Ambient on/off

Join the new world

 

Comunitatea eRepublik ~ Romanii nu sunt Lasi !

Day 1,788, 02:30 Published in Romania Romania by intrecere
Am apărat interesele României în mod eroic, nu diplomatic. Prin iubire și suferință. Și convingerea mea este că suferința rămâne totuși cea mai mare dovadă a dragostei lui Dumnezeu.

Petre Tutea

[/img]

Doamne Ajuta fratilor !

Am sa va plictisesc din nou cu un articol despre cum vad eu ca ar trebui sa arate o comunitate reala !
Asa cum trebuie sa facem diferenta intre "popor" si " neam" asa si aici trebuie sa facem diferenta intre o comunitate si un grup de oameni cu interese comune !

Fiecare din voi trebuie sa-si puna mai intai intrebarea " care este scopul meu , interesul meu in acest joc ? " ... acum raspundeti ! Nu va aude , nu va vede nimeni , fiti sinceri , e trist sa te minti pana si pe tine insuti !

Eu mi-am raspuns asa : " scopul meu in acest joc este sa gasesc oameni cu care sa leg punti peste suflete , sa inchegam comunitati , sa reinviem un spirit traditionalist si un duh unitar romanesc " ! Simplu ... 🙂

Pentru a nu avea dubii asupra anumitor intentii , nu joc in culise , joc ca si pana acum cu cartile pe masa ! La vedere ! Prima din ele ar fi " ortodoxie si nationalism" a Parintelui profesorului academicianului ,romanului Dumitru Staniloae ! Restul cartilor ...le ghiciti voi !

La modul general in aparenta suntem o comunitate , ne strangem pe un chat discutam , unii pe fata , altii pe dos 😉 si se pun la cale diverse planuri ...o bere , un mic ... o detronare si furt al unui partid( vazut la buru un articol ) un furt de catifea si dulciuri straine , o devalizare a bancii, un concurs de injuraturi si trivilitati etc ...exact cu ceea ce sade bine unei comunitati cu adevarat civilizate si unite !

Eu , din ce observ de la inceputurile mele aici este ca aceasta comunitate este foarte subreda din punct de vedere moral , in primul rand ! Ea este intretinuta ca si acest pixel numit eRomania ( e ...romania , mai bine franta spania ...mai sauvage ) de un grup de luptatori de fapt . Militari carora le-am "spionat" cu ajutorul lui elbandido( predestinat ) conturile !
Niste oameni care au inteles sa vorbeasca mai putin si sa lupte mai mult pentru ca noi restul sa ne certam pentru victoriile lor , de fapt... !

Nu am dau nume , ei se stiu ... voi ii stiti , noi ii stim ! ( pfff limba romana , ce comoara ...pe care hitman & co nu a indraznit sa o fure , sic )

In umbra lor facem ce vrem , dar fara ei suntem cam parliti ...de soare sau de alte natii !
Am ajuns sa ne mutam in alte tari cu totul ...( la Paris nu mergeati si voi , v-ati dus peste amaratii aia in insule ) Nu inteleg de ce lasitatea este confundata cu un bonus , inca nu pricep , ma iertati ... cum nu pricep de ce neputinta este confundata cu " strategia " ...

Hai sa ne vedem lungul nasului si " Dacă te baţi, bate-te cu zeii, nu cu valeţii." Constantin Noica

Degeaba discutam despre "bani" daca nu avem caracter . Orice constructie solida se va demonstra in timp ... prin baza ei solida , ori banii ... sunt lichizi! Vreti sa construiti o tara puternica?Construiti mai intai caracterele puternice , refuzati miseliile , compromisurile si mergeti pe caile onoarei ( da, stiu Codreanu a spus ultima parte ... )

Formati o identitate a acestei comunitati , puternica cu piatra unghiulara pe Credinta in " a fi roman e o datorie " ... altfel mergem la pescuit in indonezia , singapore ... si suntem un fel de nomazi !

