Ambient on/off

Join the new world

 

De ce imi dau votul pentru Andrei_79?

Day 1,840, 13:31 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Andrei_79

Adresare catre electorat:)

Dupa cum ati aflat probabil, eu imi inaintez candidatura la postul de Country President.
Actualul presedinte, Artur, este de asemenea reprezentantul unitatii noastre, iar in cazul obtinerii mandatului de presedinte, imi asum responsabilitatea in fata alegatorilor, sa continui acelasi curs de politica spre succes, prosperare si bunastarea intregului electorat, indiferent de culoarea sa politica. In acelasi context, imi asum rolul sa-i tratez pe toti in mod egal indiferent de cat gold au furat, ce mahinatii au facut si cate clone au ascuns pe tarimurile eLumii:))
Cat despre pozitia mea despre actualul context politic mondial, consider ca e nevoie sa continuam sa fim parte a aliantei CoT; statul eUkraina ramane a fi un vecin cu o politica beligeranta fata de eMoldova, prin urmare ii vom acorda o atentie sporita; vom continua sa avem relatii de buna vecinatate cu eRomania si eUngaria.
Cat despre partea cea mai importanta pentru cetatenii unui stat, partea economica, consider ca e nevoie de o optimizare a cheltuielilor la semnarea MPP-urilor, prioritare fiind tarile cu cea mai mare populatie, dat fiind ca ele pot contribui cu un damage semnificativ in cadrul luptelor.
In contextul cheltuielilor pentru echiparea Oastei eMoldovei, va fi acordata o solda unica pentru cei mai activi, divizata in 3 parti timp de 3 saptamini si la ore exacte:) ( exemplu: intre 12:30-13.00) ca la cantina, in baza principiului primul venit - primul servit. De fapt, cei mai activi vor fi redirectionati, cit mai curind posibil, catre unitati. Suplimentar vor fi echipati in functie de lvl doar in cazul luptelor importante.
Voi solicita in continuare colectarea goldului de pe medalia de congresman pentru a contribui la bugetul statului, asigurand astfel o mai buna repartizare a veniturilor intre toate paturile societatii. Prin urmare, imi asum responsabilitatea sa donez goldul in cazul castigarii alegerilor de CP.

Dat fiind succint expuse cele de mai sus, va indemn, dragi alegatori, sa va dati votul pentru un candidat matur, responsabil, cu o viziune clara de depasire a situatiei de criza in stat si aducerea lui spre un fagas de stabilitate, in prima instanta, si implicit - spre prosperitate.

Cu respect,
Andrei_79/free_lancer
 

Comments

BasarabeanuCT
BasarabeanuCT Day 1,840, 13:35

Succes

EtienneMD
EtienneMD Day 1,840, 14:07

Andrei for the President !

redbody
redbody Day 1,840, 14:13

Mult succes!!! ; )

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,840, 14:26

succes

b.a.l.t.a.g.a
b.a.l.t.a.g.a Day 1,840, 14:31

Succes!

Norman Asante
Norman Asante Day 1,840, 14:53

E musai sa-ti ceri voie de la kanto daca iti permite sa pretinzi la medalia asta...

fuzzy wuzzy
fuzzy wuzzy Day 1,840, 19:49

Succes Andrei!

basar
basar Day 1,841, 00:40

Succes!

GringoLBV
GringoLBV Day 1,841, 01:15

Succes !

Andrei_79
Andrei_79 Day 1,841, 04:08

Hello Norman,

We kindly ask you to provide us with more detailed information.

Regards,
Andrei_79;)

KinTusik
KinTusik Day 1,841, 05:24

succese!!! 😉

Bursucul Gras
Bursucul Gras Day 1,841, 05:37

\o/\o/\o/
Bafta!

MDreams
MDreams Day 1,841, 05:39

Succes!

