Egy RH vadász átlagos napja.

Day 3,126, 03:06 Published in Hungary Hungary by Dunedan
Előszó: Nincs olyan, hogy biztos RH-s RW. Még ha TW van is és a kormány azt mondja, hogy azt a régiót felszabadítjuk, akkor is van 1% esély, hogy nem lesz meg. Illetve a kormány sose értesíti az RH vadászokat, hogy az TW-nek mikor van vége. Ha szerencséje van, akkor a régiót felszabadítják, csak a direkt csata szűnik meg. Ha nincs, akkor megvédik a területet, mert kell nekik az a régió (nyersanyag vagy egyéb más ok miatt).

Felkelek reggel 7kor. Előző napi RH-m sikeres volt.Ideje keresni mára is egy RW-t. Gyorsan nézzük meg a megszokott helyeket. Sikeres volt ez az RW, ideje megnézni mikor indítható a következő. Kesk-Eesti több mint 24 órája el lett foglalva, el lehet indítani. Ideje supportolni. Basszus, egy másik régióban indult RW. Kereshetek újat.

Megbízható hely: Nagy-Britannia. Több mint 24 órája el lett foglalva South East of England. Oda repülök, látom nem lehet supporolni. Megnézem, hogy elindult-e, még nem. Frissítgetem, hát elindult. Megj.: Van holt idő az RW indítás és elindulás között.

Hát elvitték az orrom elől. Nézzük meg Olaszországot. Tel Aviv szabadítható

és nem rég szabadult fel az előző területük.

Oda repülök, 9/10. Fél másodperccel később megnyomom a supportot, de késő. Valaki más beelőzött. Ez is elszállt előttem.

Nézzük a további bevállt helyeket:

Svédország: Sjaelland: 13:15-13:55 között
Svédország: Vestlandet: 14:15-14:56 között

Távoli időpontok, valami frissebb kell.

USA: Nort West of Mexiko: 13:18-13:57 között

Ez is még sokára van.

Finnország: Svanbard & Jan Mayen 23:00-23:25 között

Pff, ugyan kérlek.

Belarus: Northern Bohemia: 10:22-11:22 között (már elindult)

Ez lesz a célpont. 1-2 órát kell rá várni, de sebaj. Azonban jött egy levél egy sráctól, akinek mutattam 1-2 RH-t aztán segítettem neki, hogy kereshet magának.


Gyorsan megnéztem, hasonló szitu mint a legelső próbálkozásomnál. Ez a régió több, mint 2 napja az övék, szóval az átlag 90% helyett 70%-ot jósolok neki.
Azért fura látni, hogy már jobban talál RH-s RW-ket, mint én... Szurkolok neki! 🙂

Update:
Sajnos nem sikerult a tanoncom tippe. Pedig a HK-juk is FF-re irta, csak az erdektelenseg a diktator reszerol es a nehezen talalhato TW meggyengitette. 85-93 volt az utolso kor.