Ambient on/off

Join the new world

 

Gata cu copiatul la BAC

Day 1,866, 02:12 Published in Republic of Moldova Romania by Macovei Red

Zilele astea,uitindu-ma la un post de televiziune am vazut o stire in care se spunea despre introducerea aparatelor video in toate salile de BAC,poate unii dintre voi care deja au scapat de aceasta grija vor ramine indiferenti fata de aceasta insa eu,care inca am acest examen inainte m-am ingrijorat,nu pentru ca nu cunosc si nu voi putea sa copiez,ci pentru ca aceste camere sint un stres in plus pentru elevi.Plus la asta pe aceste aparate se cheltuie sume imense de bani,din aceste fonduri se putea de construit o scoala sau altceva ce putea fi mult mai folositor pentru societate.Si in general in ultima perioada se fac niste reforme de care nu este pregatita Republica noastra.Impozitele si cerintele prezentate de conducatorii statului nostru corespund celor care sint in Europa,insa stim cu totii ca nivelul de viata este net inferior celui european,intr-un sfirsit,ce as putea sa mai adaug?
Jios Aliansu!!
Ma scuzati desigur,insa vroiam sa imi expun parerea si nu avem cui
P.S. scuzati de gramatica

 

Comments

Coliba
Coliba Day 1,866, 02:35

Invata !.....si stresul provocat de camera dispare ca prin farmec

Alexandru Barbarosie
Alexandru Barbarosie Day 1,866, 03:22

Pare nostim ca guvernul mai crede ca problema cea mare e copiatul in sala de BAC, problema cea mare apare in momentul cind lucrarile sunt controlate!

Millefleurs
Millefleurs Day 1,866, 06:12

Te scuzam!

Bursucul Gras
Bursucul Gras Day 1,866, 06:45

niste nesimtiti. mai bine sa puie camere de supravegheat in parlament si in guvern, da' cel ami bine la dansii acasa. Sushili.

Dannemp
Dannemp Day 1,866, 06:57

+1 coliba, sasa sa pui camere peste tot si totuna o sa se gaseasca metode 😃 marian ne spunea ca cica iata acum ca o sa fie detectoare de metale ii vremea sa va invatati sa scrieti iar fituici pe hirtie :DDD

M.Kogalniceanu
M.Kogalniceanu Day 1,866, 07:00

Nu inteleg care e problema. Se pun camere...si ce? Ar trebui sa fie un avantaj ca nu toata lumea va lua bacul. Ori cu o camera video in plus sau in minus tot sunt emotii. Cine invata nu ar trebui sa aibe probleme.
Ca exemplu: Romania are de doi ani aceste camere la bac, rezultatul: in primul an 46% nu au luat bacul si in al doilea an 40% nu l-au luat. Incet, incet se pune mana pe carte daca ne luam dupa statistica

Dannemp
Dannemp Day 1,866, 07:08

in romania se depun multe contestatii dintre care doar vreo 10% sau asa ceva schimba punctajul si doar vreo 5% schimba nota(cifrele is aproximative ca nu le mai tin minte pe cele reale) la noi se depun si mai multe contestatii si vreo 70% din cei cu note negative iau cel putin 5 si sunt admisi prin univeruri... trebuie schimbat tot sistemul
camerele sunt ceva bun, o sa scada in o oarecare masura copierea, dar o sa fie destul de necinstit, cei cu pile putin mai mari o sa poata sasi schimbe notele da cei fara nu si oricum cei care au invatat o sa fie egalati cu cei care nu...

unualibro
unualibro Day 1,866, 07:51

Sunteti mancati. Mai aveti doar o scapare: sa invatati.

Mikael Kanto
Mikael Kanto Day 1,866, 08:03

unualibro, sa fi stiut unii de prin clasa 4 ca o sa puna camere in a 12 : D

Mafiotka
Mafiotka Day 1,866, 13:21

deja nu mai poti schimba nimic, nu noi decidem viitorul ...

Mafiotka
Mafiotka Day 1,866, 13:23

au spus ca au sa cheltuie 8 milioane... in loc sa faca drumurile, ei , camere... de fapt nu-i de mirare, uălcom in Moldova- Țara minunilor..