Imi indeplinesc ordinele si-mi respect camarazii ...iar comunitatea este egala cu suma caracterelor care o formeaza , iar..
" acum, lipsesc factorii de formare a caracterelor oamenilor şi de formare a demnităţii persoanei. Despre acestea nu se mai vorbeşte nici în şcoală, nici în societate. Ei bine, tânărul nostru când intră în întunericul lumii europene nu mai ştie nici cine este, nici pe cine reprezintă. Dacă-i necăjit, de ce nu rămâne în ţară? Ar trebui să muncească aici, să stea legat de pământul străbunilor. Aşa au fost moşii şi strămoşii noştri, cu inima înrădăcinată în glia lor. "
Parintele Iustin Parvu


Ce ar mai fi de zis ...?! Ah , eu m-am intors acasa !

[/img]...pentru amintire AVEAM O TARA SCUMPA SI MANDRA

cu voia Domnului , intrecere


editare tarzie : in trecere se pare ca am lovit si un " porcusor " in bulgaria ! 😁) mare e ograda Domnului !!!


Later Edit 2 : Organize a resistance war in Transilvania - PREZENT


MULTUMESC MINISTERUL MEDIA :

 

Comments

ardealu
ardealu Day 1,788, 02:41

vot

Zimniy Veter
Zimniy Veter Day 1,788, 02:43

Iar o arzi aiurea prin Bulgaria.

intrecere
intrecere Day 1,788, 02:46

Mereu o placere Meta* aseaza-te pe canapea , intinde-te ... acum spune-mi ce te necajeste ! 🙂 Esti abonat la mine la ziar si ma onoreaza prezenta ! 🙂

tricolici
tricolici Day 1,788, 02:50

te citesc cu placere. vot!

perihelio
perihelio Day 1,788, 03:09

Comunitatea, prin definitie, este o adunare de persoane care au in comun ...ceva.
Acel ceva se transforma pe masura ce trec zilele si cresc punctele: de "rank";STR, etc; invers proportional cu cheful care te-a animat la inceput. Pe acest fond, al indiferentei, se nasc monstrii : )

GringoLBV
GringoLBV Day 1,788, 04:12

VOT

deacord !!

intrecere
intrecere Day 1,788, 04:32

Transilvania este Romania , eu sunt acasa ! Tu ?

Zimniy Veter
Zimniy Veter Day 1,788, 04:53

Location: Bulgaria, Transilvania

intrecere
intrecere Day 1,788, 05:00

regaseste-te omule ! 🙂

ichigo99999
ichigo99999 Day 1,788, 05:26

frumos acest articol

intrecere
intrecere Day 1,788, 05:35

ichigo99999 - Frumosul este in ochiul celui care priveste ...sau citeste . Multumesc !

Cronoss
Cronoss Day 1,788, 05:44

Frumos articol, de unde l-ai copiat? Pac un citat, pac o plagiatura.

Lame : )

ghishae
ghishae Day 1,788, 06:28

asta e un articol fain, la care as avea multe de comentat. de la si chiar as face-o cu cea mai mare placere si abnegatie daca nu m-ar cenzura alde plato la fiecare 2-3 paragrafe.

asa, varianta scurta: problema e identificata corect, cauzele ei ba iar solutiile evident gresite.

cat despre preamarirea romanismului, ortodoxiei si altor pseudovalori, tind sa cred ca nici macar tu nu esti atat de convins de ele. daca ai fi n-ai cauta un univers alternativ intr-un browser.

intrecere
intrecere Day 1,788, 06:40

Ghishae , foarte pertinent . Multumesc ! Romanismul , Onoarea sau altele mentionate aici nu sunt pseudovalori , atat timp cat nu sunt uzate la un mod cretinoid de niste cercopiteci de stadion ! Ortodoxia e o problema de har , pe care-L dobandesti prin cautarea Sa ! Nu are sens , de dragul liberatii amandorura , sa-L dezbatem aici ! Te asigur insa ca in ultima parte , in ceea ce ma priveste , te inseli . Nu e anormal si in alte conditii ...ti-as da dreptate ! Din fericire nu e asa !

ghishae
ghishae Day 1,788, 07:08

atat timp cat tu iti construiesti solutia pe valori, cred ca e esential sa evaluam capacitatea reala a acestora de a starni emulatia comunitatii. pentru a avea o comunitate functionala trebuie plecat de la constructia individuala a apartinatorilor. intersectia aspiratiilor individuale e singura care iti poate da valorile certe in jurul carora poti porni o astfel de constructie.

ghishae
ghishae Day 1,788, 07:13

punctual despre valentele ortodoxismului, mi-ar face placere o dezbatere a temei, nu pentru a impune altora viziunea mea ci pentru placerea (luciferica) pe care o confruntare intelectuala solida o ofera "beligerantilor", similara in viziunea mea cu degustarea unui vin bun.

intrecere
intrecere Day 1,788, 07:24

Placerea nu este Luciferica in mod aprioric cum nici stiinta nu este ! Ele merg mana in mana cu credinta atat timp cat nu sunt folosite Luciferic 🙂 ci in folosul celor multi si fara foloase proprii ! Sunt pe tel. mi-e greu sa scriu dar cred ca la un pahar de vin ,daca randuieste Dumnezeu , vom avea ce vorbi !
La mai mare Domnule !

Hans 13
Hans 13 Day 1,788, 07:58

o7 faci niste articole foarte bune

ichigo99999
ichigo99999 Day 1,788, 09:26

Una din probleme este ca majoritatea romanilor cu putere mare s-au mutat in oceania si pana nu se intorc toti frati romanii acasa in regiunire originare sansa sa castigan o revorutie este destul de mica.Eu m-am mutat in hawai pentru a obtine un salariu m-ai mare.Cand o sa am destui bani o sa ma mut inapoi in banat.

1366613
1366613 Day 1,788, 09:33

"suferința rămâne totuși cea mai mare dovadă a dragostei lui Dumnezeu" Holy Shit! Daca asta e "dragostea" lui dumnezeu atunci multumesc ! NU!

intrecere
intrecere Day 1,788, 09:33

Eu zic sa organizam o regiune in care sa luptam ! Sa o eliberam , un fel de partizani , nu castigam RW -ul ne mutam in alta regiune lovim acolo ! Doar o propunere ! Am facut tot ce mi s-a cerut in acest jos , dar nu pot sta cu mainile in san in papua ! 😁

intrecere
intrecere Day 1,788, 09:36

@1366613 - prietene poate tu ai impresia ca Hristos a murit in somn sau Sfantul Gheorghe , sau restul de Apostoli si Sfinti ! Poti sa spui ce doresti , dar ca sa poti discuta contra ceva trebuie sa ai si ceva la baza !
Daca te cauti bine ai sa vezi ca din foc si prin foc se purifica multe ! Cugeta !

ichigo99999
ichigo99999 Day 1,788, 09:46

Si ce regiune propui?

intrecere
intrecere Day 1,788, 09:50

Cred ca daca vorbim aici 🙂 ... mai vad si altii ! Ne auzim pe un chat ... ! Curand !

Cronoss
Cronoss Day 1,788, 09:52

Capitane, de ce-ti stergi posturile in care aberezi? Invata odata cum si unde se folosesc semnele de punctuatie, e ceva elementar.

Voievodul Intelept
Voievodul Intelept Day 1,788, 09:55

ce are crestinismul la baza, o carte de povesti bazata pe povestile altor civilizatii (Ghilgamesh, in mare). Pari un om citit, dar sa traiesti in secolul 21, cand putem dovedi evolutia darwinistica in eprubeta, descoperim bosonul Higgs, precum si putem modifica genetic orice organism, la fel cum si putem crea organisme noi si inca sa crezi ca unu mort vine inapoi si ne ia pe toti in cer, LOL. Am atatea argumente sa cred intr-un dumnezeu cate am sa cred in Yeti.

intrecere
intrecere Day 1,788, 10:15

Ateii si agnosticii pe care nimeni nu i-a deranjat cu un branci in romania sa faca bine sa-si aduca aminte ca, pana cu 23 de ani in urma, era dictatura atee in romania, si oricat o scalda, ii desfid sa produca un model de stat teocratic in halul ala de ucigas si opresor nici macar daca apeleaza la spania renascentista.

perihelio
perihelio Day 1,788, 10:36

Neintelegerea porneste de la premisa ca Dumnezeu are nevoie de argumente sa ne convinga. Sau si mai grav, sa incercam sa teoretizam conceptul de credinta.

