Cum am crescut ...

Day 2,022, 06:15 Published in Romania Romania by TurokAnap

Cum am intrat in joc?

Cum am crescut... audio version!

In urma cu ceva timp, m-am nascut pentru prima data in eRomania. Dar timpul nu a fost de partea mea si ca atare nu am izbutit sa traiesc prea mult. Primeam email-uri in care mi se spunea ca al meu cetatean are imunitatea scazuta, ca nu mai rezista mult si odata cu ele si imi era descrisa si importanta in viata tarii mele si a viitorului ei. Din pacate pentru acea vreme, cetateanul … a murit.

Dar…
A reinascut! Cum?! De ce?

Din ambitie, pentru mine poate, pentru aceasta viata virtuala in care vroiam sa fiu prezent, sa ma implic, sa schimb, sa adaug si sa ma bucur impreuna cu cei déjà prezenti in ea.

Si..imediat dupa…

am devenit un mic cetatean, fara arme, fara gold, cu doar niste RON-amarati si aia, cu dorinta nebuna sa lupt, sa cresc si sa ma fac cunoscut, daca s-ar putea si peste noapte. Incet, incet, am fost consiliat de catre playeri-membrii cu vechime (dinozauri in eRepublik - asa cum sunt aici definiti) si prieteni din RL si dupa acele momente, am realizat ceea ce este acest joc de fapt: o stransa relationare intre o “scrisa” prietenie si decizii intelepte la momente potrivite.

In concluzie, fara sa dau nume, ma bucur ca sunt o parte a acestui joc, un membru activ intr-o unitate militara, un redactor si-un fotograf si ma straduiesc sa fiu un prieten de nadejde tuturor celor ce au nevoie de timpul, imaginatia sau modul meu de a privi si gandi, spre un viitor mai bun.View from - eBucuresti, eMuntenia, eRomania - eREPUBLIK

by TurokAnap
redactor si fotograf

dupa o idee - The Matza Party (The Matza News)