Pastorul zimbrilor
Pastorul zimbrilor Day 1,841, 07:49

daca ar fi existat un minim de democratie in partid, s-ar fi organizat un vot intern de desemnare a candidatului la CP

Pastorul zimbrilor
Pastorul zimbrilor Day 1,841, 07:49

dupa mandatul "reusit" al lui Artur, nu-ti trebuie succes ... nu te poate ajuta

Cristinutaa
Cristinutaa Day 1,841, 11:46

pfff... O sa incep cu intrebarea cine e Andrei_79....

Am asa... franturi de imagine... am mai vazut numele asta de cateva ori...

EtienneMD
EtienneMD Day 1,841, 11:58

Oierule , s'a scris clar alb pe negru ca duminica se demneaza candidatul ,tu daca ai absentat ,probmema ta

b.a.l.t.a.g.a
b.a.l.t.a.g.a Day 1,841, 19:54

Pastorul zimbrilor:
The_Form wrote 3 days ago
azi adunare pe chat la 22:00, vom decide pe cine sa inaintam la presidentie

#zimbrii

Cristinutaa:
Intra la noi in ospetie pe mibbit #zimbrii si vei putea face cunostinta/discuta direct.

Pastorul zimbrilor
Pastorul zimbrilor Day 1,842, 03:47

clonarare Etenel, vezi ce se intampla cand iti curg si se usuca balele pe tastiera? S-a blocat tasta "B" si nu poti scrie "Boier".
Nu ma obliga sa spun ca sunt Pastorul boilor, pentru ca nu e adevarat, nu toti zimbrii sunt boi.

Pastorul zimbrilor
Pastorul zimbrilor Day 1,842, 04:00

Baltaga, hu iz De_Form ?

b.a.l.t.a.g.a
b.a.l.t.a.g.a Day 1,842, 11:10

si care-i faza atunci? care e sensul sa cadidez pentru CP din partea unui partid "clonat" (dupa spusele tale), membrii caruia nici nui cunosti si tot odata ii rogi sa te inaiteze. Cred ca ar fi frumos si corect sa faci cunostinta pentru inceput cu membrii partidului in care ai intrat, dupa care vezi daca sunt persoane reale (daca tot spui ca esti anti clonare) si doar atunci te decizi ce faci mai departe.

b.a.l.t.a.g.a
b.a.l.t.a.g.a Day 1,842, 11:22

referitor la intrebarea ta "who is The_Form?". Cine cauta - gaseste. Daca ai fi intrat la noi pe chat macar odata de cind esti in partid, ai fi gasit raspuns la toate intrebarile care le ai, nu doar cea mentionata mai sus.

Pastorul zimbrilor
Pastorul zimbrilor Day 1,843, 10:43

baltaga, nu toti zimbrii sunt clonari, insa unii au recidivat in acest sens.
Etenel este la al 4-lea cont.
tu, the_form, Butnaru Marcell, NelluHD si multi altii sunt la al doilea cont
pot sa spun si de numeroasele clone ce se sting din viata odata cu finalizarea alegerilor, chiar si in aceste alegeri au fost retrase 8 voturi

Pastorul zimbrilor
Pastorul zimbrilor Day 1,843, 10:44

Prezenta mea in FZ este determinata de dorinta de a va convinge sa renuntati la clone, la agresiuni verbale, la furt si alte mizerii ... si de a va ajuta sa deveniti un membru destoinic al societatii.

b.a.l.t.a.g.a
b.a.l.t.a.g.a Day 1,843, 15:59

Pastorule, singur stii foarte bine ca majoritatea celor ce sunt aici de 2-3 ani, careva si mai mult, sunt cu al doilea cont. Careva din ei au decis sa plece si eventual sau intors, inregestrind un cont nou. Careva au fost banati de administratie PENTRU DIFERITE MOTIVE, ceia ce nu tot timpul inseamna clonare. Asa ca nu poti pune pe toti sub o umbrela si invinui de clonare. Stii prea bine motivele pentru care oamenii primesc puncte de penalizare sau ban.

