EXCLUSIV! Poze sexy in biroul lui mib boby

7 days ago Published in Romania Romania by dgradinaru

Pentru limba română apasă tasta 1. Pentru maghiară apasă Log Out.
Toată lumea a aflat cum s-a schimbat macazul la The Matza Party și cum, în locul dictatorului etern mib boby a venit la putere un nou lider, K R A T O S., nu la fel de dictator, dar cel puțin la fel de etern.

Totuși, detalii picante și imagini-document ies acum la iveală, după predarea ștafetei. Cu toții avem senzația că personalitățile importante, precum artiștii sau politicienii, sunt supraoanemi și nu au și ei plăceri lumești.

Grăbit să își lase biroul și să plece în Insulele Caraibe să stea cu blana la soare, mib boby a uitat să facă ordine în birou, iar micile plăceri ale motanului dictator ies la iveală. Se pare că acesta ar fi un mare fan al pictorialelor erotice în vogă, acesta având o colecție incendiară cu imagini sexy cu diverse mâțe. Ziarul vostru preferat, Gazeta Nouă, vă pune la dispoziție, în exclusivitate, imagini găsite în biroul lui mib boby.

„Făceam curat înainte să intre noul președinte The Matza Party în birou și nu mică mi-a fost mirarea să văd ce poze avea fostul președinte în birou: din alea de ți se zbârlește blana pe tine. Trebuie să recunosc că are gusturi bune mib boby.”, a declarat pentru Gazeta Nouă Miron Pisică, angajat la sediul partidului.

Cum comentați micile plăceri nevinovate ale lui mib boby? Totuși... să nu uităm că... majoritatea oamenilor au poze cu pisici în telefon.

Reclame: