Ambient on/off

Join the new world

 

Eleccions del partit i gabinet 11-12/2012

Day 1,823, 08:16 Published in Egypt Egypt by Comte de Reus

-Senyores, senyors, fixin-s'hi bé, això segur que no ho veuran enlloc més! Un panda tan intel·ligent que ha arribat a president d'un partit!

{decepció general} -Un panda no... però animals amb la tapadora fluixa ja n'hem vist, en política, i molts.

-Escoltem les seves primeres declaracions:

"Durant aquesta legislatura a ningú li faltarà ni menjar ni armes! Aquest mes bambú per menjar i sarbatanes al camp de batalla! {cri, cri...} Ah! Que no mengeu bambú? I que les sarbatanes no fan res als tancs? Bé, doncs, llavors tinc un mes per tiranitzar-vos mentre penso una solució. No cal patir, em votareu el mes que ve, no? NO?!?!?! Doncs tots a pegar per Ecspanya, i amb garrots! Com que no voleu les sarbatanes, me les quedo jo! Apa!"

...................

-Bé, deixem l'humor a banda, que toca parlar de política (ja ho sé, el 99% dels acudits són sobre polítics, així que molta diferència no hi ha).

El PandaWan, el panda més divertit a aquesta banda del Nil, l'antic s3rr41 renascut, ha decidit que volia ser president del nostre partit. Com que ningú s'atreveix a fer mal a un panda, doncs ha sortit president.
Avui ha fet conèixer el que serà el seu gabinet durant la pròxima legislatura (o fins que els destitueixi, que amb un panda pot passar de tot). Són els següents:

A la porteria, amb el número 1 i intentant que els aliats no ens colin cap gol, el Naboal! Secretari de Relacions Diplodocus Diplomàtiques!

A la defensa, un doble pivot amb karnitx a Economia i Alexbcn88 a Militar, prenent la pilota i la cartera a tothom que vulgui passar!

Al cente del camp ita ita a Joventut i el Comte de Reus a Comunicacions, corrent com bojos per tot arreu!

I al davant, colze amb colze amb el propi PandaWan, que ha decidit sortir a jugar, la seva mà dreta, el que li fa la feina, el SunyerXcat! El vispresi!

Escalfant banqueta un cop més, esperant entrar a Economia, Joslav!

-Moveu el cul, collons, A GUANYAR LES ELECCIONS!

 

Comments

Lady ita
Lady ita Day 1,823, 09:38

ita ita passa la pilota a karnitx

AriBenCanaan
AriBenCanaan Day 1,823, 12:46

Alineació totalment nuñista. Volem que el cruyffisme-leninisme torni als PPCE!!!!

Naboal
Naboal Day 1,823, 13:33

ueeee a currar! V!

SunyerXcat
SunyerXcat Day 1,824, 03:54

quin pal treballar amb en panda )= bueno com diu en naboal a currar!

Vicent Andres Estelles
Vicent Andres Estelles Day 1,825, 03:43

no ve al cas, però opine que la creu copta sobra

Comte de Reus
Comte de Reus Day 1,825, 06:37

no és copte, és el símbol egipci de la vida eterna

Lady ita
Lady ita Day 1,825, 07:42

A mi això em sona de haver-ho vist a Lost xD

Joslav
Joslav Day 1,826, 10:31

VIKIPÈDIA: L'Ankh, creu ansada (en llatí, creu amb nansa). També anomenada com la "creu de la vida" o la "creu egípcia" és un símbol en forma de creu amb la part superior en el·lipse. A l'Antic Egipte estava representat per un jeroglífic que significava "vida eterna".

Sembla ser que els coptes, més tard cristians, van adoptar aquest símbol i... Es casualitat de Crist morís penjat a una creu? Pot ser si, però es probable que la creu fos realment una "T", i van canviar la película.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.