Debreceni csata - eDay 6075 - Dávid vs. Goliatescu

Day 6,075, 14:07 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kongresszus

.. Gigászi meccs......……..........


Tartalom

1. Egy igazi epikus csata
2. Min múlott?
3. Mi kellett ehhez?
4. Rövid távon...
5. Hosszabb távon?


Kedves Játékostársak!


Mint sokan érzékeltétek, több téma is foglalkoztatja napjainkban a magyar játékosokat. Ezek közül kiemelkedik a mai, eRep Day 6075 magyar-román csata Debrecenért. Igazi háborús övezet, hosszú évek óta.

Itt voltatok? - Láttátok.
Nem voltatok itt? - Hm... ezt most sajnálhatjátok.

1. Egy igazi epikus csata2. Min múlott?


Sok mindenen.
Éjjel kiegyenlítetten indult, átlagos felszabadítási próbálkozásnak tűnt. Event vége, sokan igyekeztek még Prestige Pointokat horgászni, használni energiát a küldetéshez. Várható volt a földrengés. Reggel/hajnalban meg is érkeztek az epic csaták, a kezdeti előnyünk egyre fogyott, az epic csatákat rendre a romik nyerték, hathatós asteria segítséggel.

Nem adtuk fel. Fantasztikus nagy sebzések ugrottak bele földiben, légiben, minden tisztelet azoknak, akik nem hagyták meglódulni az ellenséget.

Így fordultunk a 12. körre.

Ha itt mindent visz a román, akkor borítékolhatóan game over. Másképp történt. Jöttek a pontok, földi csatákban nyertünk, a légi epic-je ugyanakkor 14 pontot jelentett, ha ott ők nyernek, náluk az előny - de hát, toll a fülükbe. Oda 14 helyett ide 14 lett, hatalmas gratuláció a repülős lányoknak és fiúknak!

13. - mindent eldöntő kör.

Körlevelekben már matekoztunk, mi legyen és hogyan, mire fókuszáljunk?
2 pont kellett. 2 kicsi pontocska, úgy, hogy az a 2 pont érkezzen be hozzánk legelőször. Ha bármi mást vesztünk is, előbb legyen +2 nekünk, mint akármennyi a románnak.
+10 ponttal indítottuk a D4-et és légit, ez az időelőny fontosnak tűnt akkor, főképp, miután a román hamar epic-be rántotta D4-et. Légiben jól álltunk, legtöbben ide ütöttek, ha veszítünk is itt, sebzéselvonásra tökéletes.
D2 és D3 határozottan tartotta az odaátról nullás falállást, mindenki nekik drukkolt, csak kitartsanak, nehogy a román oda menjen akár játékosokkal, akár botokkal. 2 pont - 2 pont kellett!
Egy emberként drukkoltunk a kisdiveseinknek!

Míg az idő pergett (hol van ilyenkor egy időgyorsítós pack?) minden divízióban visszavettük az előnyt, a fal áttolva, bármi történjék is ezután, azt már tudtuk, ez meglehet!

Jöttek segíteni más nemzetekből is, nálunk kezdők és túlkorosak, repülősök, földi tankok, csokigyárosok és jobb sorsú kétkattosok is ott ütöttek a csatatéren - ez a lényeg!

Gratulálok mindenkinek!
Köszönjük!


3. Mi kellett ehhez?


MINDENKI!

Köszönet mindenkinek!

És az sem ártott, hogy az eUS éppen eTörökországgal szemben durvul.

4. Rövid távon...


Lett egy felszabadított területünk, indulhat időzített RW, lesz keddi epic-re lehetőség magyar csatában.

5. Hosszabb távon?


Reményt adhat egy ilyen csata - itt vagyunk, nem térdeltünk le az Asteriának, ha függetlenek vagyunk is, ők az elnyomó ellenségeink, akik ellen harcolunk.


Dont vöri - bí hepi!

Köszönöm a figyelmet!

Üdvözlettel,
Defender of Ascalon (DoA)
eMagyar Kongresszus elnöke

DEBRECEN
2024. július. 8.
eRep day 6075