Ambient on/off

Join the new world

 

Diktatuuri tulee oletko valmis!?

Day 1,926, 16:27 Published in Finland Finland by WP Attak
UUTINEN: Attak nimeää Korppi-Kenraalin! Lue lisää:
http://www.erepublik.com/en/article/2220956


Korppi joka oksalle, eiku siis kädelle, molemmille.

Hyvä diktaattori kuuntelee kansaa. Niin minäkin.

Vihtorin ohjelmaan perustuva agenda on ollut kritiikin alla sekä Korppien keskuudessa että puoluetukea presidenttiehdokuuteen neuvotellessa. Olen myös saanut privaattiviestiä huolestuneilta kansalaisilta. Koska pääidea diktatuurissani on kansan tukeminen, kävin vähän läpi agendaa ja muutin sitä hieman. Tässä päivitetty tilanne.

Suurinta kritiikkiä on saanut virkakieltojen poisto ja veromuutokset, sekä hieman valtion organisaatioiden palauttaminen valtiolle. Aloitetaan näistä teemoista.


Kassan ympärillä ei vaihteeksi käy kuhina.

Talousmuutosten idea on tasapainottaa tilannetta vanhojen pelaajien ja uusien pelaajien välillä. Suunnitelmissa on elvyttää kotimarkkinat, varsinkin raaka-aineiden osalta. Raaka-aineet on kuitenkin se paras tapa uudelle palaajalle lisätä tienestejään pelissä. Valtion organisaatiot pitää myös saada tuottamaan valtiolle rahaa. Todennäköisesti kuitenkaan kenenkään rahavaroja ei prosessin aikana tarvi siirtää valtiolle vaikka neuvottelut esimerkiksi Kauppaliiton kanssa eivät edenneet ollenkaan. Jos valtion verotulot eivät riitä, olen valmistautunut käyttämään omia säästöjänikin uusien pelaajien taloustilanteen parantamiseen.


Mieti mieti mieti...

Virkakieltoja ei saa automaattisesti pois vaan liittymällä Korppeihin vaan käyn kyseiset tilanteet läpi henkilökohtaisesti ja käytän hyväksi myös neuvonantajiani. Jos haluat tähän prosessiin osallistua niin neuvonantajaksi voi yhä ilmottautua Korppifeedissä, ainoa vaatimus on Korppipuolueen jäsenyys.


Huoleton kansalainen iloitsee kun puolueen valinta on niin helppoa.

Vaikka yksipuoluejärjestelmä saattaa joitain pelaajia pelottaa, kannattaa kuitenkin muistaa ettei vanhat puolueet ole perinteisesti uusien pelaajien asioita ajaneet muutenkaan. Kun rehdit eSuomen etua ajavat pelaajat saadaan onnellisten korppien siipien alle, tulee 2-klikkereillekin jotain sosiaalista toimintaa tarvimatta erikseen opetella irkkejä tai foorumeita. Korppipuolueen ja Korppeja tukevien sisarpuolueiden jäsenyyttä tullaan tukemaan työllistämällä kansaa hyväpalkkaisiin ja eSuomen etua ajaviin yrityksiin. Vanhatkin puolueet ovat yhä tervetulleita tukemaan uutta poliittista järjestelmää tunnustamalla kansanvallan ja Korppien diktatuurin.


Tällaisessa supersankariasussa voi vaikka nukkua.

Tie diktatuuriin on ollut kivikkoinen varsinkin sotavoimien osalta. Perinteiset MU:t ovat vielä hieman varovaisia sitoutumaan Korppien agendaan, ja vanha Taistelukorpit MU on yhä Vihtorin ja hänen kätyreidensä vallassa. Sieltä potkittiin minua lukuunottamatta kaikki uudet Korpit säälimättä pois. Neuvottelut muutaman yksityisen MU:n kanssa on yhä käynnissä, ja toivottavasti hyvinkin pian valtaan astumisen jälkeen eSuomella on taas hyvin organisoitu ja aseistusta jakava armeija.


Tule mukaan bändiin! Meillä on iloinen meno!

Korpithan on myös ennenkaikkea viihdettä muuten niin ankeaan eLämään. Emme kuitenkaan tule pakottamaan tai komentamaan ketään kansaa viihdyttämään. Korppitiimi tulee kuitenkin viihdyttämään kansaa jatkossakin mustansynkillä artikkeleilla ja soinnikkaalla raakkumisella. Korppeihin mahtuu monenlaista viihdyttäjää, eli tervetuloa vaan osallistumaan. Edes diktaattori itse ei ole suojassa hupitoiminnalta kuten olette jo mediasta lukeneet. Vasta yksi pelaaja on virkakieltojonossa kommenttiensa johdosta.


Korpinpoikanen.

Vaikka kaikki varmaan tietää (ja nimestäkin näkyy) on minun taustallani pitkä ura Wanhojen Partojen toiminnassa, tulee Korppien alla tapahtuva toiminta olemaan avointa kaikenikäiselle sulkaväelle. Otin sekaannuksen välttämiseksi selkeän pesäeron (heh) WP puolueesta ja sotilasyksiköstä. Uusien pelaajien rekrytoiminenkin on suotavaa ettei Korppitoiminta koe sulkakatoa heti ensimmäisen kauden jälkeen.


Hei sinä!

