Ambient on/off

Join the new world

 

Fettiksen kauden kootut taistelukäskyt Suomen puolesta

Day 1,681, 02:50 Published in Finland Finland by Kuuro kana
Suomen hallitushan tekee kaikkensa Suomen puolesta. Jotta tämä ei jäisi epäselväksi, niin koostetaan taistelukäskyjä yhteen:


Suomen armeija pelottelee Virossa

Puolustetaan SF:ssä, mutta kaikki ylimääräinen damage ohjataan prioihin.

Heitettiin ilmoille ehdotus että avataan P-Eesti drainiksi Aquitainea varten. Mitä mieltä olette, pystyttekö pitämään asiat niin että P-Eestissä isketään mahd. vähän?
No jos se avataan niin ei ainakaan laiteta do:ksi

No siis, vihollisliittoumaa se enemmän kiinnostaa kuin meitä. Ne ei halua että BH-huntterit vahingossa vie taistelun meille, joten niiden on pakko mobilisoida armeijaa sinne. Meille ei niin väliä onko meillä P-Eesti vai ei.

Puolestani taistelun voi hyvin avata, jos KAIKKI MU:t saavat teroitettua miehilleen, että damage ohjataan muualle, eikä P-E:tä ole tarkoituskaan voittaa.

EK vaalit lähestyvät ja allymme Edenissä tarvitsevat nyt apujamme.

Emme ensinnäkään missä nimessä saa taistella Laanessa, koska muuten saamme rajaa Latvian kanssa. Mutta muutenkaan ei panosteta kovinkaan paljoa näihin omiin taisteluihin, eli pian Pohjassa alkavaan RW:seen vaan ollaan Edenin apuna.

Kukaan ei ammu laanessa! Ainakaan suomen puolella..

Do NOT fight in Kirde-Eesti (29767)


YKSI KAIKKIEN JA KAIKKI EDENIN PUOLESTA. Älkää vaan taistelko Suomen sodissa. Paitsi jos Edenissä toisin vahingossa päätetään ja kaikkialla muualla on taukoa. 

Comments

diisseli
diisseli Day 1,681, 03:00

vote mirrille, ja muutenkin asiaa

Erius
Erius Day 1,681, 03:03

On muuten meleko vanha EDENin logo - vielä Puola, Ruotsi ja Espanjakin mukana.

G.Vakarian
G.Vakarian Day 1,681, 03:11

toivottavasti ollaan kohta taas ruottinlipun vieressä jossain..

Ostenburg Moravek Gyula
Ostenburg Moravek Gyula Day 1,681, 03:52

Hail EDEN
Fail Peace

Corvus C
Corvus C Day 1,681, 04:54

Erius, ei siellä pitäisi olla Jenkkien tai Kanadan lippuakaan. Aika kehnosti menee kun EDEN vaihtaa lippuja kuin huora asiakkaita.

Fettis
Fettis Day 1,681, 06:24

Aika pahasti haiskahtaa populismi pojat...

diisseli
diisseli Day 1,681, 06:41

kysymys vaan kuuluu: miksi randomjamppa haluaisi taistella mielummin Kroatian puolesta Balkanilla kuin Suomen puolesta Virossa? Meillä on omakin sota käynnissä ja Pohja-Eesti hävittiin ihan turhaan ja nyt virolaiset kolkuttelevat ovia Mannerheimintiellä.

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 1,681, 07:03

No randomjampat saa ihan vapaasti valita lempipaikkansa sotia, mutta aivojaan käyttävä henkilö ymmärtää että, meidän tulee auttaa liittolaisia. Ja kun meillä tosiaan on se ~20 liittolaista, niin periaatteessahan meille pitäisi tulla tukea vain pari kertaa kuukaudessa - onneksemme homma kuitenkin toimii niin, että apua saa se joka tarvitsee.

TuuttiTonttu
TuuttiTonttu Day 1,681, 07:22

Tiukkaa asiaa. Populismihuutelijat ampuu turkissa, kun meinaa kauppatori lähteä alta. Saa huudella, kunhan ette missään nimessä vaan mene puolustamaan SFää.

Kissahai
Kissahai Day 1,681, 07:22

Fettiksen hallitus ei tiedota.

diisseli
diisseli Day 1,681, 07:50

Otus Leucotis: toki autetaan liittolaisia ja autetaan vaikka Viroa jos siltä tuntuu mutta jos meillä on oma tilanne päällä niin priorisoini vois olla hiukka toinen mitä tällä hallituskaudella on ollut

Fettis
Fettis Day 1,681, 08:40

Kissahai: Myönnän että tämä osa hallitustyöskentelystä on mennyt penkin alle, yksi kolmesta ministeristä lopetti leikin kesken työkiireiden vuoksi, yksi on aina jossain haahuilemassa ja kolmas idlaa. Minun mokanihan se tosiaan oli kun nämä herrat hommaan valitsin mutta sanottaisiko näin....... kesällä ei hirveästi tunkua ollut.