"Nu putem sesiza despre Dumnezeu ceea ce este El, ci numai ceea ce nu este si cum se situeaza celelalte fiinte in raport cu El"

Toma de Aquino

intrecere
intrecere Day 1,788, 11:38

Este in spiritul teoriei " luminii " si " intunericului" ...unde de fapt in opoziție intunericul nu exista, doar lipsa luminii ! Lumina este cea "masurabila" si singura simtita ca lipsa ! Intunericul fiind doar absenta luminii !

Zimniy Veter
Zimniy Veter Day 1,788, 11:57

Atat bullsheet concentrat si strans la un loc n-am mai vazut de multa vreme.

WayMilky
WayMilky Day 1,788, 13:32

omg, nu-mi vine sa cred...logout!

Voievodul Intelept
Voievodul Intelept Day 1,788, 14:37

cine te-a indoctrinat asa frate? pai e trist daca nu poti sa contracarezi decat cu limba de lemn si fraze fara sens, o retorica deplorabila. Uita-te la poporul tau roman, plini de credinciosi ce merg la moaste si le ating cu cardul, da de le-a da dumnezo noroc si bani, un popor religios, dar milog, pupincurist, las si fara nici un pic de speranta, toate calitati super laudate prin biblie. Tu stai si fa RW-uri fara de speranta, ca si asa esti obisnuit sa te rogi zi de zi si sa astepti ca milogul

Voievodul Intelept
Voievodul Intelept Day 1,788, 14:40

sa iti pice pomana din cer. Oricum nici un argument rational nu te convinge pe tine de nimica. Cum poti sa crezi ca ceva este indubitabil adevarat bazat pe povesti si alegorii, toate cu insemnatate, dar nu pentru era in care traim? Daca si stiinta ar fi asa, tot in evul mediu ne-am gasi, acolo unde va place voua, in adevaratul intuneric, nu ala spiritual, ci ala intelectual.

intrecere
intrecere Day 1,788, 15:28

Cliseul favorit al ateului imbe## care n-a avut rabdare sa-l citeasca nici macar pe Marx:
"nu trebuie sa argumentezi contra a ceva nedemonstrat cu argumente".
Cretinismul patent al acestei fraze e de domeniul grotescului. Stiinta este empirica. Aproape nimic nu a fost demonstrat "cu argumente" !

intrecere
intrecere Day 1,788, 15:28

Si vin si eu ca prostu' satului si intreb aceste exemplare umane triste cateva chestii simple, la loc de cinste fiind o tripleta foarte simpla si indragita de mine: va rog, domnule atotstiutor, definiti materia, timpul si constiinta.
Astept !

2503830
2503830 Day 1,788, 15:33

Mai usor cu religia fratie ca nu face bine la sanatatea mintala in doze mari.
Bine ca "o mana de oameni tin tara asta si aia lupta si nu gandesc" - cam asta ai zis. Frumos articol....glumesc, nu, nu e...

intrecere
intrecere Day 1,788, 15:35

Pana te gandesti la o solutie ,am sa-ti spun ceva legat de credinta si stiinta !Stiinta fara constiinta este sclavul egoului si mai devreme sau mai tarziu ucide sau oprima.( sa dam exemple? ) Religia fara constiinta este autoproslavire si face omul sa devina propriul idol.( sa dam exemple si aici ? ) Tu cugeta bine si lumineaza-ma si pe mine , departe de prostii cum ar fi cele cu " rugatu' si picatu' din cer "care sunt valabile in mediu needucat cu baza "religioasa" a piramidei ...inverse.

