hellas, και φυσικά τον e-μπαμπά μου Ion Dragoumis. Η βοήθεια τους ως τώρα ήταν πολύτιμη. Μοιράστηκαν μαζί μου τις γνώσεις τους, το χρόνο τους και ενίοτε τον πολύτιμο χρυσό τους…

Ήρθε η ώρα να «αποσβέσουν» την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ήρθε η ώρα να αναλάβω κι εγώ μια πρωτοβουλία με τη σειρά μου για να μπορέσω να προσφέρω έμπρακτα στη νέα φουρνιά παικτών…
Το Ν.Ε.E. λοιπόν είναι γεγονός. Είναι το δικό σου κόμμα ρε Νουμπά και πρέπει να το εκμεταλλευτείς…

1.) Τι θα κερδίσω από την ένταξή μου στο ΝΕΕ;
Με την ένταξή σου στο ΝΕΕ, θα έχεις τη δυνατότητα να συνυπάρξεις με άλλους νέους παίκτες. Θα μπορείς να μοιραστείς ιδέες, προτάσεις, θέματα που σε αφορούν και δεν ακούγονται ποτέ γιατί πολύ απλά είσαι ένας ΝΟΥΜΠΑΣ!!! Στόχος είναι να μαζευτεί το μέλλον της e-Greece και να φωνάξει. Να φωνάξει ότι είναι εδώ σήμερα, αλλά θέλει να είναι εδώ και αύριο!
2.) Αφού είμαστε όλοι Νουμπάδες, ποιος θα μας λύσει τις απορίες μας;
Μετά από σχεδόν τρεις μήνες παρουσίας μου στο παιχνίδι, μπορώ να πω ότι το 60% των αποριών σου μπορώ να στο απαντήσω εγώ. Το υπόλοιπο 40% μπορούν να στο απαντήσουν οι πάντα πρόθυμοι φίλοι μου, που ενδεχομένως εσύ δεν μπορείς να προσεγγίσεις αλλά μπορώ εγώ!

3.) Οκ. Και ποιος θα είναι ο πρόεδρος του ΝΕΕ;
Όπως είπα, η δημιουργία του ΝΕΕ έγινε για να μπορείς να πειραματιστείς εσύ. Από τον επόμενο μήνα λοιπόν, και κάθε μήνα, εγώ θα χρηματοδοτώ τη συμμετοχή ενός παίκτη για να αναλάβει την προεδρία του ΝΕΕ. (Το κόστος για να κατέβεις ως υποψήφιος είναι 2 gold). Έτσι, κάθε μήνα θα δίνουμε το «δαχτυλίδι» στον επόμενο για να μπορεί να δει πώς λειτουργεί ένα κόμμα χωρίς να χρειάζεται να κάψει 40 gold για να ιδρύσει από την αρχή κάποιο!

4.) Έχω αρχίσει να ψήνομαι. Πες μου κι άλλα…
Όλα τα μέλη του ΝΕΕ θα μπορούν να διεκδικούν μια θέση στη Βουλή. Στόχος, αρχικά είναι να καταφέρει να μπει έστω ένας νέος μέσα, ώστε να ενημερώνει τους υπόλοιπους για το τι γίνεται στην e-Κυβέρνηση. Τέρμα πια η άγνοια και η έλλειψη ενημέρωσης. Οι Νουμπάδες πρέπει να ξέρουν τι τους ξημερώνει αύριο.

5.) Καλά ρε… θα μας αφήσουν οι παλιοί;
Δεν είναι στο χέρι τους. Υπάρχουν περιοχές στην e-Ελλάδα που με σωστό προγραμματισμό μπορούν να μας προσφέρουν την πολυπόθητη έδρα στο e-Κοινοβούλιο.

Νουμπάδες, Έλληνες, Ενωμένοι – «ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ»
- Στο ΝΕΕ δε θα σου χαρίσουμε ψωμάκια. Θα σε μάθουμε πώς να τα παράγεις. Η παροχή ψωμιού λύνει προσωρινά μόνο το πρόβλημα της «πείνας». Ένας φούρνος το λύνει μόνιμα.
- Στο ΝΕΕ δε θα σε βοηθήσουμε να πάρεις Battle Hero. Θα σε μάθουμε όμως πώς να πολεμάς ηρωικά αλλά όχι εις βάρος της e-Ελλάδας.
- Στο ΝΕΕ είμαστε όλοι ίσοι. Ρωτάμε, μαθαίνουμε, προχωράμε.
- Στο ΝΕΕ έχουμε άλλο ένα κίνητρο για να μην παρατήσουμε το παιχνίδι. Η ουσιαστική ενασχόλησή μας με τους τομείς της επιχειρηματικότητας, της πολιτικής και της Δημοσιογραφίας θα μας κάνει ακόμα πιο ενεργούς πολίτες.
- Στο ΝΕΕ κάθε μέλος θα αξιοποιείται ανάλογα με τα ιδιαίτερα ταλέντα του. Από τη δημιουργία του Avatar μας μέχρι τη λειτουργία του chat room μας…
- Στο ΝΕΕ θα είμαστε όλοι εμείς που αύριο θα στελεχώσουμε τα μεγάλα κόμματα. Δεν ανήκουμε σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Σήμερα μαθαίνουμε. Αύριο προσφέρουμε. Όχι ως κομπάρσοι αλλά ως Πρωταγωνιστές.
- Στο ΝΕΕ μπορεί να γίνει μέλος όποιος είναι «Νέος» στο παιχνίδι ή όποιος αισθάνεται Νέος και θέλει να βοηθήσει. Μακάρι όλοι οι παίκτες επιπέδου 1 – 22 να περάσουν μια βόλτα από εδώ… Μακάρι να βρεθούν παίκτες επιπέδου 23+ που θα στηρίξουν την προσπάθεια…Σημείωση: Επειδή η εφημερίδα δεν έχει βγάλει άρθρο εδώ και κάποιες μέρες, θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τους:
YannisKoul
Bekistar
Evangelinos
Theopao
ComradeC

…Οι οποίοι είτε πρότειναν να μειωθεί ο μισθός τους για να μοιραστούν μαζί μου τη ζημία μετά τις πρόσφατες αλλαγές του economic module είτε συνέχισαν να δουλεύουν με boosters για να ρεφάρουν την παραγωγή είτε τέλος, απλώς εκτίμησαν την απόφαση που πήρα να μην πειράξω τους μισθούς τους. Η στάση σας, σας τιμάει ιδιαιτέρως και σας ευχαριστώ πολύ!