Ambient on/off

Join the new world

 

De ce pierdem la diviziile 1 si 2

Day 1,789, 04:54 Published in Romania Romania by Darkslowstar


Poza de mai sus este foarte sugestiva, si arata destul de exact care este punctul nostru slab in acest moment, in configuratia actuala a modulului militar.

Stam foarte bine la divizia 4, decent la divizia 3, dar in schimb pierdem constant diviziile 1 si 2. Chiar daca cele mai multe puncte sunt la diviziile 3 si 4, faptul ca pierdem mai toate punctele in primele 2 divizii, coroborat cu faptul ca inamicul actual, aflat pe cealalta parte a mapamondului, este activ cand noi dormim, ne face foarte vulnerabili in fata unui atac hotarat si bine organizat. Cam ce se intampla acum in noua noastra patrie asiatica.

Cauzele sunt multiple, tin de actuala configuatie a jocului, de faptul ca nu prea mai vin jucatori din urma, ca ceilalti au probabil mai multe clone ca noi, etc. Aici nu prea avem ce face, lucrurile sunt in afara posibilitatilor noastre de a actiona.

Unul din cauzele care au dus la situatia actuala este si faptul ca multe unitati au recrutat in mod agresiv jucatori tineri, aflati la primele zile in joc si ca atare nestiutori in ale jocului, jucatori care n-au mai ajuns in Garda Nationala, asa cum ar fi fost normal.

Se stie ca Garda Natioanal are cea mai mare rata de retentie in joc, din cauza ca oamenii de acolo stiu cel mai bine cum sa antreneze, echipeze si sa invete pe noii jucatori, care apoi se duc si devin membri de baza in unitatile militare romanesti. Exista nenumarate exemple de jucatori de succes, absolventi de GN.

Garda Nationala este academie oficiala a eRomaniei, iar mai multe amanunte despre GN, puteti afla din ziarul oficial http://www.erepublik.com/en/article/primii-pa-i-icirc-n-erepublik-se-fac-al-turi-de-garda-na-ional-1-2135373/1/20

Avem o problema, ce-i de facut? Fara sa am pretentia ca sunt cele mai bune solutii (poate are altcineva idei mai bune), iata cateva idei:
- reinfintarea urgenta a Comitetului de Intampinare
- instituierea si impunerea unei interdictii de catre Guvern si SMR pentru unitatile militare cu acces pe canale militare, de a recruta juniori, sub sanctiunea pierderii echiparii de la stat;
- un pact intre toate unitatile militare pentru sprijinirea GN si indrumarea spre GN a tuturor juniorilor care bat la portile unitatilor romanesti;
- infintarea unui corp de observatori care sa verifice implementarea acestor masuri;

Daca actionam rapid, ar fi posibil sa vedem in cateva zile/saptamani primele rezultate.

Nu as vrea ca acest articol sa fie privit ca un atac la cele mai mari unitati care au recrutat masiv juniori, respectiv Templierii si Romania Unita. Nu este vina lor ca au profitat de o posibilitate aparuta in mecanica jocului, si sunt sigur ca nu au urmarit rezultatul actual. De fapt, la cat de haotic este modificata mecanica jocului, este imposibil sa-ti mai faci planuri pe termen mediu si lung. Mai ales Templierii au ajuns al doilea mare furnizor de damage romanesc, potrivit topului unitatilor romanesti al lui elbandido.

De asemena va rog sa incetam cu acuzele si invectivele si sa lucram impreuna pentru a gasi o solutie viabila.