b.a.l.t.a.g.a
b.a.l.t.a.g.a Day 1,843, 16:03

Apropo, daca sa vorbim sincer si sa facem o statistica, membrii unitatii Delta Force in frunte cu Kanto si partidul pe care il conduce "Planeta Moldova" se clasifica pe locul intii in categoria ban/clonare. Iar Kanto personal este bine cunoscut la noi pentru "talentul" care il are si numarul de clone, cu ajutorul carora si cistiga alegerile. Nu spun ca toti din Delta Force sau partidul Planeta Moldova sunt clonari sau clone, insa majoritatea sunt.

b.a.l.t.a.g.a
b.a.l.t.a.g.a Day 1,843, 16:05

Asa ca daca intradevar tiai pus telul sa convingi lumea sa termine cu clonarea, te sfatui sa incepi de la voi.

Acum ce tine de furturi. Mai bine nu ma fa sa incep sa vorbesc si despre asta. Nu sunt aici de ieri, si am vazut nu putine. Noi am avut un mandat, cel a lui Artur si din cite stiu eu nimic nu a fost furat. Iar mandatele celor sustinuti/pusi de voi, sau mai bine spus Kanto, nici nu vreau sa le numar. Asa ca te-as sfatui sa alegi cuvintele. Sau daca spui ceva de genul acesta,

b.a.l.t.a.g.a
b.a.l.t.a.g.a Day 1,843, 16:07

fii bun si prezinta careva argumente.

Si ultimul punct, ce tine de cele 8 clone care spui ca au fost detectate la alegeri si care au votat in favoarea reprezentatului nostru, cit si "dorinta" ta de a ajuta membrii ZTMD sa devina membrii destoinici ai societatii. Suntem membrii destoinici a societatii si am demonstrat asta nu odata. Luptind si facind totul ce sta in puterile noastre pentru binele tarii, chiar daca am fost si suntem in prezent priviti de voi ca opozitie si numai stiu cum.

b.a.l.t.a.g.a
b.a.l.t.a.g.a Day 1,843, 17:16

Referitor la cele 8 clone. Cu parere de rau, nu sunt admin si nu am posibilitatea sa investighez acest caz mai detaliat, insa banuesc ca cele 8 voturi (clone) au fost date intentionat candidatului nostru, pentru ca dupa alegeri sa fie detectate si anulate, astfel garantindui lui Kanto mandatul. Reamintesc, distanta (in voturi) intre Andrei si Kanto a fost de 12 voturi, ceia ce cred eu spune ceva de la sine.

b.a.l.t.a.g.a
b.a.l.t.a.g.a Day 1,843, 17:16

Insa din pacate, nu pot demostra acest lucru deoarece nu am functia de admin. Deaceia repet, personal banuesc acest lucur.

The_Form
The_Form Day 1,843, 18:28

baltaga, ignora idiotu (:

special o fost trimis la noi sa trolleze, si sa ne strige imaginea

Pastorul zimbrilor
Pastorul zimbrilor Day 1,848, 01:37

baltaga, multumesc pentru comentarii
insa realitatea este un pic alta, eu n-am fost banat niciodata si in situatia mea sunt destul de multi, lucru care nu pot sa-l afirm despre tine si nici despre idiotul zambaret de mai sus - de_Form
din cate stiu nici Kanto n-a fost banat... cu toate ca nu sint avocatul lui, asa ca trebuie sa te adresezi direct la destinatie

Pastorul zimbrilor
Pastorul zimbrilor Day 1,848, 01:41

iar ce tine de furturile operate de unii dintre zimbri sunt arhicunoscute
vezi cazul impartirii si exploatarii in interes propriu a Firmelor Moldovei - actiune intreprinsa de Tezaur si De_Form
vezi cazul ORGlor nationale - actiune intreprinsa sub conducerea lui Musatinu, De_Form si alti zimbri

momentele specificate mai sus il deranjaza pe De_Form si pe cei care sau infruptat din bunul comun

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.