Francezi ajutati de romani impotriva romanilor!!!

Day 603, 06:58 Published in Romania Romania by Seductiv

Salutare!

Asa am pornit noi, partidul Fortele Bine Intentionate la drum. Singuri impotriva tuturor!
Dupa ce am ajuns pe locul 5 in eRomania ca partid, au inceput si mai multe atacuri impotriva noastra. Cel mai mare atac pe care il puteam avea era un TO, si chiar s-a intamplat. De ce insa s-a incercat acest TO in FBI? uitati motivul, si totodata mesajul care apare din ce in ce mai des pe majoritatea chaturilor folosite de ecetateni:

"v-ati saturat e paine q1 si spam la greu in presa ? votati xxx la presedentia partidului http://www.erepublik.com/en/party/votati-hitman-2507/1 , va inscrieti , votati si dati resign !!!"

Deci motivul este faptul ca membri partidului FBI ofera paine q1. Adica membri partidului FBI ajuta economia eRomaniei, cumparand sute de food de pe piata din eRomania.
Ceea ce nu isi dau seama cei care incearca acest TO este in FBI este faptul ca nu trebuie sa fi presedintele partidului FBI ca sa poti da food. Poate fi oricine presedintele partidului, asta nu ne impiedica deloc sa donam food in continuare, arme sau sa facem articole. Deci asta este o mare prostie!
Ceea ce nu o sa reusim noi daca pierdem aceste alegeri, este sa avem candidatii cei mai competenti la alegerile de la congress, iar in cazul in care vom castiga 1-2 locuri, vom putea demonstra ce putem si ce vrem sa facem pentru a ajuta eRomania si ecetatenii acestei tari. Asta este singura piedica pe care o pot face cei care sustin acest TO, care defapt, este un TO francez, insa cei care conduc chaturile oficiale nu stiu. O sa se convinga la viitoarele alegeri de congress, cand e posibil ca partidul FBI sa atinga 1000 de membri, dintre care 800 unguri, francezi, etc, si vor prelua multe locuri in congressul eRomaniei. Deci un TO la misto se va transforma intr-un TO ungur in eRomania. Si asta pentru ca acest lucru este sustinut de eRomani.

Uitati cine candideaza pentru TO-ul fin FBI, si mesajul pe care il are afisat acest individ francez:Mare atentie eRomania! Votati Hitman daca sunteti Romani adevarati! Intrati in Fortele Bine Intentionate si votati cu Romanul HITMAN ! Altfel veti avea in congress antiromani care vor vinde tara.

Multumim matzanezienilor pentru ajutorul acordat!