Haideti sa facem un mic efort de a trimite cat mai multi juniori in GN, ca sa asiguram viitorul Armatei Romane.

o7 Garda Nationala

Darkslwostar
mandru absolvent al GN


PS un vot si un shout pentru vizibilitate va rog
 

Comments

halandala
halandala Day 1,789, 04:57

o7
In BF nu este permis sa intrii fara sa ai 1000str, iar toti jucatorii care intra si nu au aceasta conditie sunt dati afara si trimisi catre GN, prin mesaj;)

Rozan Zibar
Rozan Zibar Day 1,789, 05:00

o7

corect artiicol
...si eu mandru absolvent de GN

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,789, 05:00

nici LU nu primeste sub 1000 strenght, dar din pacate sunt destule UM-uri care o fac

titziano
titziano Day 1,789, 05:00

AT ..1000 STR ... sau absolvent GN....
RECRUTAREA este DESCHISA

Krontzo
Krontzo Day 1,789, 05:02

o7, Garda Nationala!

o7, Darkslwostar,
mandru absolvent al GN!
V & Sh

halandala
halandala Day 1,789, 05:03

Si ca sa nu uit, consider ca atat UCR, dar si mai nou infiintata man(a lui equimathorn) ne trag in jos ca damage:)

ManuR
ManuR Day 1,789, 05:04

o7

Dandey94
Dandey94 Day 1,789, 05:09

la noi clonele doar voteaza,la ei mai si lupta:))

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,789, 05:12

da Dandey94, ai sintetizat bine 🙂

Vic of Thor
Vic of Thor Day 1,789, 05:13

Vorbim despre aceeasi Garda Nationala care isi face atat de bine treaba incat membrii ei deschid constant razboaie de rezistenta contra Romaniei?
Si in al doilea rand tu crezi ca celelalte UM-uri sunt atat de incompetente incat nu stiu sa-si indrume jucatorii tineri? Doar ii iau ca sa profite de ei si sa-i arunce atunci cand cresc? : ))

N-am nimic cu Garda Nationala, sunt doar impotriva monopolului periculos pe care vreti sa il detina.

S Y N A P S I S
S Y N A P S I S Day 1,789, 05:13

o7

halandala
halandala Day 1,789, 05:15

Vic of Thor - iti dau exemplul de zi cu zi... Garda Nationala reprezinta clasele 1-8, iar um-urile mai mari liceul/facultatea.
nu poti sa treci direct la liceu, fara sa faci clasele 1-8.
Nimeni nu zice ca un um nu poate sa-si indrume jucatorii tineri, dar asta e rolul GN, de a forma, de a initia, de a explica, de a ajuta un jucator tanar.
Poate intr-o unitate mare, nu sunt oameni la fel de dispusi sa ajute, la orice ora, poate unii intra doar seara sau deloc...

halandala
halandala Day 1,789, 05:18

In schimb, GN are oameni care sunt pe chaturi si isi dedica timpul pentru a forma acesti tineri!

Referitor la ce zici tu despre rw-uri, GN invata tinerii sa nu dea suport, dar daca ei nu asculta sau daca curiozitatea e prea mare....
In fine, eu consider ca GN este solutia cea mai buna pentru un tinerel si recomand tuturor tinereilor aceasta unitate militara condusa de soaresol,ryana, almeu, xanthia si ofiterii de recutare! Bravo lor pentru treaba buna ce o fac!

vladb
vladb Day 1,789, 05:19

Am observat si eu ca pierdem constant in Div 1 si 2 .

Nu sunt surprins pentru ca stiu de cand joc acest joc ca Indonezia e fff bine organizata la anumite capitole pe care nu le voi mentiona explicit ca mi se va sterge postul .

Asta nu inseamna ca noi nu ar trebui sa avem grija de jucatorii reali din eRO din div 1 si 2 si sa ne organizam.

Vic of Thor
Vic of Thor Day 1,789, 05:20

Continuand paralela ta cu realitatea, asa cum in invatamant exista gradinite si scoli private, la fel exista si in erepublik. E ok sa faceti reclama Garzii Nationale, mi se pare dictatorial sa vreti sa ii dati monopolul.

googoodoll
googoodoll Day 1,789, 05:22

Vic of Thor - ar fi ideal sa existe acel monopol, acolo sunt indrumati si invatati si echipati cel mai bine. E singura modalitate de a retine jucatorii tineri.

googoodoll
googoodoll Day 1,789, 05:23

Adica e mai bine sa fie folositi ca masa de votanti sau ca numar la UM-uri?

