Ambient on/off

Join the new world

 

Curiositats de la pegada del 4-D per Andalusia

Day 1,843, 02:32 Published in Egypt Egypt by Comte de Reus

Estava jo pegant tranquil·lament quan, estant jo cansat, esgotat i sense munició, em trobo aquest individu. Així que em dic: -És hora de donar l'últim cop! A per ell!- Vaig a comprar armes, menjar i el que faci falta, torno, i faig aquest screenshot per immortalitzar el moment just abans de carregar-me'l.

Ara, tornant de la batalla, em sento satisfet per haver tingut la sort d'expressar amb una sola imatge la finalitat de la lluita.

---

Aprofito l'article per convocar els FAC Golden Troll Awards. Són els premis als millors trolls antiespanyolistes de les nostres files.Els premis són:
FAC Golden Troll Award: +100EGP
FAC Silver Troll Award: +50EGP
PPCC Rocky Momio Award: -150 EGP

Teniu fins el dia de Nadal per penjar al fòrum les vostres trolejades i les momiades dels altres. Aquell dia obrirem votacions dels finalistes, i el 28, dia dels Innocents, farem saber el guanyador.

IMPORTANT: Les trolejades i momiades han de ser penjades en screenshot, ja que si és un copypaste de de text pot ser alterat.

 

Comments

Lady ita
Lady ita Day 1,843, 04:54

Proposo a Karnitx per el NE llençat a Brasil xD

Ali Gual
Ali Gual Day 1,843, 10:01

Jo surto amb avantatge... n'he fet unes quantes, i algunes de gordes...

Lady ita
Lady ita Day 1,843, 11:11

Com a momio porposo a Comte de Tamarit per la seva presentació de la llei de nacions d'Ibèria.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.