Garda Națională se reprofilează!

Day 3,181, 02:14 Published in Romania Romania by Garda Nationala

Salutare!

În urma feedback-ului primit la modificările prezentate în ultimul articol am luat decizia de a converti Garda Națională într-o Unitate Militară dedicată Aviației.

Câteva dintre avantajele Aviației, care ne-au făcut să alegem acest modul în schimbul Luptelor Terestre:

- Este un modul nou, inovator, care facilitează ascensiunea juniorilor, având în vedere că toată lumea pornește de la 0!
- Poți lupta fără grijă! Nu există divizii în care să îți fie frică că avansezi când încă nu ești pregătit.
- Poți face diferența! În cadrul luptelor aeriene orice om în plus este un avantaj.

De asemenea, am luat în considerație și faptul că ar fi încurajată cerșetoria prin măsurile propuse în articolul precedent, așadar se va reveni la echiparea cu 0,5 Gold / zi. În plus, pentru a încuraja juniorii să lupte, le oferim și 1000 energie zilnic.

Cele mai importante sfaturi pe care le dăm juniorilor noștri în acest moment sunt*:

1. Economisți Gold-ul! Veți avea nevoie de el pentru a vă ridica Terenurile de Antrenament pentru Percepție.

2. Nu mai ridicați Terenurile de Antrenament Terestre! Este foarte important să păstrați banii pe care i-ați fi investit în acestea, așa încât atunci când apar Terenurile de Antrenament pentru Aviație să aveți banii pregătiți.

3. Fiți cât mai activi și luptați în Bătăliile Aeriene! În acest fel avansați mai repede în Rang și primiți bonus de daune.
Bătăliile Aeriene reprezintă fiecare a 4-a rundă dintr-o campanie. Acestea sunt semnalizate diferit pe pagina campaniilor.


4. Angajați-vă la cel mai mare salariu existent pe piață! În acest fel vă asigurați un venit zilnic garantat mai mare.

5. Munciți suplimentar! Achiziționează o casă Q1, activeaz-o și lucrează de două ori pe zi. Am făcut calculele și iese cu plus.

* aceste sfaturi sunt pentru cei care vor să se bucure de modulul militar și să se axeze pe bătăliile aeriene.

Așadar, dacă ești nou și vrei să faci parte din prima unitate militară dedicată special aviației te așteptăm la noi. Din câte ai văzut, avem o echipare generoasă și îți oferim răspunsuri la primele tale întrebări. Hai la noi chiar acum!

Ești 2-clicker sau vrei să devii fiindcă nu mai găsești o motivație pentru a continua acest joc? Vino alături de noi și experimentează frumusețile cerului.

Nu mai ești nou și încă ești activ? Avem un loc și pentru tine! Îți oferim 2000 energie zilnic cu (unica) condiție de a lupta în Bătăliile Aeriene. Dacă te-am convins apasă Join și vei deveni colegul nostru!