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,789, 05:24

Vic of Thor, memebrii GN sunt incepatori, e normla sa mai si greseasca. Ideea este ca pe ei are cine sa-i indrume si invete. Oameni dedicati, care stiu foarte bine sa faca asta si au multa rabdare si dedicatie pt asa ceva. Ceea ce nu prea exista in UM-uri

Ast0ricus
Ast0ricus Day 1,789, 05:30

o7+vot
mandru absolvent GN

Vic of Thor
Vic of Thor Day 1,789, 05:31

Sunt de acord cu voi si aveti dreptate, tratati insa cu aceeasi masura pe toti. La fel cum membrii Garzii Nationale fac greseli din cauza necunoasterii, la fel poate le fac si tinerii din celelalte unitati.

Sunt insa impotriva ideii de a sanctiona UM-urile care accepta membri tineri. Este o incalcare a libertatii.

adrian11
adrian11 Day 1,789, 05:33

Atata vreme cat GN e pepiniera politica, fara suparare, nu se va schimba nimic, pentru ca oamenii care vor sa se implice, nu vor sa creasca TMP FDR eLAM(in special), ca ei sa-i recruteze in partide. Asta e problema mare!

Ruminantus
Ruminantus Day 1,789, 05:34

Da, cele trei masuri propuse in articol pentru ameliorarea problemei sunt bine alese si este posibil sa produca rezultate daca vor fi puse in practica. Dar... cu cine?

googoodoll
googoodoll Day 1,789, 05:37

adrian11, stii ca politica e interzisa in GN? Stii ca se vrea sa se instaureze interdictia de a face parte dintr-un partid pana la absolvire? ceea ce ar fi ideal, parerea mea.

adrian11
adrian11 Day 1,789, 05:39

in primul rand vreau sa imi reafirm neutralitatea si lipsa de interes si rautate in ceea ce priveste GN, sa nu aud ca am ceva cu gn, ca n-am, dimpotriva, m-as implica, dar nu in actuala configuratie.

Googoodoll, asta nu rezolva problema. Problema e ca pe canal sunt admisi recrutatori politici, de genu c3drik, boby_clonby si altii. Asta e problema. Asta ma deranjeaza. Pana nu rezolvati problema asta, n-o sa aveti credibilitate si sprijin!

Nick Meis
Nick Meis Day 1,789, 05:45

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,789, 05:45

adrian, recrutorii politici o sa-si faca treaba oricum. Nu asta e problema principala

Adiemus, guvernul si SMR ar trebui sa actioneze, ei detin parghiile disponibile (atatea cate sunt). Sa vedem daca vor face ceva

TITUSS
TITUSS Day 1,789, 05:48

O singura obiectie : prezenta pe chat-ul oficial al GN obligatorie pentru inrolare . Consider ca este o mare piedica . Cred ca este suficienta prezenta pe chat-ul din joc al unitatii pentru inceput . Personal , am fost in LR iar acum in FSR , dar am intrat numai de 2 ori pe chat-urile respectivelor UM pentru a-mi cere scuze deoarece nu pot participa la sedinte , echipari , defilari , etc . din motive personale ce tin de RL . Cred ca sunt destui jucatori aflati in situatia mea . o7

Pastorul zimbrilor
Pastorul zimbrilor Day 1,789, 05:49

vorbe in dodii

majoritatea nouvenitilor se inregistreaza in regiunile romanesti - Bucovina, Moldova, Dobrogea etc. - si nu in Papua sau SulaluiLuca..
cautati tinerii romani in eBulgaria

Domnisoara Ramo
Domnisoara Ramo Day 1,789, 06:00

'' din cauza ca oamenii de acolo stiu cel mai bine cum sa antreneze '' - datorita faptului ca oamenii... etc

rapatzzo
rapatzzo Day 1,789, 06:06

Mi se pare o mare prostie sa trimiteti jucatorii catre GN. Singurul interes al celor de acolo e sa aiba sclavi care sa munceasca pt ei si care primesc asa zise sfaturi si resturi de mancare si arme.

