Ambient on/off

Join the new world

 

DeadMan Walking!!

Day 1,849, 12:24 Published in Romania Romania by Iosy DeadMan

Na' Seara!!!

Va rog sa scuzati aspectul,dar n-am mai intrat de 178 de zile in redactie. nici nu va puteti imagina ce praf am gasit aici. Dupa 10 ore de munca am reusit sa fac totul sa mearga... sau cel putin asa sper 😃!

Ca sa nu va plictisesc cu detalii inutile, trec direct la subiect ... Povestea mea a inceput acum 3 ani, cand am intrat pentru prima data pe un chat cu oameni din eRep. M-am alaturat unui grup, care la scurt timp a pus bazele Unitatii Militare GPS. La inceput am fost putini, cu timpul ne-am inmultit, unii au venit altii au plecat, dar odata cu trecerea timpului si cu modificarile aduse jocului, numarul celor care au plecat a devenit mai mare decat numarul noilor veniti.

Incet, incet am ramas o mana de oameni activi. Astazi a venit randul meu sa o iau de la capat. GPS este si va ramane prima iubire, dar pentru a juca in continuare, am nevoie de o noua provocare.

Ramas bun GPS!

 

Comments

Mawkish
Mawkish Day 1,849, 12:30

BF again?

Florys
Florys Day 1,849, 14:10

MuresanC
MuresanC Day 1,849, 14:40

drum bun Mort Man 😃 da nu merge prea departe de casa 😛

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,849, 22:38

cea mai buna provocare ar fi sa stergi contul si sa o iei de la capat ca recrut in Garda Natinala .Cu experienta si capacitatea ta ai putea sa relansezi atractivitatea jocului.

zagado26
zagado26 Day 1,849, 22:53

Alo, domnu', ce crezi ca esti de capul tau aici?
La comandant fuga mars!
Las' ca-ti revii tu!

Lucia38
Lucia38 Day 1,850, 01:47

Iosyyy, nu plecaaaaa!!!!!!!!! Mai ai si tu un pic de rabdare...😉

YellowLibra
YellowLibra Day 1,851, 06:01

Ce fel de provocare?
Mai exista asa ceva in eRep? Ca as vrea si eu sa gasesc una. 😃

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.