The_Form
The_Form Day 1,866, 15:15

doar liceenii se pling de camere si de faptu ca banii nu se cheltuie-n alta parte : D ..

cu camere, stii ca n-ai scapare si esti nevoit sa inveti.
e mai bine asa.

t150
t150 Day 1,867, 06:11

eu am copiat la scoala si la universitate...
multe lucruri care suntem obligati sa le memoram, nu ne vor servi la nimic
importanta are nivelul general de educatie

daca nu poti ridica acesta la un nivel cat de cat adecvat...
...pune camere si sterge-te pe maini...

...gata, am reformat si vreau medalie de reformator (si vreo 30-50% din banii pe camere sa mi se intoarca in buzunar)

Bursucul Gras
Bursucul Gras Day 1,867, 06:21

uăi, mai inteleg la penitenciar sa pui camere de supraveghere, ca ai ptr ce, la intersectii de strada, unde este mare probabilitatea unui accident, pe drumurile nationale, in locurile speciale unde se petrec multe accidente, si nu la urma urmei in cabinetele ministrilor ca sa vada lumea cu ce se ocupa imbecilii nostri alesi, sau la in sediile SRI sau la SIS, sa se vada cu ce se ocupa bolnavii ptr siguranta statului, sau cel mai bine la Centrul de Combatere a Crimelor Economice si a Coruptiei, acolo e Nevoie Stringenta de camere de supravegheat, si nu la niste copii, pe care doresc sa faca din ei niste papuse gen Dom 2, RUSINE!!!

FreeEnough
FreeEnough Day 1,867, 07:03

Invata. Camerele alea nu sunt un stres decat pentru cei ce copiaza la greu. Si nici pentru ei, pana la urma, pentru ca in multe licee anul trecut s-au facut filmari din timp, iar camerele au fost stinse in timpul examenului.
Si nu, Sasa. Tu stii foarte bine ca problema e copiatul. Problema e in atitudinea profesorilor care incurajeaza copiatul cand stiu ca nu pot incuraja invatatul, cum au facut-o in cazul centrului nostru de BAC, nu tii minte?

Iar tu, Macovei, asculta ce-ti zic. Daca inveti nu te intereseaza nimic. Nici controlori, nici camere, nici agenti de la anti-coruptie. Invatatul e cel mai bun scut.
Si nu sunt de acord cu Bursucul. Atata timp cat se va copia nu se va invata, iar cat timp nu se va invata suntem damnati sa inotam in propriile fecalii.
Succes la examen

unualibro
unualibro Day 1,867, 10:14

Ad1w0w
Ad1w0w Day 1,867, 14:54

HM peste 5 ani ma asteapta si pe mine , ce pot sa zic. Da noi , elevii invatam , dar cateodata e prea peste masura . De unde sa retinem atatea lucruri . Usor de zis p/u aia care au terminat scoala / univer...
Bafta la BAC

Alexandru Barbarosie
Alexandru Barbarosie Day 1,867, 15:21

Vasile, in ceea ce tine faza cu camerele is deacord total cu tine. Cind se alegea cum sa dam si noi BACul cu camere sau fara eu eram printre cei care dorea sa fie cu.

Problema cu copiatul la BAC vine inca de la scoala cind profesorii in loc sa il lase pe elev care nu stie NIMIC (chiar nimic) repetent, li se face mila de dinsii si le pun un 5\6\7 sau uneori chiar 9-10. Elevii se deprind cu note mari si usoare...

Sa nu itnru in detalii cu nume de familie ca va fi urit, dar tu chiar crezi ca acei care la noi aveau 10 pe linie (unii) erau capabili sa o faca? Sau cei care primeau 10 la eng (stii despre cine vb) crezi ca au copiat? Totul se facea cind lucrarile erau controlate...

white lion1973
white lion1973 Day 1,867, 16:53

nu e problema ca se copiaza sau nu, ca sunt camere sau nu...ideea este ca cine se invata sa-si fure caciula, si-o va fura si in viata....poate ca unii cred ca afara sunt cainii cu covrigi in coada, dar strainatatea nu accepta umpluturi facute pe puncte....si nici nu le da salarii mari.....cei fara scoala si fara minte, care isi fura caciulile, vor ajunge tot la spalat de masini si sters la fund batranii....sau, si mai rau, prin inchisorile tarilor respective, facand de ras tara natala....

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.