Ambient on/off

Join the new world

 

Farväl!

Day 1,868, 08:02 Published in Sweden Sweden by Zarah Hamilton
Hejsan på er!

Då var det dags för mig att dra mig ur jag med och gå till att 2klicka en tid! Detta gör jag för att jag är trött på att spela ett spel som tar upp 40% av mina tankar och som långsamt driver mig till ett vansinne av hjärndöd aktivitet på Internet dag ut och dag in. Jag är trött på att inte kunna göra saker med irl för att erep kommer ivägen.

Jag har länge tänkt på att sluta spela men nu så kommer jag värkställa mina planer att försvinna! Det är slutet av 2012 och slutet av Daariils mandat och efter det så kommer jag inte vara MoDA längre så jag tänkte ta chansen nu och försvinna vid årsskiftet.

Erepublik är min favorit bland "RPG"s och jag kommer absolut komma tillbaka vid någon tidpunkt för att klättra upp på denna stege igen. Men vi får se vad framtiden för med sig.

Under min eExistens så har jag hittat vänskap, de som jag alltid kommer komma ihåg och jag vill tacka dem. Jag vill tacka:

Dalze - Du fanns där från början och hjälpte mig hitta plats i Flashback Sweden och längre fram i Inrikesdepartementet. Du gav mig uppgifter som hade stor betydelse i ID och jag var hedrad att skriva artiklar som betydde något speciellt för eSverige i då läget. Senare så nominerade du mig att bli Rekryterings ansvarig i FBS och på så sätt var jag helt plötsligt med i Parti styrelsen för FBS! Tack för allt som du gjort för mig!

Rape on Backyard - Även du fanns där i början. Jag har läst olika saker som du skrivit i FBS privata forum och jag har många gånger skrattat eller fått ett stort leende då det du skrivit varit komiskt. Tack för att du gett ljus i mörka stunder!

Daariil - Du hoppade upp som ur en låta från ingenstans och sa att du ville bli president så du skrev ett manifest som du höll dig till då du faktiskt gick igenom med din kampanj och igenom vågor av "kritik" så styrde du ett land! Jag vill tacka dig för inspirationen du gett med visat mod och vilja i alla situationer och jag vill be om ursäkt för min usla insatts som Dalze efterträdare som MoDA.

Alexander Losjo Dahlstrom - Likt Daariil så har du inspirerat mig med ditt mod och din vilja ända sen tiden i ID. Du är ökänd och ogillad av ett helt partis styrelse men du kämpar på som ingenting! Jag har stor respekt för dig!

Höstens FBS - Utan er skulle jag inte kommit någon vart alls. Ni hjälpte mig upp i de positionerna jag nu har och nu kommer säga upp. Ni har visat mig att så länge vi jobbar på som ett parti så kommer vi komma igenom med våra budskap! Tack för all tillit och allt stöd!

Inrikesdepartementet - Hos er startade min resa och hos er slutar den! Hos er jobbade jag och hos er tog jag mig till topp! Jag gillade min tid i ID och jag kanske återvänder! Tack för en kul tid!

Nu har jag babblat på rätt mycket så det är dags att avsluta!Farväl och på återseende!

MoDA of eSweden
Partipresident of FBS
Former ReA of FBS
Congress member x4
Signed, Greve Gustav Hamilton
 

Comments

Flavourised
Flavourised Day 1,868, 08:21

Lycka till med allt!

Cmurgh
Cmurgh Day 1,868, 08:35

Good luck!

Ormen
Ormen Day 1,868, 08:37

bai

david opal
david opal Day 1,868, 10:10

En till spelare som ansluter sig till de ändlösa två-klickarna. Jaja, ha det så bra IRL och ha ett riktigt Gott nytt år!

SpycakeN
SpycakeN Day 1,868, 15:49

Är december någon allmän slutar-månad eller?
Aja, good luck with everything!

JeguljaM
JeguljaM Day 1,868, 19:08

You have only failed when you stopped trying

Lycka till och hoppas du iaf håller koll på försvarsmaktens orderforum

A.L.D
A.L.D Day 1,869, 01:20

Hejdå Gustaf, och tack för de fina orden 🙂 Ha det gött IRL!

Jedi Schmedi
Jedi Schmedi Day 1,869, 04:19

På återseende! o7

Fabrice Axe
Fabrice Axe Day 1,869, 05:19

o7

Rape on Backyard
Rape on Backyard Day 1,869, 09:21

Tack GH ! Vi kommer sakna dig 🙂

Misho
Misho Day 1,869, 09:53

Minister or Silly Walks! En gång agent, alltid agent!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.