Ambient on/off

Join the new world

 

Gazeta-Rilindja Kombetare

Day 1,901, 13:40 Published in Albania USA by Gezim Salihu

Gazeta Rilindja Kombetare ka per qellim qe ti ftoj dhe ti bashkoj gjith Shqiptaret me informimet e reja.
Inspirimi per ta hapur ket gazet ka qene se kemi dashtur qe ti tregojm gjith botes se Shqiptaret kane lindur perseri dhe do i rikthejm Teritoret tona qe kane qene.
Une si krijues i kesaj gazete dua qe te gjithe shqiptaret te me ndihmojne rreth kesaj iniciative.Me kete hapje dua qe gjithe Shqipetaret te jene ne aksion per futjen e antarve te ri dhe ti ofrojn ndihma te medha.


Me respekt: Gezim Salihu

 

Comments

Andiroid
Andiroid Day 1,901, 14:50

V+S Respekte

CmenduriaMB
CmenduriaMB Day 1,901, 15:16

V+S

enzq
enzq Day 1,901, 15:20

v+s

turbosala
turbosala Day 1,901, 16:20

v+s

Coni123
Coni123 Day 1,901, 19:12

v+s

Olsius
Olsius Day 1,902, 00:24

Hajde Susekse 😉

Stealth Fighter
Stealth Fighter Day 1,902, 00:50

Pune te mbare
V+S

tori01
tori01 Day 1,902, 01:14

v &s

kushtrimzz
kushtrimzz Day 1,902, 14:20

v/s

gjithashtu Gezim,me shume rendesi kushtoj lojes,mesoje lojen dhe pastaj fillon dhe shkruan artikuj dhe shpresoj se do behesh nje gazetar i madh !

alkedsh
alkedsh Day 1,905, 00:47

Do shkrush naj nartikull qe te abonohemi apo si gazeta cxelsi me reklama:)

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.