Ambient on/off

Join the new world

 

Fix economy (Popravite ekonomsku situaciju)

Day 1,914, 09:13 Published in Serbia Serbia by SeRbIaN.EAgLE

Postovani,

Verujem da govorim u ime vecine, kada ovo pisem. Ova igrica je odavno izgubila smisao, i siguran sam da je vecina nas igra iz navike. Ekonomska situacija u erepubliku je ocajna. Radimo za platu od oko 10rsd, a za ispunjavanje DO nam je potrebno oko 35rsd, sto znaci da je vecina nas u minusu svakog dana od oko 20rsd i vise, zavisi ko koliko udara.Nadam se da ce te uciniti nesto, da popravite ekonomsku situaciju, kako bi ova igrica opet postala zanimljiva, jer po meni ovde se zivi mnogo gore nego u realnom zivotu, ako ovako nastavite izgubicete veliki broj igraca. A da, takodje se nadam da ce te malo cesce postavljati misije, a ne samo na katolicke praznike, ipak ima i nas PRAVOSLAVACA, koji igraju ovu igricu, pa mislim da i mi zasluzujemo jedake uslove kao i ostali.UNAPRED ZAHVALAN.

P.S. Nadam se da neko od admina zna srpski, mrzelo me je da prevodim na engleski, a google translete ne prevodi tekst lepo.

 

Comments

Digital Angel
Digital Angel Day 1,914, 10:45

Pa da u minusu si, a dobijas golda za lvl, snagu, bh, hw...
U moje vreme 1 udarac sa q5 je bio 1gold

Nemaš prava da se žališ! 🙂

SeRbIaN.EAgLE
SeRbIaN.EAgLE Day 1,914, 13:39

Ne znam ja za vase vreme, i ja sam stariji igrac, samo sto nisam igrao od pocetka, a za golde si u pravu, samo sto se slabiji igraci dosta namuce dok ih dobiju, po meni je realno da plata bude u vrednosti od 3 q7 tenkova. 🙂

Digital Angel
Digital Angel Day 1,915, 23:56

Pa ti daj ljudima platu od 3x q7 tenka ako milslis tako...

Bojislav Seselj
Bojislav Seselj Day 1,914, 15:06

vote

Tex_Willer
Tex_Willer Day 1,914, 15:10

Kasno. Za ovo je kriva ona generacija za vreme Kistrua, i ja sam medju njima. Kada su uzeli misije i extra snagu umesto istrajavanja u protestima. Ja nisam resio misije, bio sam slab. Mozda bih i ja resio da sam bio jaci.

Kada dodju neki bolji igraci, igrica ce postati bolja.

Tex_Willer
Tex_Willer Day 1,914, 15:21

Tada smo napravili gresku, svi zajedno i sada nema kajanja... Kasno je sad.

Mada, cini mi se da su se Admini malo unormalili i da donose bolje promene. Vise nisu tako lose promene kao nekad. Videcemo.

SeRbIaN.EAgLE
SeRbIaN.EAgLE Day 1,914, 15:26

Ja samo zelim da su plate malo normalnije i da su misije malo cesce, nista vise.

Alex.L
Alex.L Day 1,915, 15:39

Za vreme fiba, ne Kistrua... on je banovan jer je pokrenuo pobunu zajedno sa ostalim predsednicima.

Digital Angel
Digital Angel Day 1,915, 23:57

Resenje: udjes u jedinicu, radis za minimalc i imas 1-2 udara dnevno (sto je u mom stlucaju 13 tenkova min)

bogyns
bogyns Day 1,915, 00:31

A kako mislis da se ova igrica izdrzava, nemaju reklame, dobijas golde za dz., naravno da je gold skup. Jedinica ti ne gine a i nije lose za brze napredovanje.

SeRbIaN.EAgLE
SeRbIaN.EAgLE Day 1,915, 06:02

Brt, znam da je za dz, i ne kazem nista za to, vec da malo poprave stanje, da bude realnije i da ucine igru zanimljivijom, dajuci nam misije malo cesce. 🙂

bogyns
bogyns Day 1,915, 10:25

Sa time se totalno slazem, malo je mrtva igrica, work, train, kill, sell, buy. Misije i PvP (player vs player) mod bi dobro dosao u bitkama, ovi nesto obecavaju al nista konkretno.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.