DESPRE NOILE SCHIMBĂRI DIN JOC

Day 5,540, 10:28 Published in Romania Romania by dorugradinaru

Pentru limba română apasă tasta 1. Pentru maghiară apasă Log Out.
Așa cum mulți dintre voi ați observat deja, au apărut noi schimbări în eRepublik, după foarte mult timp de absență și speranțe deznădăjduite. Începând de astăzi, numele de la Weekly Challenge, precum și numele pack-urilor, sunt scrise cu BOLD, în loc de banalul text neîngroșat.

Schimbarea este una destul de binevenită și pare a fi destul de apreciată de majoritatea jucătorilor. Deși unii jucători speră să se introducă fabricile de case Q6 sau Q7, să fie introduse clădirile de antrenament pentru aviație, o economie funcțională sau orice altceva, uităm că majoritatea jucătorilor care mai sunt activi au început să joace acest joc în urmă cu 10-14 ani. La o asemenea vârstă, ochiul uman nu mai are aceeași acuratețe, drept pentru care folosirea unui text scris cu bold poate ajuta jucătorii de eRepublik în cele două puncte esențiale ale jocului: cum să bagi bani în el (pack-urile) și cum să îi spargi aiurea (Weekly Challenge).

Aceasta este încă o dovadă că Plato se gândește la majoritatea jucătorilor, știind clar că nu prea mai există jucători noi, întrucât nu au cum să crească și să se dezvolte.
Dacă v-a plăcut articolul, nu uitați să vă abonați și să dați subscribe.
Reclame: