Finanțe GN - Septembrie 2016

Day 3,245, 05:37 Published in Romania Romania by Garda Nationala

Salutare!

Am revenit, după cum am promis, cu finanțele Gărzii Naționale pe luna septembrie (01.09 - 06.10.2016). Documentul detaliat cu finanțe poate fi găsit dând click aici .

În această lună am primit 30k RON de la stat, cât și 30k RON de la Han Solo . Pe parcursul acestei luni, am oferit 96 de echipări a câte 2000 energie fiecare. De asemenea, am oferit premii în valoare totală de 50 Gold, din care 45 Gold pentru premiile săptămânale și 5 Gold pentru premiul de absolvent al Nutritionistului.

Tot în Septembrie am avut parte și de primul absolvent al programului aerian, și anume Nutritionistul . El va rămâne în cadrul GN pentru a ajuta juniorii ca mentor din partea LU. A dorit să vă transmită câteva cuvinte:

“Va multumesc celor din conducerea Garzii Nationale,

Multumesc celui care m-a indrumat in aceasta unitate militara, unde am avut o enorma placere de a lucra cu Alex Antonescu, am avut multe momente in care am muncit impreauna pentru binele acestei unitati.

Multumesc atat statului prin guvernul actual, cat si lui Han Solo, care ne-au dat o mana cereasca cu finantarea in parteneriat public/privat 🙂 care a ajutat si mai mult comunitatea jucatorilor noi.

Si in incheiere concluzionez ca voi ramane in cadrul Garzii Nationale, ca mentor din partea unitatii militare LU, careia ii multumesc prin aceasta cale pentru increderea acordata.”

În concluzia acestul articol informativ, lăsăm un link pentru a afla detalii suplimentare: documentul de finanțe . În luna octombrie vom încerca să atragem mai mulți jucători noi în rândurile GN, dar și să publicăm mai multe articole care să cuprindă prezentarea Gărzii Naționale și o invitație adresată juniorilor.

Pentru orice întrebare legată de Garda Națională, vă rugam să postați în comentarii și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Mulțumim pentru atenție și vă urăm o zi cât mai frumoasă!