Fettis
Fettis Day 1,681, 08:41

diisseli: Nythän tilanne tuossa sodassa on se, että olemme yksi kahta vastaan (eSuomi vs eViro & eLatvia) Jos etenemme Pohja-Eestiä pidemmälle koittaa meille kurjat ajat Latvian vyöryessä kimppuumme Viron rinnalla. ELI: Tarvitsisimme jonkin maan hyökkäämään latvian kimppuun, jotta voisimme rauhassa valloittaa Viron. Venäjä on tällä hetkellä oikeastaan ainut vaihtoehto, mutta he eivät halua tätä hyökkäystä tehdä.

kalupakki
kalupakki Day 1,681, 08:56

Fettis on homo

Vohvelimies
Vohvelimies Day 1,681, 09:06

Fettis on pHaOrMaOs

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 1,681, 09:08

fettis hyökätään venäjälle. autetaan ruotsalaisia veljiämme!

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 1,681, 09:08

venäjän jälkeen vallataan kiina! eben kaatuu

Sambyla
Sambyla Day 1,681, 10:16

Eiköhän EDENin muutkin jäsenmaat toimi sillä tavalla että jos on oma sota käynnissä niin panostetaan siihen. Suomikin toimi ennen näin mutta nyt näkyy tilanne olevan toinen. Se että ei panosteta Laanen eikä Kesk-Eestiin niin ymmärtää taktisistä syistä, mutta miksi Suomi ei puolusta edes omia alueitaan?

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 1,681, 10:28

Sambyla, faktat haltuun. -.- Me ollaan aina puolustettu S-F:ää aina tarvittaessa, ja käsittääkseni ei ole vielä tässä sodassa käynyt niin, että Viro pääsisi etenemään _eSuomeen_, koska me ollaan muualla. Hyvänä esimerkkinä oli mm. Latvian karkoittaminen, joka hoidettiin nopeasti ja tehokkaasti EDENin valituksesta huolimatta. Eli kyllä me ollaan pidetty juurikin _omista alueistamme_ kiinni, mutta esim. Pohja-Eestiä ei ole hirveästi puolustettu koska se ei ole mitenkään merkittävä alue meille.

Fettis
Fettis Day 1,681, 10:30

KYLLÄ muutes puolustaa omia alueita! Äskenkin polteltiin puolustusbudjettia menemään ostamalla kokonainen MU sinne iskemään, mur!

Kristalli
Kristalli Day 1,681, 11:35

murmur

Kuuro kana
Kuuro kana Day 1,681, 13:32

Kyllä noista taistelukäskyistä huokuuu yleinen innostumattomuus Suomen puolesta. Aina muistetaan korostaa, että älkää vaan iskeko ensimmäistäkään iskua liikaa Suomen puolesta, käyttäkää ne mieluummin hyödyllisesti johonkin ikuiseen Balkan-taisteluun

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 1,681, 17:23

balkan on makkara

Aimo Mela
Aimo Mela Day 1,681, 22:28

Balkkanissa ei maistu salami.

TuuttiTonttu
TuuttiTonttu Day 1,682, 00:33

Ihme into ostella iskuja ulkomailta samaan aikaan, kun kotirintamasta ei oteta kaikkea irti. Kylvetään raha menemään tehokkaasti kyllä. Pitäisikö yksityisten MUiden tukea nostaa entisestään? Ei ainakaan raha polttelisi näpeissä. Sitäpaitsi eipä tarvitsisi paniikissa ostella muita, jos pohja eestiin olisi panostettu. Vai eikö ne liittolaiset nyt sitten autakkaan ilmaiseksi, kun pitää maksaa? Maksetaanko meille?

JLaa
JLaa Day 1,682, 00:54

Mistäs nyt hommataan True Patriottia kun Eestipoikii vastaan ei saa iskeä?

Pedersprii
Pedersprii Day 1,682, 01:01

Miksi en ole saanut maksua Suomen puolesta tekemästäni damagesta? Fettis, maksa velat.

Calgaryman
Calgaryman Day 1,682, 06:37

Suomalaiset MU:t on alinta saastaa. Mieluummin tuetaan amerikkalais-unitteja, löytyyhän sieltä niitä nettikavereita - ja jollakin tavalla ne kannuksensakin pitää hankkia, ei niitä USAn/Kiinan citizenshipejä ihan joka ere-niilolle jaeta . Ymmärrettävää, kyllä.

WP Attak
WP Attak Day 1,682, 06:45

Jos aletaankin myymään sitten Suomalaisten MU:iden damaget ulkomaille? 40M damagea päivässä tuottaisi varmaan about 80k-200k CC päivässä. Vai tarjoaako Suomi paremman korvauksen?

Hawley
Hawley Day 1,682, 09:40

Hyvä Fettis o/ (Tämä ei ollut sarkasmia)

Kendo Yana r
Kendo Yana r Day 1,683, 02:33

Lehdet ovat vähän harventuneet...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.