Ambient on/off

Join the new world

 

eSverige

Day 1,834, 11:50 Published in Sweden Russia by Ormen

God kväll, kära och -inte så kära- eSvenskar. I skrivande stund är klockan 20:39, och jag sitter vid Skype och läser en intensiv diskussion med bl.a ALD, Volcker och Aliquam.

eSverige... vartfan ska man börja? Är det här verkligen vad man kallar ett community? En plats (och ett land, för den delen) styrd av samma personer om och om igen, med totalt inkompetenta och hjärndöda moderatorer (@ forumet) och OPs (@ IRC), som inte kan hålla ordningen för fem röda jävla ören.

Det pågår ett evigt tjat om hur vi måste engagera nybörjarna till att stanna i eRepublik och "välkomnas" in på forumet, i vårt community, om vi nu skall kalla det för det. Förstår ni inte varför nybörjarna försvinner, eller varför de rent av slutar dyka upp? Ser ni inte mönstret? Skit kastas till höger och vänster, men det är ingen som märker det, inte någon, förutom en väldigt speciell person, som jag valt att hedra i den här artikeln.

Dalze

En person som om och om igen försökt sprida lite god stämning i detta förfallande och ruttnande community, som gång på gång raserats av två specifika personer, som jag väljer att nämna vid namn lika mycket som jag valde att hedra Dalze för hans uppoffringar och rent ut sagt hjältemod, i hans försök att förvandla eSverige till en mer nybörjarvänlig miljö, iom de rykten som figurerar om att han ska sluta med eRep.

Bovarna i dramat, är inga andra än våra kära, f.d presidenter, alla presenterade av NG, w3st3rb3rg och Wolf Heinrich von Helldorf/neppons, för att inte nämna deras fanboy Kain Propan, ännu en av de översittare som hemsöker eSverige dag efter dag.

Jag påstod aldrig att den här artikeln skulle hålla måttet, jag påstod aldrig att jag skulle uppträda så värst moget eller trevligt i mina försök att få er att förstå, so don't tell me I did.

Klockan är nu 20:48, det tog 9 minuter att tömma mitt hat för dessa tre personer. There, I said it; hat. Jag inväntar nu en hord av överfall från Nationalgardet, Sveriges imperialistiska, högerinriktade och konservativa nazistparti fyllt med enbart borgarbrackor och ingenting annat. Men det var jag också beredd på.

 

Comments

A.L.D
A.L.D Day 1,834, 11:51

Största voten jag gett i mitt eLiv.

The old and Cool
The old and Cool Day 1,834, 11:54

Håller med ALD

Aliquam
Aliquam Day 1,834, 11:55

"alla presenterade av NG"
"Jag inväntar nu en hord av överfall från Nationalgardet"

Först vill jag säga att de åsikter som riktas mot personer inte behöver förknippas med ett speciellt parti. Jag vet inte, men jag är PP och har koll på en del, men jag ser ingenstans i Nationalgardets partiprogram där vi skriver att vi stödjer nätmobbing. Att enskilda individer uttrycker åsikter är något vi alltid kommer att leva med. Givetvis är det sorgset att en spelare slutar, dessutom när det är en aktiv

Kain Propan
Kain Propan Day 1,834, 11:57

Ehm ursäkta?

Aliquam
Aliquam Day 1,834, 11:58

spelare, men för att inte nämna alla de som sitter där och bara tittar på utan agera, är nästan ännu värre. Jag har gjort vad jag har kunnat. Frågan är om du har gjort det? Jag kommer vidta återgärder. Kommer du/ni? Ett liv är en process där man måste tillåtas att göra misstag, det är en process som handlar om att lära. Låt oss lära oss av detta och arbeta mot detta istället för att det blir 876 hat-kommentarer under mig. Det är det sista eSverige behöver. Låt inte Dalzes död vara onödig. Låt

Aliquam
Aliquam Day 1,834, 11:59

det bli en läxa för oss, något att lära. Dessutom vill jag att ni ger KainPropan en ursäkt som inte varit mer eller mindre inblandad än alla oss andra på spelet.

Slapface
Slapface Day 1,834, 12:04

Yes, utmed vägg klättrarna kain,west och alla andra illrar!

Ormen
Ormen Day 1,834, 12:04

Som svar till AQ, står det någonstans i SDs' partiprogram att de stöder aktiv rasism? Nej, det gör det inte (jag har läst det), ändå sa Almqvist och Ekeroth det de gjorde.

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Day 1,834, 12:05

All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing

HeapSeppo
HeapSeppo Day 1,834, 12:11

I lol'd.

Slapface
Slapface Day 1,834, 12:13

Heapseppo du är riktigt fet gtfo, börja jogga och få upp konditionen innan zombie apoclypse kmr
fattys go first

C.Nilsson
C.Nilsson Day 1,834, 12:16

vafan håller du på med ormen? Vad har nazism och SD med något att göra. Var ditt argument för svagt så du var tvungen att spetsa det genom att köra med aftonbladetnivå?