intrecere
intrecere Day 1,788, 15:43

Ei fac ceea ce trebuie sa faca pentru ca simt asta ! Nu gandesc , nu cantaresc , nu pun in balanta " da' mie ce-mi iese la afacerea asta " ( dupa a 2a medalie ...deja mi-a fost indiferent , imi imaginez ca ei ar da gold sa mai scape de ele ... ) Lupta nu gandesc pt. ca daca ar gandi la cata prostie si mojicie este in jocul asta v-ar lasa balta sa va intoarceti la oile voastre si ...cam gata viata de erou si presedinte de partid .Daca soldatii ar gandi s-ar mai duce la razboi?

gabila
gabila Day 1,788, 16:41

Ateii nu sunt imbecili. Si nici prea multi cretini nu ti-au raspuns aici. Folosesti cuvintele gresit.
Cum nu te contrazice nimeni in experienta ta, asteapta un pic pana sa contrazici tactica din joc.
O sa vezi ca Romania o sa se elibereze. Pozitia in Indonezia o sa fie un avantaj. Spor si ai putintica rabdare.

perihelio
perihelio Day 1,788, 20:12

Etichetele le folosim prea usor si in graba, asta pentru ca limbajul si propria experienta ne par suficiente sa auto-alimentam propriul nostru univers, in care noi insine suntem Soarele.
Cei care incearca sa convinga prin exemple din viata de zi cu zi, au dreptate , sa isi apere dreptul lor la necredinta, prin raportare la ceea ce le convine lor cel mai mult.
Statistic vorbind, numarul de cetateni din eRomania a scazut dramatic,suntem pe locul 12 acum.Daca va uitati aici:

perihelio
perihelio Day 1,788, 20:23

http://www.erepublik.com/en/main/rankings-countries . Raportand numarul de cetateni si eficienta tarilor din aceste topuri, la vechimea si originea jocului, oare nu ar fi trebuit sa fim macar in top 3 ?
Eu cred ca da iar motivele acestui esec ar trebui transate, iar nu experienta sau faptul ca se face critica de tactica militara.

Romanian Liberator
Romanian Liberator Day 1,788, 20:37

o7

vladb
vladb Day 1,789, 00:01

Nu are legatura cu jocul

intrecere
intrecere Day 1,789, 00:38

@gabila - ai dreptate ! Eu doar am zis " cliseul ateului imb***" ceea ce nu înseamnă ca ateii sunt imbec***!
Nu-mi permit generalizari sau silogime!
Vlad...are mare legătura! Mai citește odată.

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,789, 00:43

De ce naiba ne-am concentra fortele in teritoriile originare? Nu are nici un sens din punct de vedere strategic si mai importnt, al fun-ului 😉

intrecere
intrecere Day 1,789, 01:38

Așa dispare un spirit si o natie! ...

intrecere
intrecere Day 1,789, 01:57

E Grozav sa vezi tot felul de prostii promovate aici sunt aplaudate la scena deschisă !
Nu am cerut bani , funcții, sau onoruri! Nu-mi cumpăr voturi sau cititori! Am rugat doar sa Redati Demnitate României! ...in baza unui principiu simplu al libertati de exprimare!

AbsentaPrezentului
AbsentaPrezentului Day 1,789, 02:04

😁 o sa-ti treaca ... Toti am avut ¨crize¨de genul, desi multora nu le-ar place sa recunoasca! Un rapuns din partea oricui , indiferent de cat este de motivat, se va lovi de ¨negationismul¨ tau. Starea aceasta am avut-o toti atunci cand ¨am trecut de la spiritualitate la materialism. Este proprie varstei ( 18-25) si reapare spre ultimii ani de viata... Natiunile s-au format prin spiritualitate si au progresat prin materialism... Tu unde te pozitionezi? O zi buna!

Mihai ML
Mihai ML Day 1,789, 02:55

felicitari intrecere !

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.