Ambient on/off

Join the new world

 

Eshqiperia Ne Erepublik

Day 1,862, 11:47 Published in Albania Albania by The Dictator Albanian
Sapo U Hap Faqja e Shqiperis ne Facebook Ju Ftoj Shqipetar ne erepublik ta beni Like Faqen dhe ta qojm ne shum fansa te shohin edhe te tjeter se qbejme ne


Like Faqen Shqipetar te eRepublikas Like
 

Comments

I am back for you ALBANIA
I am back for you ALBANIA Day 1,862, 12:04

v

I am back for you ALBANIA
I am back for you ALBANIA Day 1,862, 12:05

i kam ba dhe like vlla (Nderim Ujkaj)

Panch0TheGreat
Panch0TheGreat Day 1,862, 15:55

Para pak dite u hap njo....

ArnoldDjin
ArnoldDjin Day 1,862, 16:11

u bom fans u bom...

enzq
enzq Day 1,862, 17:35

i keni qr e keni bo si puna e partive politike dhe MU-ve hap njoni hap tjetri faqe

DonCurtis
DonCurtis Day 1,862, 22:19

nuk e di a te frymezoi faqja zyrtare qe e hape ti kete, por nuk dua te jen gjithe ato faqe.

Gjithesesi, te uroj fat, por te sugjeroj ta shkruash : "Sapo U Hap Nje Tjeter Faqe Shqiperis ne Facebook" se ka me dhjetera te tilla.

albanian boss
albanian boss Day 1,863, 00:54

ca beni keshtu mor bura se lat nam ngelet duke hapur te tilla faqe ...jane bere rreth 100

The Dictator Albanian
The Dictator Albanian Day 1,863, 01:24

Komente Palidhje Nuk I Pranoj a nit ska dert se jan 100

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.