Singurul mod in care situatia se poate schimba e doar prin implicarea directa a presedintelui tarii si parlamentului prin crearea unei UM sponsorizata direct de stat unde sa nu fie inclus sclavagismul, unde sa fie ajutati cu mancare si arme pentru a lupta (nu neaparat q7 insa q5 -q6 se pot gasi )

rapatzzo
rapatzzo Day 1,789, 06:09

Mai mult trebuie inlocuit sistemul actual de chat gen mirc/rizon sau cum se mai numeste cu un sistem bazat pe comunicarea pe skype, mult mai bun si mai eficient ... majoritatea jucatorilor romani si nu numai evita sa foloseasca acest mod de comunicare sau il folosesc extrem de putin.

Daca acei jucatori nu vor fi echipati si pusi la lupta nu vor lupta, vor face do-ul zilnic , vor strange bazooci si eb si la un moment dat vor incerca sa ia cat mai multe bh fara sa conteze ce se intampla cu tara

aladinus
aladinus Day 1,789, 06:10

rapatzoo zi sincer esti neam cu zmeu nu?

Domnisoara Ramo
Domnisoara Ramo Day 1,789, 06:12

: ))))))))))))))

rapatzzo
rapatzzo Day 1,789, 06:12

Pentru ca realitatea e ca cei mici care vor sa joace acest joc cat de cat serios la asta se vor gandi: cum sa castige gold cu cat mai putin damage dat si cum sa isi dramuiasca resursele ca sa creasca mai repede.

Exista foarte multi care profita de naivitatea acestor jucatori si ii pun la munceasca ca sclavii pe sume de nimic doar pt profitul lor... evident ca un om platit cu 25 de lei pe zi va renunta sau putin ii va pasa de eRomania

Amza Pellea
Amza Pellea Day 1,789, 06:13

o7 și vot pentru integritatea cerebraIă a unor jucători care privesc și către comunitatea noiIor veniți.

Cred că ar trebui să aducem în România ideiiIe pe care aIte țări Ie pratică cu succes.

rapatzzo
rapatzzo Day 1,789, 06:15

@Aladinus ... nu stiu la cine te referi insa cred ca propunerile mele ar imbunatati cu succes ceea ce se intampla la D1 si D2
in fond in alte tari gen USA aceste lucruri se practica ... doar ca acolo e vorba de UM in intregime si nu doar de anumite divizii

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,789, 06:22

daca s-ar pune in practica ideile tale rapatzzo, s-ar lasa 90% din jucatorii activi.
tare aia cu sclavagismul, sigur nu esti clona lui zmeuny? sau fratele 😛

si mai tare cu UM sponzorizat de stat. tu ai idee macar in mare care sunt veniturile statului si pe ce se duc banii rspectivi?

Doriann33
Doriann33 Day 1,789, 06:25

Bun articolul !...am un raspuns de ce se pierde la D1 si D2 : datorita preturilor mari la arme si a salariilor infecte !...ca sa nu mai spun de tichetul de mutare -la un moment dat din dobrogea in sabah 100 ron...faceti echipari domnilor la D1 si D2 si atunci o sa se vada rezultate in lupte...sunt in D2 si stiu cu ce ma confrunt .