Gudrun Schyman
Gudrun Schyman Day 1,834, 12:16

Ja, tyvärr är det så

Aliquam
Aliquam Day 1,834, 12:17

Myt, de sa aldrig att de stödde rasism, men det gjorde de egentligen. Och att ens jämföra oss med SD tar jag som en förolämpning. Om du ser på videon där de frågar Almqvist om vad som hände, dementera han allt, även om han menade det. Att man har en personlig åsikt, det är mänskligt, men jag förstår inte vad politik har med denna frågan att göra? Det handlar i mina ögon om nätmobbing? Men, i för sig så är ju inte artikeln helt objektiv heller, vilket kanske är misstaget från början, skall du

Aliquam
Aliquam Day 1,834, 12:19

skriva en informerande text skall den gärna vara objektiv, så läsaren själv får skapa sig en bild av vad som hände. Här har du själv skrivit allt, så läsaren får läsa din ur din synvinkel.
Som jag skrivit på forumet kommer NG göra en intern utredning och informera allmänheten när den är klar, vi fortsätter att ta vårat ansvar, eller jag tar mitt i.a.f.

HeapSeppo
HeapSeppo Day 1,834, 12:21

Du är så gullig Slapface.

SpycakeN
SpycakeN Day 1,834, 12:28

Haha, det här är den bästa artikeln i HELA mitt liv!

Why can't I vote this more than once? 😨

Elsamba
Elsamba Day 1,834, 12:45

Hälsa Volcker att han missade sin sons födelsedag

Anfall
Anfall Day 1,834, 12:49

Om ni vill så kan ni fortsätta på forumet med denna debatt eller vad man kallar det för.

Tar tillfället i akt att söka efter en MU som har fokus på div III då jag framöver kliver upp en division och gärna tar fajten tillsammans med mina medspelare framöver, MEN kör endast ingame så forumorder inte riktigt min grej. (kanske själv hamnar där en dag men inte aktuellt närmaste tiden)

NG NG NG NG, skojade bara..

armbeno
armbeno Day 1,834, 14:51

Fem dagar kvar till december. En trevlig jul ska vi väl kunna ha?

Alatom
Alatom Day 1,834, 16:22

Vad jag inte förstår är att varje gång det kommer upp en artikel som handlar om stämningen i communityn, så börjar alla artiklar så vackert om hur härligt det kunde vara om vi bara inte snackade en massa skit om varandra hela tiden men sen så avslutas alltid dessa artiklar med en riktigt kräk-kängan av skit!

Jag antar att kräk-kängan på slutet, att NG är ett Nazistparti, att det påståendet endast står för MSAPs kongressledamot Ormen och inte för hela MSAP.

Ormen
Ormen Day 1,834, 22:19

"Jag påstod aldrig att den här artikeln skulle hålla måttet, jag påstod aldrig att jag skulle uppträda så värst moget eller trevligt i mina försök att få er att förstå, so don't tell me I did."

Because I didn't. Nej, MSAP står inte bakom den här artikeln, jag gör det.

Slapface
Slapface Day 1,835, 01:30

Kommer själv ihåg när jag var offielt medlem i NG i deras privata IRC chatt sades det att om Dalze blir president skulle alla i NG inte acceptera några minister poster för att göra det jobbigare för honom. West,neppons och kains ide om jag minns rätt, de är riktigt äckel som sitter och fappar till milf porn etc. Vidrigt

JeguljaM
JeguljaM Day 1,835, 01:39

Har jag missat något? : D

Heapseppos onda plan om att åka till USA för att sen komma tillbaka & bli president vet jag redan om

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Day 1,835, 01:54

Sweden shall rise from the ashes!!! In the name of Thor and Odin we shall prevail. If our VISA cards will let us that is

Krikon10
Krikon10 Day 1,835, 02:42

Ut med packet!

Mingolla
Mingolla Day 1,835, 04:35

Voted!

krigarmarkus
krigarmarkus Day 1,835, 06:58

*Hämtar popcorn*

Mcrave
Mcrave Day 1,835, 14:01

Kan bara hålla med om att det finns en del tvivelaktiga personer som gör allt för att få sitta på sin plats, och de skyller på att ingen annan vill ta över, kyss dem i arslet..
Finns hur många spelare som helst som är aktiva och intresserade bara de får chansen.

Mcrave
Mcrave Day 1,835, 14:04

Sen finns det ju en del människor som är jävligt hjälpsamma och trevliga med, och dom får för min del gärna sitta på samma platser så länge dom vill.

Att vara duktig och aktiv i spelet är inte allt, måste kunna kommunicera med andra människor också, som har olika åsikter.

Styvfar
Styvfar Day 1,835, 14:37

Jag är:
- Inte nazist
- Är sjukt trevlig på IRC (de få gånger jag är där numera)
- Är konstruktiv på forumet
- Brukade promota utökat samarbete mellan partierna (om än till vissas förtret...)
- Tycker att många av eSveriges trevligaste spelare är med i MSAP
- Medlem i NG

Hur får du ihop detta? 😮

Ledsen om jag raserar din världsbild, men just generaliseringar är något jag i det närmaste allergisk mot...

Raticon
Raticon Day 1,835, 15:54

Artiklar som denna gör knappast mycket för att göra stämningen bättre heller. Lite då och då ca. varannan månad blir det shitstorm om att miljön på IRC/Forum/.com-media o.s.v är dassig, någon blir bannad, någon får varningar, någon blir sur för att andra blir bannade, och de flesta blir sur över att folk aldrig lär sig.

Jag tar inte ställning för någon eller något i detta, sitter knappt alls på varken .se eller .com längre, och sånt här gör mig ju knappast sugen att komma tillbaks mer.

ShadowSkill2000
ShadowSkill2000 Day 1,836, 00:16

Jävla pajkastning...

Pontus von Pluring
Pontus von Pluring Day 1,836, 11:54

Att du drar alla över en kam är skrattretande.

Fader Von Son
Fader Von Son Day 1,859, 07:53

Ormen visar klass igen, V!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.