Ganduri inainte…

Day 2,038, 03:25 Published in Romania Romania by TurokAnap


Nu ma gandeam sa scriu sau sa arat cuiva gandirea mea in acest sens, dar apoi am zis de ce nu? De ce sa nu incerc sa imi ajut Regimentul cu orice prêt?

privirea unui soim 😉

Intr-o scurta introducere a gandurilor mele vreau sa impartasesc cu tine, draga cititorule, prima impresia si ideea ce a ramas la mai bine de o luna de la primul meu zbor intre soimi.
Am fost intampinat inca din prima zi cu caldura si deloc cu superioritate de catre o persoana, un jucator stapan pe sine in oferirea primilor pasi, primelor aripi.
M-a ajutat si m-a sustinut inca de atunci si n-a incetat s-o faca nici acum si ... dupa o scurta absenta a venit cu o idée grozava si gandita atent din toate unghiurile si, ca atare, punerea ei in opera a fost un succes -

Regimente! La Lupta!

Acum suntem cu totii implicati in acesta competitie si incercam sa oferim Regimentului din care facem parte un plus, un plus de onoare, de devotament si de ambitie ca suntem capabili de mai mult, un sentiment de soim!

Concursul a inceput de mai bine de o zi si nu pluteste in aer o atmosfera de razboi, o atmosfera de concurs. De ce? Pentru ca suntem soimi, pentru ca noi, cu totii, indiferent de Regiment,
suntem SOIMII PATRIEI!
Toti membrii si cu totii suntem castigatori, unul pentru fiecare si fiecare pentu toti!

Ma bucur ca sunt aici, ca zbor alaturi de voi in fiecare zi catre idealul oricarei misiuni, ca avem un Comandant ce onoreaza acest titlu, ca suntem mai mult de atat-prieteni in aceasta eLume.

In concluzie, regimentul 5 - Zbor inalt !!

Cu consideratie soimii mei,

raportand din front - TurokAnap

o7

by TurokAnap