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,789, 06:28

preturile mari si salariile infecte sunt peste tot Dorian. aici nu avem ce face
echiparea e limitata din cauza resurselor mici de care dispune statul

rapatzzo
rapatzzo Day 1,789, 06:32

@ dark veniturile statului se duc de regula pt echipari la diviziile 3 si 4 🙂 adica exact la jucatorii care ar trebui sa se descurce singuri

cu ce deranjeaza UM sponsorizata de stat ? In SUA se practica asta si nu e nimeni revoltat, nu se lasa nimeni de joc si oamenii vor sa emigreze pe capete acolo

de ce vor unii sa aiba monopolul pe jucatorii noi intrati in joc ? si de ce sa se intample asta pt echipari de nimic ?

TITUSS
TITUSS Day 1,789, 06:33

Sunt incontestabile bunele intentii ale celor care coordoneaza activitatea GN , vreau insa sa subliniez faptul ca mijloacele de comunicare actuale ( mirc ) sunt foarte ineficiente si descurajante . Pe skype poti face conferinte cu zeci de participanti . Acest lucru ( proasta comunicare ) este valabil atat ptr GN cat si ptr restul UM din eRo . Incercati macar sa stabiliti 2 canale de comunicare cu noi-venitii in joc .

estroe
estroe Day 1,789, 06:44

sunt de acord ca cei sub 1k str sa fie in GN.si nu-i condamn pe cei sub 1k si sunt in alt UM.principalul motiv pentru care pierdem in D1-D2 e ca nu sunt jucatori noi(sau cum bine a zis cineva mai sus clonele noastre stiu doar sa voteze.restul pauza).Daca celor din RU si Templierii le e mai bine acolo e treaba lor,sa stea acolo.Si mi se pare aberant sa se taxeze UM-urile cu jucatori sub 1k.Daca lor le e mai bine acolo nu vad de ce ar veni in GN.Vrei sa-ti vina in GN:ofera mai mult decat um-urile

googoodoll
googoodoll Day 1,789, 06:47

In US toate UM-urile sunt sponsorizate. UM-urile INCI primesc 200.000 usd/ saptamana si s-au revoltat initial cand le-au scazut solda de la 300.000.
Nu ne comparam cu US.
Iar acolo, e obligatorie munca in Communes, nu mai vorbi prostii.

GreuceanuBv
GreuceanuBv Day 1,789, 06:48

rapatzzo daca nu te intereseaza de ce te bagi aiurea in discutie?
ma uit pe contul tau, tu care ai bonusuri maxime nu ca fraierii de aici din eRo si vad ca dupa atatia ani de cand joci nu ai nici strenght, nici level, nici rang militar si asta poate pt ca nu te-ai dus in GN.

intrecere
intrecere Day 1,789, 06:55

Mandru absolvent VN !
o>

GreuceanuBv
GreuceanuBv Day 1,789, 06:57

as fi curios sa vad cine mai sta ore in sir cu un user nou sa-i explice cat mai multe despre joc si despre mirc/mibbit.
Garda Nationala cea mai buna alegere pentru noii veniti!
o777

intrecere
intrecere Day 1,789, 06:58

Sunt Sigur ca multi " tineri" sunt foarte fericiti sa lupte pt PAPUA in timp ce Romanie e facuta posta de straini! Entuziasmul lor e Maxim! Nu credeti?! Pe ei nu-i intereseaza bonusurile, n-au firme...intra in koc pt Romania si sfarsesc papuasi ! Oh, da...visul lor de-o viata ! 😁

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,789, 06:59

eTITUSS, nu vad de ce e mai bun skype decat chatul actual. eu am folosit si skype pt travian, si mi se pare mult peste chatul actual. Skype-ul nu e potrivit la mii de utilizatori, asa cum avem aici.
multa lume nu foloseste skype (eu gasesc foarte enervant si greu de urmarit conferintele de pe skype)

GreuceanuBv
GreuceanuBv Day 1,789, 06:59

intrecere ce mai cauti in VN daca ai absolvit ?
Sau ai ramas repetent de fapt? 🙂

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,789, 07:02

intrecere, eRomania este acolo unde suntem noi. sa nu uitam ca nune vorba de ceva real, sunt doar niste pixeli colorati

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.