Ambient on/off

Join the new world

 

Final de mandat PP Fratia Zimbrilor

Day 1,822, 13:16 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Andrei_79

Salut tuturor,

Dupa cum v-ati dat seama, pe aceasta cale, as dori sa anunt finalul de mandat si sa prezint citeva din realizarile pe care le-am obtinut impreuna.

Totusi, mai intii de toate, as dori sa multumesc tuturor celor care mi-au acordat votul de incredere la alegerile precedente.

La inceput de mandat mi-am propus in calitate de PP sa mentin Fratia Zimbrilor in top 5 si sa obtinem un scor corect la alegerile din Congres. Gratie suportului colegilor din partidele care n-au trecut pragul electoral, am obtinut un onorabil loc 2 pentru un partid lansat de pe ultima pozitie in lista electorala si care a fost depasit doar de "tinerii rechini" din Fiii Moldovei. Astfel am asigurat 7 mandate din partea FZ in congresul eMoldova.

Totodata, mi-am propus sa inaintam candidatul nostru la presedentia tarii care va fi unanim acceptat de comunitatea eMD, astfel incit sa fie ales "din primul tur". Lupta s-a dovedit una "usoara" pentru ca nu s-au inscris concurenti redutabili. Posibil n-ar trebui sa caut pisica in camera neagra, dar prima explicatie care imi vine in minte, candidatul propus la CP a intrunit aceste calitati, drept urmare acesta a obtinut pe ultima suta de metri si suportul partidului Planeta Moldovei. In acest sens, aduc sincere multumiri omologului meu, Tamas Vlad pentru sustinerea oferita lui Artur si respectiv Fratiei Zimbrilor. Iata ca se pot depasi animozitatile si se poate de coabitat.

Sper ca echipa guvernamentala propusa de Artur sa raspunda tuturor asteptarilor alesilor sai.

Acestea fiind spuse, las mandatul de PP cu o doza de satisfactie pentru cele realizate.

Cu stima si respect,
Andrei_79/free_lancer


 

Comments

B. Marcell
B. Marcell Day 1,822, 13:52

o7

basar
basar Day 1,822, 22:38

o7

Leviatanul
Leviatanul Day 1,823, 06:28

o7

Dannemp
Dannemp Day 1,823, 10:28

o7

AlexD111
AlexD111 Day 1,823, 10:58

Bravo Andrei,un mandat ft reusit ; ) o7

b.a.l.t.a.g.a
b.a.l.t.a.g.a Day 1,823, 18:42

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.