Tärkeintä näissä vaaleissa tulee kuitenkin olemaan ero eliitin ja kansan välillä. Vaaleissa testataan kumpia pelissä tällä hetkellä on enemmän, tavallista kansaa vai foorumieliittiä. Oletko sinä Korppi? Liity mukaan toimintaan! Korppipuolue on avoin kaikille. Ja keskusteluja ei käydä missään salassa pikku porukalla vaan avoimesti puolueen feedissä.


Oops se kaatui.

Seuraavan kauden jälkeen eSuomi ei tule koskaan olemaan entisensä. Korpit jättävät jälkensä historiaan näyttämällä tavallisen kansan voiman. Vaikka diktaattorikauteni loppuisikin seuraavaan kauteen, niin toivotaan että vanha eliitti tajuaa virheensä. Toivottavasti ainakin osa muutoksista tulee säilymään, ja tavallista kansaa kuunnellaan jatkossa enemmän.


Kielitesti.

Yksi muistutus vielä kaikille: Korppi on vahva. Korppi on kuolematon. Älkää langetko provosoivaan kommentointiin vaaleissa. Kyllä korpit kestävät kritiikin ja propagandan. Me tulemme vain entistä suuremmalla parvella seuraavalla kerralla.

Lopuksi vielä haluan sanoa kaikille: Kraak!

Näyttäkääpä millainen raakunta teistä lähtee! Ja äänestäkää Korppi diktaattoriksi!
Korppi on oikeus!
 

Comments

cendorrin mult i
cendorrin mult i Day 1,926, 16:29

moi mä äänestän kyllä tätä miestä ja sit se ääni hylätään

cendorrin mult i
cendorrin mult i Day 1,926, 16:29

moi attak laita tikettiä musta

WP Attak Day 1,926, 16:33

Comment deleted

cendorrin mult i
cendorrin mult i Day 1,926, 16:39

ok kiitos vinkistä mutta laita sinäkin varmuuden vuoksi

WP Attak
WP Attak Day 1,926, 22:48

nyt on tiketti laitettu

HippiTero
HippiTero Day 1,926, 16:34

Kraaaaakk!

cendorrin mult i
cendorrin mult i Day 1,926, 16:39

KRAAAAAAK!

cendorrin mult i
cendorrin mult i Day 1,926, 16:39

KRAAAAAAAAAAAAK!

cendorrin mult i
cendorrin mult i Day 1,926, 16:40

Lopuksi vielä haluan sanoa kaikille: KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!

JNJK92
JNJK92 Day 1,926, 16:41

Kraaak!

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,927, 03:37

Ei jatkoon.

WP Attak
WP Attak Day 1,927, 06:04

Älä ole aina niin vihainen Zakke-Korppi!

HippiTero
HippiTero Day 1,927, 06:13

voi Zakke....

Haude
Haude Day 1,927, 05:57

Kraaaaaaak!!

Namiskuukkeli
Namiskuukkeli Day 1,927, 06:17

Diktatuuri - ei kiitos.

Demonikuski
Demonikuski Day 1,927, 10:05

Namiskuukkeli - ei kiitos.

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 1,927, 07:42

Enpä usko, että foorumieduskunta(johon siis itsekin kuulun^^) antaa presidentin lakkauttaa koko järjestelmän. : D Ja ainakin itse uskoisin, että foorumin ylläpito puuttuu peliin, jos yritätte jotain viiden minuutin pikaäänestystä järjestää eduskunnan lakkauttamisesta. Kriisitilannepykälä toki on, mutta en usko että senkään käyttöä hyväksytään näinkin pitkäaikaisen päätöksen tekemiseen. Ja koska moisia yrityksiä tuskin katsottaisiin hyvällä, saattaisi meillä olla nopeasti virkakieltoinen ig-presidentti ja jollakin muulla tavalla nimitetty varjopresidentti.

Mutta tuo nyt vaan oli pientä jossittelua - en jaksa uskoa, että tällainen ehdokas saisi +200 ääntä.

Jarno Kaaleppi
Jarno Kaaleppi Day 1,927, 08:55

mitenhän foorumin rinki runkkaus vaikuttaa mihinkään täs pelis

Kendo Yana r
Kendo Yana r Day 1,927, 09:57

Taidan tehdä virtuaalisen itsemurhan.

None
None Day 1,927, 11:06

Hyvä vielä kun viet sen rasittavammankin Kendon mukanas!

Namiskuukkeli
Namiskuukkeli Day 1,927, 12:31

Mikä pikkuista ketuttaa?

Munzter
Munzter Day 1,927, 11:58

KRAAAK!!!!

jom1
jom1 Day 1,927, 12:08

En ole valmis

Janttu
Janttu Day 1,927, 15:56

Mihis se "Korppi on oikeus!" jäi? prkl

WP Attak
WP Attak Day 1,927, 22:18

Luultavasti se katosi sen mustarastaan mukana?

WP Attak
WP Attak Day 1,928, 23:05

Eiku on sie siellä! Ihan lopussa. Okei lisäsin...

Meemi
Meemi Day 1,928, 06:47

Mistä leffasta tuo ukko on?

WP Attak
WP Attak Day 1,928, 09:36

Ai tuo Brandon Lee leffasta The Crow ?? Bruce Leen poika.

Meemi
Meemi Day 1,928, 14:58

Kiitos

WP Attak
WP Attak Day 1,928, 09:36

Kuoli leffan kuvauksissa, toivottavasti minulle ei käy samoin. 😉

WP Attak
WP Attak Day 1,928, 15:03

UUTINEN: Attak nimeää Korppi-Kenraalin! Lue lisää: http://www.erepublik.com/en/article/2220956

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.