Folytatódik a Hajós Alfréd házprogram & elmaradások rendezése!

Day 5,592, 11:53 Published in Hungary Hungary by Szocialis Miniszterium

Kedves polgárok!

Hosszú szünet és pauza után a Szociális Minisztérium életet lehel a Hajós Alfréd házprogramba, amely igénylésének feltételei nem változtak az igénylési procedúra viszont reményeink szerint egyszerűsödött.

Eltörléssel és elszámolási vitától zajos februárt tudhatunk magunk mögött, amely során a beérkező igénylések sajnos nem kerültek feldolgozásra. Először is szeretnék elnézést kérni, hogy ezen cikk egy hetet váratott magára részben RL és technikai okokból emiatt az 5. heti igényléseket saját zsebből fogom finanszírozni.

A MINISZTÉRIUM FELÉPÍTÉSE

Szociális miniszter

Petyaman

A szociális minisztérium további munkatársai

Csacsis83
PelikanJozsef
mohawk82
baramis
Kero One
Vik Alvers Jr
shawnkaa

Az org átvételére az elmúlt héten március 5-én már sor került az Ernst von Jacob minisztersége alatti záró egyenleg megegyezik az átvételkor talált állapottal.

A minisztérium dolgozóival az igénylési feltételek és kritériumok körlevélben a Szociális minisztérium cikke alapján kerültek ismertetésre. Az orgon található vagyonért a felelősség jelen esetben engem terhel az orghoz más munkatárs nem kapott ugyanis hozzáférést a sikkasztás és a korrupció látszatát is elkerüljük. A szociális miniszter feladatköre az ellenőrzésen túl kibővül tehát a Hajós Alfréd házprogram támogatási összegének kiutalásával is. Update1: A szociális minisztérium munkatársainak igénylését azonos pártból érkező nem végezheti elkerülve a csalást és részrehajlást.

FONTOS VÁLTOZÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!

A minisztérium dolgozóinak feladata a q2 házak aktiválásáról készült képek vizsgálata illetve az állampolgársági, rank és aktivitási feltételek ellenőrzése.
Mivel ragaszkodom a kizárólagos hozzáféréshez ezért kezdetben emailes elérhetőségen gondolkodtam, hogy az igénylők részéről oda történjen a képek továbbítása, de Vik felvetésére támogattam, hogy országfali poszt alatti kommentben lehet jelentkezni MINDEN KEDDEN HÉTVÁLTÁS körül. Update: A külön dokumentumon keresztül történő jelentkezés tehát megszűnik!

Update2: Az országfali posztokat 6 napig lehet visszakeresni, de szükség esetén az erepszocmin1988@gmail.com email címre tudtok csatolt képeket küldeni. Update3: A képek beküldéséne formai követelményei itt is érvényesek! A poszt a szociális miniszter vagyis a saját profilomból kerül kiposztolásra.


ELVÁRÁSOK

A képek küldése során több képszerkeztővel is küldhettek nekünk képeket a beérkező igénylések közt ez az oldal volt a legnépszerűbb.

Szeretnénk viszont felhívni a figyelmeteket, hogy a q2 ház aktiválásáról a képernyő tetején fontos a PROFIL és az EREP IDŐPONT mellett a HÁZAK láthatósága tetszés szerint a gold és cc kitakarásával. Ne feledkezzetek el képet küldeni a q2 házikó vásárlását rögzítő screenről sem!

Pozitív példaként baramis képeit mellékelem számotokra:

https://prnt.sc/TAc36WYkpIHp?fbclid=IwAR02AC_DKm-OOTXpvFsIL72u896o4LYMJzYmAuvuakPCz2wSVuJpD9dr6R4
https://prnt.sc/Tcwwo8cO_4-B?fbclid=IwAR0azfEK22GO1l_l9LumFxw5GN4PFgqTZNnVeSgyXc1LRMng1wJTMd_oWFY

TÁBLÁZAT

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1a2QxyJC7gP-ljfNrkkpc0peFadGv2Dh586d4YeaBTCg/edit?pli=1#gid=38535542

A hét során az elmaradások és az elmúlt heti házprogramos összegek kiutalásra kerülnek.


Köszönettel
Petyaman
szociális miniszter